Transferi i špekulacije o DOLASCIMA igrača!!!

Dolasci, odlasci, špekulacije...

Re: Ljetni prelazni rok

PostPostao/la anton 1983 » 21 vel 2011, 21:19

UltrasMentalita napisao:A evo gledao sam sad neke klipove sjetio sam se sad tko je strašan podsjeća me na Adebayora .......ovakav nam igrač treba sviđa mi se bio bih prezadovoljan kad bi njega doveli ovaj bi razarao siguran sam.....Hazard isto odličan ali kada bi birao između njih dvojice uzeo bi Gervinha

kakvog Adebayora? :shock:
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la mire » 21 vel 2011, 21:21

anton 1983 napisao:
UltrasMentalita napisao:A evo gledao sam sad neke klipove sjetio sam se sad tko je strašan podsjeća me na Adebayora .......ovakav nam igrač treba sviđa mi se bio bih prezadovoljan kad bi njega doveli ovaj bi razarao siguran sam.....Hazard isto odličan ali kada bi birao između njih dvojice uzeo bi Gervinha

Jest crn ko Adebayor, ali po nacinu igre nije ni slican...cak ne igraju ni istu poziciju...Gervinho je krilo... ;)
mire
Član
Član

PostPostao/la Axe » 21 vel 2011, 21:22

anton 1983 napisao:Gervinho ti je bolji igrač od šakirija, tek tolko da ti velim. On bi valjda bio zamjena za Robbena, a Šakiri za Riberya ;)

Ja bih rekao obrnuto.
Gledao sam i jednog i drugog, Gervinha vise puta i mogu reci da je vrlo dobar igrac. Krasi ga izuzetna brzina i tehnika, uostalom kao i oba nasa krila.
Shakiri je pokazao o kakvom se talentu radi u utakmicama protiv Bayerna i siguran sam da bi bio odlicno pojacanje. :bravo:

anton 1983 napisao:

Mozda zbog frizure. :D
Axe
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la UltrasMentalita » 21 vel 2011, 21:23

Pa slični su građom i ona frizura ko u Afebayora prije ........ajde Hoennes dovedi nam Gervinha
UltrasMentalita
Apostol

PostPostao/la nele-BHF » 21 vel 2011, 21:51

Evo imate na Sportklubu Sporting-Benfica :) Za sada solidan Coentrao :) Pokazuje da je jako brz i pametno igra ;)
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PostPostao/la Francky boy » 21 vel 2011, 21:53

To je ono što sam ja otprilike i planirao sobzirom da smo malo škrtarili ove godine sa pojačanjima.
Neuer- ako nije najbolji onda će to biti vrlo brzo.
Coentrao-po mnogima najveći talenat na poziciji lijevog beka.On i Ribery bi prosto silovali svaku odbranu na svijetu.
Gervinho-imao sam ga priliku gledati par puta ove godine jer Arena prenosi Ligue 1 i mogu reći da je izvrsan igrač.Brz,sjajna tehnika, odlična promjena pravca.Uporedio bih ga sa Nanijem iz Man Utd.Može igrati i u sredini pa nam zamjena za Klosea ne bi ni trebala.
Saqiri - odlično ulaganje za budućnost.Sigurno bi se naigrao pored Robberya koji su osjećajni pa se stalno povređuju.
Novi štoper - samo dolazi u obzir igrač svijetske klase jer bi u tom slučaju Bayern bio odlično pokriven na svakoj poziciji.

-----------------Gomez-----------------
-----------------(Olić)--------------------

Ribery----------Muller----------Robben
(Saqiri)-------------------------(Gervinho)

----------Gustavo------Sweini----------------
---------(Pranjić)------(Kroos)--------------

Coentrao---Budstuber--MR. X---Lahm
(Gustavo)
-------------------Neuer---------------------
-------------------(Kraft)---------------------

To bi bilo to!Mislim da će to izaći i manje od 100 mil eura.Albanac 8-9 mil eura, Gervinho 12-15 mil eura,Coentrao 20-25,Neuer 25 i štoper 15-20 mil eura.
Francky boy
akademski građanin

PostPostao/la doro » 21 vel 2011, 23:28

Ja bi to ovako postavio: ovo je oko 55 milja te osobno super zadovoljan...također svi znamo da pratimo ozbiljno Iličevića koji bi mogo uletit umjesto šipca il afrikanera ;)

(Saqiri)--------(Ekici)--------(Gervinho)

----------Kroos------Schweini----------------
---------(Tymo)------(Pranjić)--------------

Gustavo---Budstuber--Mertesacker---Lahm
(Contento)(Breno)--(Buyten ili neki klinjo)..Jurlich
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Francky boy » 21 vel 2011, 23:59

doro napisao:Ja bi to ovako postavio: ovo je oko 55 milja te osobno super zadovoljan...također svi znamo da pratimo ozbiljno Iličevića koji bi mogo uletit umjesto šipca il afrikanera ;)

(Saqiri)--------(Ekici)--------(Gervinho)

----------Kroos------Schweini----------------
---------(Tymo)------(Pranjić)--------------

Gustavo---Budstuber--Mertesacker---Lahm
(Contento)(Breno)--(Buyten ili neki klinjo)..Jurlich

Nema šanse da Saqirija,Gervinha,Mertesackera i Neuera dovedeš za 55 mil eura.To jednostavno nije moguće.
Francky boy
akademski građanin

PostPostao/la ivicaolic » 22 vel 2011, 00:13

cisto sumnjam da ce Gervinho doc u bayern i sjedit u na klupi, a i nevjerujem da bi ga mogli kupit ispod 20 miliuna. ja bi na ljeto samo kupio:
neuera - oko 25mil
taiwa - 0
i neku stopercinu za 25mil
to je sve skupa 50ak mil.

za robberya imamo zamjenu mullera, a na mullerovu poziciju samo ubacimo kroosa. kroosa vidimo jedino da moze nesto napravit na 10-i. meni se iskreno nijedan nasa igrac nedopada u obrani osim lahma, nezelim rec da oni nisu dobri igraci, nego nisu ni za velike utakmice sto ce vrijeme pokazat. jbg nemamo vrhunskog ljevog beka, tymo nije stoper, za brena neznam kakav je, ali sumnjam da je sad neka stopercina jer valjda bi igro da je. A Badstuber mi isto nije neki posebni stoper. mislim da se njega forsira samo zato sto je njemac iz nase skole i mlad.
van Gaal ~ "Ja sam arogantan, ja sam dominantan, ja sam nogometni bog."
ivicaolic
Redoviti član
Redoviti član

PostPostao/la UltrasMentalita » 22 vel 2011, 09:48

Ti si Ivica totalno puka .........Pa što ti misliš kad se igrači dovode da im se kaže ej ti ćeš sjediti na glupi i mijenjati ovoga ili onoga zašto služe treninzi nego da se igrač dokaže i da bi naposljetku dobio šansu u utakmici ........Gervinho je odličan igrač a Muller je ili polušpica ili špica na ostalim pozicijama nije ni približno dobar kao na polušpici .......Možeš ti pričati što hoćeš sigurno je da će se Bayern osnažiti 100% sad hoće li biti uloženo 50 ili 100mil ne znam ali sigurno da e se kvalitetno pojačati uprava zna što radi a akko Gaal želi Gervinha ili bilo kojeg drugog igrača dobit će Gervinha ......Što se tiče novog stopera ma kakav crni Mertesacker protiv njega sam totalno ....ako će dovoditi novog stopera iz Njemačke neka to bude Hummels , Howedes ili Geromel mada mi je ovaj Geromel malo tanak za stopera ali mi se sviđa kako igra .......ako ne od ove trojice niko neka dovedu nekoga van Njemačke ali da bude ŠPEK stoper ne nešto polovično ili ne dokazano
UltrasMentalita
Apostol

PostPostao/la anton 1983 » 22 vel 2011, 09:53

Samo da se složim sa tobom - MERTESACKERA niti ja neželim u Bayernu. Taj transfer bi ja tretirao kao onda kad se dovodio Buyten. Da pojasnim. Kad smo mi dovodili Buytena nama je trebao štoper, ja sam bio protiv njegovog dovođenja, no kako su se naši odlučili za njega reko sam sam sebi, bolje on nego ništa jer smo fakat na toj poziciji bili pretanki kao i danas. Da mi uprava veli ili Merte ili niko ja bi izabro Mertea, ali ne zato kaj to oću, nego znate onu, između dva zla biram manje...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Speedy » 22 vel 2011, 10:22

ivicaolic napisao: A Badstuber mi isto nije neki posebni stoper. mislim da se njega forsira samo zato sto je njemac iz nase skole i mlad.

:bravo:

S ovim se apsolutno slazem, kako si i sam rekao, njega se iskljucivo forsira jer je nijemac i recimo da posjeduje potencijal da postane dobar stoper. Pa on ne bi vidio "Elf-a" da ne igra kod nas i da se Gaal toliko ne "pali" na njega. Recimo, Hummels je klasa za njega! 8-)
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la anton 1983 » 22 vel 2011, 10:33

Bojim se da je to istina koju si neki nežele priznati. Naravno ja se nadam da sam u krivu po pitanju tog igrača, ali nije da me demantira iz kolo u kolo. Ja od njega želim više vidjeti na terenu, pogotovo zato kaj uživa takvu naklonost trenera i Njemačke javnosti. Kaj je najgore brijem da je Breno veći talent ali sa manje ili bolje rečeno ništa kredita kod javnostii trenera...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la UltrasMentalita » 22 vel 2011, 10:37

Batstuber tek u zadnje vrijeme pokazuje neke slabosti prije ozljede mi je bio vrlo dobar ali nakon nije baš ali vidjet ćemo što će biti .........ja samo znam da će Bayern slijedeće godine biti jači nego ove.......ntone uzeo si mi riječ iz usta što se Mertesackera tiče
UltrasMentalita
Apostol

PostPostao/la Speedy » 22 vel 2011, 10:41

Ma jasno je ko dan da kod Gaala da ako si i neki jebeni potencijal ako mu se ne sviđas mozes i dubiti na glavi ali prilike nes dobiti. Mislim one nebuloze koje je cini mi se Gaal izjavio da Breno ne igra jer ne zna zadrzati loptu! WTF? Nisam bas vidio kod Trube da briljira u tom "polju", on jedino sto zna je dodati do prvog slobodnog igraca ili vratiti nazad! Ali NE, on je jebeni ljevak i zato MORA igrati! :lol: :neee:
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Transferi