Iskreno, nisam ni vidio ovu temu.

Kod nas je uobicajno da, kad ne ide, trener mora biti na udaru. Nista novo.
anton 1983 napisao:Možda, ali samo možda je ključ u tome da se uli opet zicne na klupu!

To bi baš volio! Nekak mi on dole fali i otkad nije na klupi imam dojam da se jako udaljio od Bayerna i previše mi je počeo djelovati kao igrač iz sjene...
Nema od toga nista. Mada sam misljenja da i njemu pomalo fali klupa i da se jos nije navikao na novu poziciju (tamo gore sa guzonjama).
Kad smo vec kod El Presidenta, veceras je gostovao na Audi talk-u. Nesto kratko sam upratio, a najzanimljivija mi je anegdota sa Olijem.
Valjda se spremalo neko slavlje, da li poslije neke pobjede ili je pak bilo nesto drugo u pitanju, ne znam (djeca mi galamila po kuci, pa nisam najbolje cuo

), i onda se javio Oli kako nece moci doci na banket, jer mu je kcerka bolesna. Ljudi u upravi, kao i trener Otmar, su imali razumjevanje. Medjutim, nas Titan je ulovljen sa nekom trebom (samo dva sate nakon sto je rekao da ne moze doci) u nekom lokalu u Münchenu.

Znaci, Tochter je bila laz, Oli je je bio u
seitensprungu i ovi kada su saznali bili su vise nego ljuti. Hitzfeld mu je odredio kaznu od (cini mi se) 25 000 DM (vjerovatno). Oli je bio i previse ljut i trazio da se vidi sa Hoeneßom (jer je mislio da je ovaj umijesn u sve to). Uli ga fino primio, ovaj se branio i "istresao" i kada je zavrsio, Uli mu je rekao kako ce kazna ostati na snazi. Ovaj je ljut napustio prostoriju, snazno zalupivsi vratima, tako da su Uliju usi odzvanjale.
Nakon tri dana, Kahn ponovo zove Ulija da se na miru nadju negdje i da ponovo razgovaraju o svemu. Tako se i desilo (Tegernsee, cini mi se), gdje je pomirenje palo i gdje je Ulijeva supruga dobila najveci buket cvijeca ikad u zivotu.
Pogadjate - od Kahna.
Spomenuo je jos da se stara garnitura lagana priprema za rente (Hopfner uskoro, dok ce Kalle biti jos nekih pet godina). I njemu ce doci vrijeme da ide, tako da se lagano i u miru pripremaju za nove snage (uz dogovor citave uprave i celnih ljudi iz Adidasa i Audija). Jedan od kandidata je svakako i Oliver Kahn.