Hare_bvb napisao: Ribery nas je redovno silovao.

doro napisao:ja oduvjek mrzim real al sad mi je i on simpatičniji od barce koja je proljef od proljeva ekipa....dobro im murinjac reko da se trebaju sramit prošlog naslova a suci ih guraju već 3 sezone za popizdit tako se i dalje nastavlja...a finale barca - mu neznam koji mi se klub više gadi u pičku strininu...mislim da je uefi silno zasmetalo prošlo finale Bayern-inter pa evo opet isto finale....postoji iskrena ljubav a za sve ostalo je mastercard
To je bila veća krađa nego ona od onog Šveđanina u četvrtfinalu na Euru 96' kada je Nijemcima dao pobjedu, a nama zagorčao život. 

doro napisao:ajmo rudari
JOŠKO napisao:doro napisao:ajmo rudari
Rudari k'o da su izašli iz jame od 700m pola sata prije utakmice??
Nisam mogao vjerovati da 2 momčad MU može onako nadigrati Šalke.Ragnick stvarno nije dovoljno kvalitetan trener da vodi ozbiljnu ekipu poput Šalkea.Obrana je izgledala smješno.To je bila prilika da se iznenadi Mančester ali ništa od toga.Jasno je da Šalkeu fali play poput onog Lincolna....Trebali bi vratiti Misimovića iz Turske jer mislim da im fali baš netko poput njega da napravi reda u sredini terena.

CroCHEF napisao:Šity treci... Arsac cetvrti
btw. Dinamo nositelj u play offu
ocemo Partizan

mladjo_dj napisao:CroCHEF napisao:Šity treci... Arsac cetvrti
btw. Dinamo nositelj u play offu
ocemo Partizan
jel to onda znaci da ne mozemo ni sa Citiyem ni Arsenalom, a ni sa Dinamom u kvalifikacije?

Nema registriranih korisnika pregledava forum i 0 gostiju