anton 1983 napisao:hrkane pročitaj Pm pa odgovori
Nee Antone, daj na forum nastavi da čitam :/ Ja sam svaki vaš post pročitao, hoću još
anton 1983 napisao:hrkane pročitaj Pm pa odgovori
hrkan napisao:Da,kakoI jesi fkt BHF?Za kog navijas iz BiH?I jako vam je originalna ideja za bulldoga
hrkan napisao:Da,kakoI jesi fkt BHF?Za kog navijas iz BiH?I jako vam je originalna ideja za bulldoga
anton 1983 napisao:I kak ti se čini?
anton 1983 napisao:kaj mi neodgovoriš na PM?
hrkan napisao:anton 1983 napisao:kaj mi neodgovoriš na PM?
Ocu,dat ces mi link,al nista prije 09.05.Jer sad se odlucuje moja sudbina,a ja tu pametujem o Dinamu i Bayernu
hrkan napisao:2001. 32.999
2002. 35.520
2003. 32.312
2004. 25.733
2005. 26.980
2006. 20.647
2007. 17.533
2008. 17.836
2009. 16.466
2010. 14.466
2011. 20.8316
Evo,jesi sad sretan?Ispada da je eto canjuga bio bolji od tvojeg spasitelja mamica+da je Dinamo zbog njegove transferne politike 2004,2005 upropastio nas koef za sljedecih 5-6godina.Ocemo na taj nacin gledat?Dakle,bas obratno,zato jer je lik bio idiot i kupio cijelu nasu U-21repku 2004.,a sve zeleni decki bez imperativa pobjede

na te godineSjecam se godina,kad je jos bio respektabilan te igrao prijateljske sa B Dortmundom,Panatinaikosom,60-erima i tim kalibrom..Sad igramo sa fk moskvom,telpicama i kapfenbergovima hrkan napisao:Sad igramo sa fk moskvom,telpicama i kapfenbergovima

hrkan napisao:Pa u tom i je stvar,odn razlika izmedju tebe/ljudi tvojeg razmisljanja i mene..Vi ste erfolgverwoehnte Fans,koji cete ic na sve domace europske tekme,evt na Hajduk i na zadnje kolo(ali SAMO ako je napeto)!A mi,kojima je Dinamo fkt u srcu,smo isli svugdje,kako bi ga bodrili i di god da dodjemo(osim na poljud,makaranu i JNA) pretvorimo tekmu u domacu atmosferu!Kolko puta smo mi cinili 95%popunjenosti maksimiraJa sam u jednoj sezoni bio na 48utakmica Dinama,naravno ukljucujuci prijateljske,tako da mislim kako bi se vise trebalo pitat navijace poput mene o iskrenosti/ljubavi prema plavoj boji,jer bi nas 500-1000 islo na sve utakmice u 3.ligi,dok biste vi ostali prestali pratit klub i u medijima.
hrkan napisao:Dinamo igra fkt ok u europskoj ligi,al svi vi zelite tu lp,gdje cemo nastradat ko partizan sa gol razlikom 2:18!
hrkan napisao:Jbg,mamic je "unistio" klub,koji je krajem 90-ih bio na pragu pobjede na Old Traffordu,koji je dobivao porto,ajax i ostale klubove i bio na tragu prezimljavanja..Tada nismo bili vreca za napucavanje u lp,a sada mozemo samona te godineSjecam se godina,kad je jos bio respektabilan te igrao prijateljske sa B Dortmundom,Panatinaikosom,60-erima i tim kalibrom..Sad igramo sa fk moskvom,telpicama i kapfenbergovima
anton 1983 napisao:nakon svih govana kaj si nasro i još kao primjer Dinamu nabijo jedan Partizan koji je dva puta bio u Ligi Prvaka, što su ovdje svi pročitali pa kako te nije sramota izjaviti ovako nešto!?!?!?! Ti si taj koji sere po Mamiću kaj obećava LP, pa se ne uspije. Ti si taj koji pričaš na način da Dinamo MORA u LP. Bljak, fuj!!!
Tako je, Mamić je kriv što Dinamo nije postao sprdnja od kluba kakav je danas ajduk! Slažem se u potpunosti sa tobom!
Dinamo ce ziher bit losiji neko vrijeme,al kroz vrijeme ce bit puno bolji od danasnjeg
)

Vrati se na: Ostala nogometna natjecanja
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 0 gostiju