nele-BHF napisao:Imal još šta za onog Bainesa iz Evertona?
Za sada samo sama nagađanja. Ne znam da li su to nebuloze ili ne. Uskoro cemo saznati. Spominje se da je Bayern navodno poslao ponudu od 12 milja za njega...
nele-BHF napisao:Imal još šta za onog Bainesa iz Evertona?

Speedy napisao:nele-BHF napisao:Imal još šta za onog Bainesa iz Evertona?
Za sada samo sama nagađanja. Ne znam da li su to nebuloze ili ne. Uskoro cemo saznati. Spominje se da je Bayern navodno poslao ponudu od 12 milja za njega...
Francky boy napisao:Sportbild donosi zanimljiv i vrlo vjerovatan rasplet što zimskog što ljetnog prelaznog roka za Bayern.Spominju 4 pozicije koje će Bayern morati pojačati vrlo brzo i 60 mil eura koliko je za njih potrebno novca.Mislim da su stvari oko Neuera jasne.Izjave pojedinih igrača govore u prilog da će on sigurno doći, ali tek na ljeto.Luiz Gustavo bi bio veliko pojačanje zbog defanzivne kvalitete koju posjeduje i napokon bi Kroos i Sweini mogli igrati normalno centralne vezne igrače.Što se lijevog beka i štopera tiče oni spominju Criscita i Mertesackera.
Dolazak Dzeke bi bio aktuelan samo ako bi prodali Gomeza za šta nema potrebe.Ne treba zaboraviti da sljedeće se godine igra finale na Alianz Areni i da je sebi uprava stavila kao cilj da se u njemu nađe Bayern.
-----------Gomez------------
Ribery------------------Robben
---------Kroos---Sweini--------
---------- Gustavo------------
xxxx-----Badstuber-Breno-Lahm
-------------Neuer-------------
Što se odlazaka tiče:Bommel,Tymoschuk,Ottl,Demichelis,Van Buyten,Contento-posudba...

*One Munich daily is reporting that the rumored interest in 1899 Hoffenheim midfielder Luis Gustavo is a bit more than interest–it’s a done deal. Despite vigorous denials from the Hoffenheim’s front office and coach, a deal was said to be struck between via direct consultations between Dietmar Hopp and Uli Hoeness. Bayern would pay €15 million for the services of Gustavo, beginning in January.

nele-BHF napisao:Ma kakav ljudi Gustavo ba :/ Daj ne budite smiješni. Još 15 milki :/ Fuj

Speedy napisao:Samo se nadam da se uprava konzultirala s Gaalom glede tog moguceg transfera! Na ne bi bilo, on nije moj igrac, bla bla!
anton 1983 napisao:Još to nije ziher, al se kuva.
Iskreno i mene jebe 15 milja i ja bi rađe da je 10!

Nema registriranih korisnika pregledava forum i 0 gostiju