FCB_general napisao:Sreća po njemu što je Ronaldinho imao najlošiju sezonu u Barceloni iza sebe, pa ga je mogao tako otjerati.![]()
Dok recimo sa Samuelom Eto'om se zajebao gadno.

LuctL napisao:Jeben autoritet ima kad mu igrači govore gdje žele igrati, a ne onako kako ih on stavi.

LuctL napisao:![]()

Effenberg23 napisao:kada ovako malo čitam vaše postove pa jbte na tržištu nema trenera koji bi nekako odgovarao svima...nekako iz prošlosti uvijek je netko bio kojeg su svi željeli....ja osobno nebi Guardiolu dovodione treba nam takav trener
![]()
ali sa dtruge strane gledano nema stvarno koga....da se malo zapitaš, jbte ili riskirat sa nekim mladim nedokazanim ili opet nekog starohana dovest koji nema budućnosti.....zašto kako

In memory of Neutral napisao:Effenberg23 napisao:kada ovako malo čitam vaše postove pa jbte na tržištu nema trenera koji bi nekako odgovarao svima...nekako iz prošlosti uvijek je netko bio kojeg su svi željeli....ja osobno nebi Guardiolu dovodione treba nam takav trener
![]()
ali sa dtruge strane gledano nema stvarno koga....da se malo zapitaš, jbte ili riskirat sa nekim mladim nedokazanim ili opet nekog starohana dovest koji nema budućnosti.....zašto kako
Nabroj mi 3 starohana koji bi zadovoljili Bayerna, ali ne duže staze.
Bayern neće nikada dovoditi nedokazane trenere. Jurgen se "dokazao" u Elf. Ne počinjite sada nije isto repka i ekipa. Pa valjda znaju bolje oni u menedžmentu Bayerno nego mi na forumu.
In memory of Neutral napisao:
Jurgen se "dokazao" u Elf. Ne počinjite sada nije isto repka i ekipa. Pa valjda znaju bolje oni u menedžmentu Bayerno nego mi na forumu.

Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost