Transferi i špekulacije o DOLASCIMA igrača!!!

Dolasci, odlasci, špekulacije...

Re: Ljetni prelazni rok

PostPostao/la ivicaolic » 20 vel 2011, 23:12

sta ste svi otpisali Gustava za defenzivnog veznog pa samo pricate o montolivu? kakav vam se cini gustavo? jel bolji na beku ili def. vez.? jel vrijedi pare koje smo dali za njega?
van Gaal ~ "Ja sam arogantan, ja sam dominantan, ja sam nogometni bog."
ivicaolic
Redoviti član
Redoviti član

PostPostao/la cruz » 21 vel 2011, 16:19

ivicaolic napisao:sta ste svi otpisali Gustava za defenzivnog veznog pa samo pricate o montolivu? kakav vam se cini gustavo? jel bolji na beku ili def. vez.? jel vrijedi pare koje smo dali za njega?

i to tek treba vidit...

kao prvo, za takvog igrača novac nikad nije bačen, zato što je ituzetno zahvalan rotacijski igrač.. na lijevom beku je (po meni) jako dobar i MOŽDA ga se za tu poziciju može smatrati stalnim rješenjem.... može igrati kao razarač u veznom redu, a može igrati i štopera (???!!!).. malo sofisticiranija verzija tymoščuka :) ne misleći na frizuru :D

volio bi pročitati još mišljenja od ostalih stalnih forumaša....

o montolivu, kroosu i gustavu... tj ko je za njih najbolje rješenje, da igra uz švajnštajgera!
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Francky boy » 21 vel 2011, 16:30

cruz napisao:
ivicaolic napisao:sta ste svi otpisali Gustava za defenzivnog veznog pa samo pricate o montolivu? kakav vam se cini gustavo? jel bolji na beku ili def. vez.? jel vrijedi pare koje smo dali za njega?

i to tek treba vidit...

kao prvo, za takvog igrača novac nikad nije bačen, zato što je ituzetno zahvalan rotacijski igrač.. na lijevom beku je (po meni) jako dobar i MOŽDA ga se za tu poziciju može smatrati stalnim rješenjem.... može igrati kao razarač u veznom redu, a može igrati i štopera (???!!!).. malo sofisticiranija verzija tymoščuka :) ne misleći na frizuru :D

volio bi pročitati još mišljenja od ostalih stalnih forumaša....

o montolivu, kroosu i gustavu... tj ko je za njih najbolje rješenje, da igra uz švajnštajgera!

Sva trojica mogu biti rješenja na duge staze.Mislim da bi Kroosu trebalo dati priliku da se preodgoji u 6-ticu i uložiti pare na neku drugu poziciju.Gustavo kvalitetno pokriva lijevu stranu,a treba rješavati štopera, zamjenu za Robberya i napadača odlaskom Klosea na kraju sezone.
Francky boy
akademski građanin

PostPostao/la Red passion » 21 vel 2011, 16:52

Iskreno da ti kažem, nisam. On je i dalje za mene veznjak i to ništa neće promijeniti. Sam on kaže da je veznjak i da mu je tu pozicija, no eto voljan je i uskakati na bok i na stopera.
Od svega toga, na stoperu ga nikad ne bi htio vidjeti jer za njega on naprosto nije bez obzira na sve njegove defenzivne kvalitete. No te kvalitete dolaze samo na sredini terena i od njega kada razara protivničke napade. Kao stopera bi ga tek vidio onda kada an raspolaganju imamo 0 stopera, što zbog ozljeda ili kazni. Ovako samo veznjaka, a ovo na boku ću još progutat dok ne vidim ima li kakve koristi od njega tamo. :|

cruz napisao:o montolivu, kroosu i gustavu... tj ko je za njih najbolje rješenje, da igra uz švajnštajgera!

Kad već pitaš za mišljenja, moje je svakako da to mogu i jesu jedino Luiz Gustavo i Montolivo. Kroos mi uopće nije igrač za takvu poziciju jer nikad njegov posao u karijeri(profesionalnoj) nije bio da igra defenzivne role, tj. čisti ofenzivni vezni je on koji eto, čak može igrati i na lijevoj i desnoj strani u veznom redu(gledajući Hitzfeldovu eru i posudbu u Bayeru). Sad koliko je pametno ići na to da od njega treba praviti centralnog veznog koji također mora imati osim ofenzivnog rolu defenzivnoga, vrijeme će pokazati... Da je Müller trenutno na Kroosovoj poziciji, dašta nego je i teško će ovaj moći pored njega se naigrati. No opet mislim da bi on koristan bio i kao zamjena Ribu i Robu.

Kakogod bilo, on će morati igrati i fazu obrane koju god poziciju igrao. No opet, s obzirom da smo svjedoci toga da i Ribery je sam izjavio da sada ide nazad i igra u fazi obrane, ne vidim da bi moglo biti prevelikog propuha u slučaju da Kroos zakaže. :|
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 21 vel 2011, 17:01

Gustavo je najbolji duel igrač od njih i čista 6-ca može beka i bolje odigrat a kao stoper mi je djelovao čak bolje nego bek...Kroos se namjerava bacit do Gujde al ipak malo ispred njega kao neka 8-ca ili ti polu defanzivac i on zato nemora trgat noge i sl al nesme igrat lepršavo i premekano rekao bi onako srednje odmjereno...Kad bi igrali doma ja bi igrao kao i gaal sa Gujdom na 6-ci a Kroosom na 8-ci...u jačim gostujučim tekmama koristio bi Gustava na 6-ci a Gujdu na 8-ci...Contento iako zna slabo pokrit prostor bolji bek od Pranje a potonji bude ostao zauvjek solidna zamjena za Gujdu i u krajnjem slučaju l.beku!

Gustavo nije bačen novac dapače mislim da se radi o potencijalnoj bombi od igrača i dalje bi ga koristio kao lijevog beka da se tam razvije u špek jel na tržištu neremo naći boljeg od njega za tu lovu...

Po meni obavezno neki provjereni stoper ja sam za Mertesackera jer je iskusan i u klubu i repki te nije brutalno skup te 1 ofenzivca koji bi mjenjao Robberyja tj njih dvoje...npr Iličević i onaj šipac iz Basela ako otiđe Altintop...za golmana također sve visi u zraku :good:
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Red passion » 21 vel 2011, 17:16

Ma uglavnom, naprijed smo nakrcani. Fale nam 2 nova stopera. Jedan kao partner Badstuberu i barem jedan backup pošto će van Buyten i Breno napustiti klub.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la CroCHEF » 21 vel 2011, 17:37

Nije transfer ali Kroos je valjda dogovorio produzetak ugovora do 2015. i trebao bi potpisat tijekom tjedna :bravo:

A ovi iz Nurnberga krecu pregovore za produzenje posudbe Ekicia.
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la anton 1983 » 21 vel 2011, 19:45

Morete mi vjerovat, nemorate kak oćete!

Imam jednog frenda koji navija za Bayern i usput radi praxu za Goal.com i tamo će najvjerojatnije dobiti posao. On je sad u tom svijetu di kruže informacije i reko mi je iz pouzdanih izvora:

1.) Šakiri bi trebao doć. osobno je razgovarao sa njegovim menađerom i reko mi je da Bayern tu radi na kičmi

2.) Također Neuer je već "ziher", samo kaj Magath jebe, ali će njega Schalkeova uprava stisnuti

3.) Pregovara se oko Gervinha jer njega LvG hoće, valjda će doć. A i znate da je Lille bio kod nas. S druge strane Hazard uopće nije tema!

4.) Benfica nas je nazvala i pitala nas dal još uvijek želimo Coentraa. Navodno će doć do nas nakon tekme sa Stuttgartom...Trebaju pare!

5.) Također bi trebao doći štoper. Imena se nisu spominjala i isprva se tražilo igrača koji bi bio 3. štoper, ali kao što znate Tymo neželi igrati štopera, imamo problem sa Brenom tako da se trenutačno nezna koje bi moglo biti rješenje, ali se planira ziher novi igrač.

Eto znam kak vam to sad zvuči, sami procijenite kaj ćete misliti. No imajte na umu da se slijedeće sezone finale Lp igra na Allianz areni i da se šuška da bi Bayern mogao podrobiti 100 milja eura 8-)
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la nele-BHF » 21 vel 2011, 20:01

Kad bi došao taj "stoper", Coentrao, Neuer, i još taj Hazard, jer je po meni bolji od tog šiptara ja ne da bi bio prezadovoljan, ja bi se pišao od sreće. Tada bi slobodno mogao reći da smo prvi favoriti za osvajanje LP. Na našoj livadi !
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PostPostao/la anton 1983 » 21 vel 2011, 20:49

nele-BHF napisao:Kad bi došao taj "stoper", Coentrao, Neuer, i još taj Hazard, jer je po meni bolji od tog šiptara ja ne da bi bio prezadovoljan, ja bi se pišao od sreće. Tada bi slobodno mogao reći da smo prvi favoriti za osvajanje LP. Na našoj livadi !

Kao što sam ti reko hazard nije opcija već Šakiri i gervinho, znači 2 krila + lijevi bek. čak više od onog kaj sam ja htio. No naravno to sve treba uzeti sa dozom opreznosti.
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la nele-BHF » 21 vel 2011, 20:51

anton 1983 napisao:
nele-BHF napisao:Kad bi došao taj "stoper", Coentrao, Neuer, i još taj Hazard, jer je po meni bolji od tog šiptara ja ne da bi bio prezadovoljan, ja bi se pišao od sreće. Tada bi slobodno mogao reći da smo prvi favoriti za osvajanje LP. Na našoj livadi !

Kao što sam ti reko hazard nije opcija već Šakiri i gervinho, znači 2 krila + lijevi bek. čak više od onog kaj sam ja htio. No naravno to sve treba uzeti sa dozom opreznosti.

Da, znam, nije opcija ali ja bi njega više volio od Šakirija.
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PostPostao/la UltrasMentalita » 21 vel 2011, 21:02

A brate sumnjam da će uložiti 100 mil. ja očekujem 50 mil realno........i volio bi da nam Neuer bude prvi golman Breno ako neće ostat dovesti strašnog stopera da igra s Batstuberom ......za Contrea me boli neka stvar došao ne došao ja sam bio za Bainasa ili Criscita ali eto toga Gervinha nisam nikad gledao Hazarda a onoga šiptara malo nešto tako da ne mogu suditi o njihovim kvalitetama ali je sigurno da treba neko tko može mijenjati Robberya .......Znači Neuer , novi stoper ali baš stoperčina ko što vi kažete špek ,zamjena robbery .....taj Gervinho ne znam što igra koju poziciju vidjet ćemo što će biti ali sigurno da će uložiti u momčad i dati sve što je u granicama mogućega i u stilu BAYERNA da se proba uzeti kanta na allianz areni
UltrasMentalita
Apostol

PostPostao/la anton 1983 » 21 vel 2011, 21:03

nele-BHF napisao:Da, znam, nije opcija ali ja bi njega više volio od Šakirija.

Znam da bi, al treba opet nesanjati tolko kad je razlika u cijeni minimalno 15 miljona eura...Zato češ dobiti Gervinha ;)
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la anton 1983 » 21 vel 2011, 21:04

UltrasMentalita napisao:A brate sumnjam da će uložiti 100 mil. ja očekujem 50 mil realno........i volio bi da nam Neuer bude prvi golman Breno ako neće ostat dovesti strašnog stopera da igra s Batstuberom ......za Contrea me boli neka stvar došao ne došao ja sam bio za Bainasa ili Criscita ali eto toga Gervinha nisam nikad gledao Hazarda a onoga šiptara malo nešto tako da ne mogu suditi o njihovim kvalitetama ali je sigurno da treba neko tko može mijenjati Robberya .......Znači Neuer , novi stoper ali baš stoperčina ko što vi kažete špek ,zamjena robbery .....taj Gervinho ne znam što igra koju poziciju vidjet ćemo što će biti ali sigurno da će uložiti u momčad i dati sve što je u granicama mogućega i u stilu BAYERNA da se proba uzeti kanta na allianz areni

Gervinho ti je bolji igrač od šakirija, tek tolko da ti velim. On bi valjda bio zamjena za Robbena, a Šakiri za Riberya ;)
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la UltrasMentalita » 21 vel 2011, 21:15

A evo gledao sam sad neke klipove sjetio sam se sad tko je strašan podsjeća me na Adebayora .......ovakav nam igrač treba sviđa mi se bio bih prezadovoljan kad bi njega doveli ovaj bi razarao siguran sam.....Hazard isto odličan ali kada bi birao između njih dvojice uzeo bi Gervinha
UltrasMentalita
Apostol

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Transferi