(22/01/2011) FC Bayern München vs. 1.FC Kaiserslautern

Bundesliga, DFB Pokal, Liga Prvaka

Re: (22/01/2011) FC Bayern München vs. 1.FC Kaiserslautern

PostPostao/la doro » 23 sij 2011, 20:28

Kaj se tiče gaala on je debil i čist fašist...također ne voli Gomeza i nije ga on stavio u start elf već ozljede Klosinja i Olića...Mario je počeo trpat i sad nizozemski debil zna da ako ga makne(a najrađe bi da može) dobil bi po pički od UH i navijača al njega jebe ego pa i dalje sere po Gomezu....Robben je njegov zemljak te njega i bommela uvjek podržava i drka na njih...
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la cruz » 24 sij 2011, 13:03

5:1 zvuči koda smo ih demolirali, mislim da Lautern nije zaslužio ovako visok poraz, nismo sad odigrali maestralno, ali sam sasvim zadovoljan! onaj go što smo primili je ... ajmo reć zanemariv... ;)

što se tiče van Gaalove izjave Gomezu... :lol: u pravu je donekle, ali mislim da mu je to trebo reć uživo a ne preko medija... ispada ko da trener zanemaruje hat-trick... al ona prva stopostotna prilika Gomeza je bila za kosu počupati.. onaka smotana kontrola lopte i još pad pri šutu su stvaaaarno za kosu počupati, no dobro... dosta o Gomezu!!! ;)

Dosta i o ovoj tekmi! idemo dalje... ovako je sad stanje na ljestvici :

1 Borussia Dortmund 47
2 Bayer 04 Leverkusen 36
3 Hannover 96 34
4 FC Bayern München 33
5 1. FSV Mainz 05 33

tri smo boda udaljeni od 2. mjesta, a i tri boda od 6. mjesta....

međutim sad se ide na skorošnjeg ABSTEIGERA werder bremena!!! :yeee:
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 24 sij 2011, 13:15

Poništili smo Kaisera ali tek u drugom poluvremenu. Možda rezultat bije trebao biti ovako visok, ali mi ipak imamo takvu klasu da počistimo pod sa njima pa i onda kada retultat neprikazuje ono kaj je bilo na terenu...Naravno, malo serem, jer i kad je sve kak treba biti, navijač Bayerna nebi bio navijač a da nepronalazi dlaku u jajetu. U ovoj tekmi i Robben je dao svoj prvijenac u sezoni na fenomenalnu i jedinsvenu asistenciju Mullera preko pola igrališta...Opet je Tymo igro obranu pa je Pranja igro u vezi, dok je L Gustavo igrao na lijevom beku a Schweini desetku...GONZALO CATSRO za 1:3 protiv Gladbacha, prejebena kontra, Castro DOPPELPACK!!! Di sam satao? E da - TEŠKI TRIK GOMEZA. No opet nije dobro i opet ga je van Gaal kritizirao. Jedva čekam da ga neko pohvali no to neće biti tako brzo. Možda dobije pohvalu na kraju sezone kada će na svom kontu imati 50 golova....
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la cruz » 24 sij 2011, 13:34

anton 1983 napisao:Jedva čekam da ga neko pohvali no to neće biti tako brzo. Možda dobije pohvalu na kraju sezone kada će na svom kontu imati 50 golova....

:lol: :haha: :bravo:

dobija on pohvala koliko i kritika, samo što kritike "jače odjekuju" :D
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

Prethodni

Vrati se na: Arhiva Bayernovih tekmi 2010/2011