Transferi i špekulacije o DOLASCIMA igrača!!!

Arhivirane teme...

Re: Transferi i špekulacije o DOLASCIMA igrača!!!

PostPostao/la Red passion » 14 pro 2010, 19:41

Und Bayern ist bereits mit einem Nachfolger [gemeint ist van Bommel] in Kontakt: Hoffenheims Luiz Gustavo (23), der bei der TSG noch Vertrag bis 2014 hat. Der Brasilianer ist ein Defensiv-Allrounder (61 % gewonnene Zweikämpfe), hat dieser Saison für 1899 sogar schon auf der bei Bayern vakanten Position des Linksverteidigers gespielt. Die Münchener wollen den Linksfuß für da defensive Mittelfeld und verhandeln bereits mit dem Berater. Der Transfer von Gustavon soll noch im Winter realisiert werden, wenn Hoffenheim mitspielt. Ablöse: mindestens zehn Millionen Euro. Bayerns Plan: Gustavo als erster Aufbauspieler, statt der alten Doppel-Sechs sollen Schweinsteiger und Kroos das SPiel vor Gustavo ankurbeln."

Odakle smo sad Hoffenheimovog Luiza Gustava isčupali za lijevu stranu... :roll: Ajde još za zadnjeg veznog da igra, ali ovog u obrani... Ma kakvi.

Für den Sommer wird auf vier Positionen gesucht. def Mittelfeld, Tor, IV, AV - Investitionsvolumen 60 Mio. Dabei nicht eingerechnet eine mögliche Verpflichtung von 36-Mio-Stürmer sanacBo...

Stvarno je puno opet davati 30-ak mil. € za napadača koji se po par sitnica razlikuje od Gomeza. :|

Für den Sommer haben die Bayern dann weiter Manuel Neuer auf der Liste, zudem einen Innenverteidiger. Obgleich für die kommende Saison mit Badstuber und Breno in der IV geplant wird könnte es sein, dass sich beide um einen Platz streiten müssen, denn es soll ein Routinier kommen. Heisser Kandidat Mertesacker. van Buyten und Demichelis haben keine guten Karten.

Fino... Jednog dovedemo, ali baš Mertesackera da dovedemo... :no: Bolje Hummelsa. Isto tako zašto baš da Badstuber i Breno bore se za jedno mjesto, tj. jedan mora na klupi ostati? Znači Breno bi mogao isto selit jer borba sa također važnim Badstuberom je u startu propala. :|
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Murta » 14 pro 2010, 23:35

Luis Gustavo ove sezone igra jako jako dobro. Već sam mislio da bi ga mogli uzeti u razmatranje, iako je moj prvi kandidat naravno Vidal. Igra kvalitetno i u obrani i u napadu. Ako gledate Bundesliga Pur ili nešto slično vidjet ćete da je važna karika u skoro svakoj akciji Hoffenheima, a posebno je dobar u kontrama. ;)
Ali, nisam siguran je li to samo inspiracija ili stvarna vrijednost. :?:
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la anton 1983 » 15 pro 2010, 13:33

ISUSE!!!

Lusi Gustavo, nemrem vjerovati!!!!

pa to bi bio prejeben transfer koji bi me više nego oduševio. da je bayern spreman na tako pametan transfer jednostavno nemogu vjerovati!!! Prodaja Bommela i dovođenje Luisa Gustava meni zvuči kao nešto kaj bi ja na CN-u napravio!!

Ja ću se pomolit da se to ostvari! :bravo: :bravo: :bravo: :bravo:
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Speedy » 15 pro 2010, 13:57

I spominje se cifra od 10 milja sto po meni nije pretjerano! Jos ako uberemo koji euro za Bommela, dis bolje! 8-)
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la anton 1983 » 15 pro 2010, 13:59

Speedy napisao:I spominje se cifra od 10 milja sto po meni nije pretjerano! Jos ako uberemo koji euro za Bommela, dis bolje! 8-)

I još je lik allrounder i to kakav!! brijem da bi nam to bio jedan od TOP 10 best buya u zadnjih 5 godina. Životinja samo takva..

Ali nije mi jasTno jer je Brazilac..

nadajmo se da je tako kako pišu mediji...
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Francky boy » 15 pro 2010, 15:41

Sportbild donosi zanimljiv i vrlo vjerovatan rasplet što zimskog što ljetnog prelaznog roka za Bayern.Spominju 4 pozicije koje će Bayern morati pojačati vrlo brzo i 60 mil eura koliko je za njih potrebno novca.Mislim da su stvari oko Neuera jasne.Izjave pojedinih igrača govore u prilog da će on sigurno doći, ali tek na ljeto.Luiz Gustavo bi bio veliko pojačanje zbog defanzivne kvalitete koju posjeduje i napokon bi Kroos i Sweini mogli igrati normalno centralne vezne igrače.Što se lijevog beka i štopera tiče oni spominju Criscita i Mertesackera.
Dolazak Dzeke bi bio aktuelan samo ako bi prodali Gomeza za šta nema potrebe.Ne treba zaboraviti da sljedeće se godine igra finale na Alianz Areni i da je sebi uprava stavila kao cilj da se u njemu nađe Bayern.

-----------Gomez------------

Ribery------------------Robben

---------Kroos---Sweini--------
---------- Gustavo------------

xxxx-----Badstuber-Breno-Lahm

-------------Neuer-------------

Što se odlazaka tiče:Bommel,Tymoschuk,Ottl,Demichelis,Van Buyten,Contento-posudba...
Francky boy
akademski građanin

PostPostao/la Red passion » 15 pro 2010, 15:52

Znači po tome ispadamo čista kopija Barce. :mrgreen:

Mülleru TEK klupa. :|
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Francky boy » 15 pro 2010, 15:57

FCB_general napisao:Znači po tome ispadamo čista kopija Barce. :mrgreen:

Stim da je kopija bolja od orginala. :D
Francky boy
akademski građanin

PostPostao/la Red passion » 15 pro 2010, 16:05

Francky boy napisao:Stim da je kopija bolja od orginala. :D

Naravno! 8-)

No iznenađujuće mi najviše taj interes Bayerna za Luisa Gustava, inače BRAZILCA! Rijetka pojava pod vodstvom van Gaala da je takav igrač nam meta, baš kao i drugi južnoamerikanac Vidal. No ajde i to mi je drago vidjeti, jer Bayernu treba malo tog utjecaja u momčadi, posebice ako su igrači profesionalci pravi a ne divlji partijaneri i sl. Criscita bi više trebali zapakirati i odlučiti se konačno da ga dovedemo. E.DŽ. je nepotreban ako Gomez ostaje, dakle samo jednog novog klasičnog napadača... Za klupu bi mogli dovesti onog mladog švicarskog Albanca Xherdana Shaqirija koji bi bio dobar backup za R & R kad izostanu. Također vrijedno bi bilo dovesti našeg Hummelsa nazad.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la mladjo_dj » 15 pro 2010, 16:22

FCB_general napisao:Znači po tome ispadamo čista kopija Barce. :mrgreen:

jako mi se svida ekipa na papiru samo sto mi ovaj stoperski par Truba Breno trenutno naravno ne ulijevaju sigurnost. Nadam se sto prijem oporavku Trube pa da konacno mozemo i to vidjeti kako izgleda. E sad pitanje je kako ce se Cristico i Gustavo snaci, posebno se brinem za talijana za kojeg doduse ni neznam bas kako igra (gledo sam ga par puta).
Takoder ovaj Kroos me nekako stalno upada u oci nikako da proigra covjek.
Ovo mi se isto svida sto je Bastian vise na strani Robbena dok je Kroos na strani Riberya jer svi znamo da je Robben trenutno veci individualac od Riberya tako da Schweini to uz Lahma moze vrlo lako krpat.
Mene zanima koga bi ste vi vise voljeli vidjeti u Bayernu Gustava ili Vidala?
Ja osobno bih vise volio Vidala samo je tu problem njegova odsteta koja uvjeren sam da ne bi bila mala...
Liga prvaka (5x):
1973./74., 1974./75., 1975./76., 2000./01., 2012./13.
SlikaSlikaSlikaSlikaSlika
Deutscher Meister wird nur der FCB
mladjo_dj
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Francky boy » 15 pro 2010, 16:39

Što se tiče defanzivnih kvaliteta Gustavo je ispred njega i može da igra na lijevom beku i štoperu.Dok je Vidal puno ofanzivniji igrač.Gustavo je bolja opcija po meni.
Francky boy
akademski građanin

PostPostao/la cruz » 15 pro 2010, 17:03

kakav je to bola sastav?!

valjda Kroos ide van, nemojte dera Kroosa precjenjivat ljudi...

------------------------gomez------------------------
--ribery---------------müllä-------------robben----
------------schweini----------gustavo--------------
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la The Scarface » 15 pro 2010, 21:15

Nemojte ovaj članak Sportbilda preozbiljno shvaćat. Nije to sad uklesano u kamen da će naša postava tako izgledat.
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Red passion » 15 pro 2010, 21:27

The Scarface napisao:Nemojte ovaj članak Sportbilda preozbiljno shvaćat. Nije to sad uklesano u kamen da će naša postava tako izgledat.

Slažem se da nije uklesano, ali to je Barcelona stil.

Tandem Iniesta-Xavi, a iza njih beskorisni čoban Biskvit i terijer Mascherano. ;)
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la The Scarface » 15 pro 2010, 21:32

FCB_general napisao:
The Scarface napisao:Nemojte ovaj članak Sportbilda preozbiljno shvaćat. Nije to sad uklesano u kamen da će naša postava tako izgledat.

Slažem se da nije uklesano, ali to je Barcelona stil.

Tandem Iniesta-Xavi, a iza njih beskorisni čoban Biskvit i terijer Mascherano. ;)

To je istina ali to nema nikakve veze sa sadašnjim Bayernom.

Kad dođe Gustavo možemo o tome pričat, sad je još prerano.
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Arhiva