Al ovo neznam zkj je bilo da ne znam zkj ga hoće kupit, ima boljih i "stabilnijih" igrača, čim Ade namiriše pare zajebi ti svoj klub ja hoću novce

anton 1983 napisao:dijamant ima ugovor do 2011 i ako ga oće neka trgaju BUNDESLIGAŠKI rekord...

anton 1983 napisao:Ja bi baš htio znat kolko je to milan ponudio jer baš me zanima koju je to sumu novaca Wolfsburg tako glatko odbio....

murta6 napisao:Moja procjena oko 12-15 milijuna eura, a vukovi traže 20
anton 1983 napisao:Ja bi baš htio znat kolko je to milan ponudio jer baš me zanima koju je to sumu novaca Wolfsburg tako glatko odbio....
Francky boy napisao:Milan je ponudio 22 mil eura, a upravni odbor je donio odluku da može da ide za 32 mil.
anton 1983 napisao:Francky boy napisao:Milan je ponudio 22 mil eura, a upravni odbor je donio odluku da može da ide za 32 mil.
Đe si ti to izvukao?

anton 1983 napisao:Nemoj me krivo shvatiti ali ja se na taj text neću previše oslanjati. Moj stav je da neznam kolko je milan ponudio!
anton 1983 napisao:Neznam kolko je ali sam siguran da su ponudili brutalno premalo...I siguran sam da Wolfsburg traži PK više nego kaj vrijedi - oni brijem pucaju na cifru od Gomeza...

Vrati se na: Bundesligaški klubovi
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 0 gostiju