VfL Wolfsburg

Teme o bundesligaškim klubovima

Re: VfL Wolfsburg

PostPostao/la Speedy » 01 kol 2009, 16:58

Odlican je posao napravio Wolfsburg, nisu prodali niti jednog vaznijeg igraca a dofurali su i vise nego dobra pojacanja i s time produzili ugovor s Dzekom! :bravo: Iako brijem da u njegovom ugovoru ima nekakva izlazna klauzula...
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la bavarac » 01 kol 2009, 17:02

Haris napisao:Mogli bi igrat 4-3-3, Džeko može igrati lijevog krilnog napadača, a Martins desnog. U špicu Grafite, a iza njega Misimović.

nevjerujem da će Veh...poznati bunkeraš i kontraš igrat s tako ofanzivnom taktikom.....on će igrat s dva u napadu ziher....a samim tim će i bit nezadovljstva u svlačionici....zbog toga sam i iznenađen i skeptičan u vezi njegovog dolaska...meni to opako smudi da Džeko ide ća ovog ljeta.....
:mudrac:
bavarac
Vječiti optimist

PostPostao/la anton 1983 » 02 kol 2009, 10:11

Po novom ugovoru Džeko će sad zarađivati 5 miljona eura - dosad je zarađivo jedan - to je vse brutto te u ugovoru ima klauzulu da 2011 može napustiti klub za 22 miljona eura - obratite pozornost na godinu.

Kaj se tiće Martinsa on će bit prvotno zamjena, ali je Veh dao naznačiti da on želi imati opciju igrati sa 3 napadača AKO TO POŽELI!

Neide Džeko zbog ovog tramsfera nikam , nego mi moremo sad još više udarat drkat na BL! 8-)
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la katsche » 02 kol 2009, 12:56

evo Grafite proglašen "igračem godine"

http://www.kicker.de/news/fussball/bund ... afite.html
katsche
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 02 kol 2009, 14:13

Wolfsburg laganao prošao dalje - 1:4 - Magični trio stepo sva 4 gola , 2 Zvečke, Grafite i Dijamant po jedan...

Postava gotovo ista kao i prošle sezone:

-------------Benaglio

Riether--Simunek--Barzagli--M. Schäfer

--------------Josué

-----Ziani--------------Gentner

------------Misimovic

-----Grafite-------Dzeko

Od pridošlica jedino igro Zianni. Dosta me zanima kak će sad taj vezni red izgledat, ko će igrat u paru sa Bartaglijem te taj "problem desnog beka" - dal će Riether to igrat ili možda Zaccardo dođe sebi il ga prodaju pa dopeljaju zamjenu. Sve je moguće...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la anton 1983 » 07 kol 2009, 21:52

Još jedna bundesligaška sezona je otvorena, nemremo se posramit - tekma je stvarno bila na vrhuncu.

Ja sam očekivo još koji gol i malo neizvjesniji rezultat ali šta je tu je. Stuttgart je imao više od igre dok je Wolfsburg jednostavno individualno kvalitetniji.

Zvečke je stepo prejeben gol sa 17 metara za 1:0, dok se za 2:0 pobrinuo GRAFITE - koja je to bombetina od napadača, frajer je jednostavno svjetska klasa! Da je mlađi brijem da se za Džeku uopće nebi čulo. Kad smo već kod Džeke od magičnog trojca on je danas bio neprimjetan za razliku od Zvečkea i Grafitea. Mislim da sam se malo prenaglio kad sam reko da će baš Misimović najviše podbacit od ovog trojca, ugodno me iznenadio, ima pasove da ti mozak stane, a kako tek tečno igra...Ali netreba zaboraviti niti Bengalia koji je uz ovu dvojicu po meni najzaslužniji za pobjedu Vukova, moro je skidat puno toga i čak bi se usudio reč ČUPAT lopte da ne odu u mrežu. Mislim da bi najbolji opis Wolfsburgove igro bio - igrali su ko prvaci. Jako mi je drago kaj je u početnih 11 uz standardne Schafera, Riethera, Gentnera i Madlung zaigrao u obrani u paru sa Barzaglijem - 4 švabe. Martins i Kahlenberg nisu igrali!

Evo i postava:

Wolfsburg:

-------------Benaglio

Riether--Madlung--Barzagli--M. Schäfer

--------------Josué

-----Ziani--------------Gentner

------------Misimovic

-----Grafite-------Dzeko

Zamjene:

Dejagah---Ziani

Esswein---Grafite

Stuttgart:

----Pogrebnyak---Cacau

Hleb--------------------Gebhart

----Hitzlsperger--Khedira

Magnin--Delpierre--Tasci--Träsch

------------Lehmann

zamjene:

Simak---Hleb

Marica---Cacau

Elson---Gebhart

Na kraju izgleda da je ovo bila uvjerljiva pobjeda vukova, ali samo tako Stuttgart je iz vučjeg grada mogao uzeti cijeli plijen ili ti bar jedan bod...Hleb još nije uigran sa ekipom, dok se Pogrebnyak dobro snašo - imo je jedan jebeni udarac sa glavom kojeg je Bengalio na jedvite jade skinuo - nimalo loša tekma Rusa...

Ljudovi moji kaj je najgore, ja sam njihov navijač a to nebi trebo bit jer su oni Bayernovi konkurentni broj 1 za naslov, al jednostavno sam njima fasciniran!

Slika

A ovo je surova istina!
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la anton 1983 » 08 kol 2009, 08:00

anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la nele-BHF » 08 kol 2009, 10:16

anton 1983 napisao:Golovi:

Wolfsburg - Stuttgart - 2:0

sta znatji ovo na slici?
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PostPostao/la anton 1983 » 08 kol 2009, 10:18

Koje na slici? Neznam na kaj misliš...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la nele-BHF » 08 kol 2009, 10:21

anton 1983 napisao:Koje na slici? Neznam na kaj misliš...

vor diesem jubel muss die liga zitern i ovo wolfi schon wieder spitze
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PostPostao/la bavarac » 08 kol 2009, 11:36

dakle vukovi su dobili sa ovom sinoćnom pobjedom toliko potrebnu dozu samopouzdanja za nastavak prvenstva.. :doh: .....,nažalost prvo poluvrijeme je odredilo ishod tekme....Švabe su se istrošile u prvom poluvremenu,neviđenim presingom...i u drugom su fizički jednostavno pali.....nakon izlaska Hleba i Cacu-a su postali i akše branjivi prema naprijed i to je presudilo uz individualnu kvalitetu igrača vukova i nesretne ozljede trascha u 78.min od koje su švabe morale igrati sa igračem manje jer je Babbel već napravio tri izmjene....

Sve u svemu ono što je zanimljivo je to da je Wolfsburgh kući igrao na kontre a davao švabama posjed lopte i ako budu tako igrali ove sezone neće se dobro provesti u Hamburgu,Dortmundu,Gelsenkirchenu....tri točke.... :mudrac:

Zaslužena pobjeda Wolfsburga,ali po meni najvažniji za pobjedu vukova su Barzagli i Benaglio..... :sick:

btw onaj Josue je sinoć trebao popit 3žuta ,a nije dobio ni jedan...a danas će za prvi start Bommela bit sankcioniran...počelo je..... :neee: :neee: :neee:
bavarac
Vječiti optimist

PostPostao/la The Scarface » 15 kol 2009, 20:23

Danas sam pogleda Koln-Wolfsburg i moram priznat da impresivo izgledaju. Je da su gubili 1-0 ali su stvorili pregrst prilika i na kraju zasluzeno dobili. Kad je Veh uvea jos Martinsa pored Dzeke i Grafitea prstilo je sa svih strana.

Dzeko je zabia svoj prvi gol ove sezone a i Martins je zabia lip prvijenac.
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la nele-BHF » 15 kol 2009, 21:07

The Scarface napisao:Danas sam pogleda Koln-Wolfsburg i moram priznat da impresivo izgledaju. Je da su gubili 1-0 ali su stvorili pregrst prilika i na kraju zasluzeno dobili. Kad je Veh uvea jos Martinsa pored Dzeke i Grafitea prstilo je sa svih strana.

Dzeko je zabia svoj prvi gol ove sezone a i Martins je zabia lip prvijenac.

jebo pobjedu, eto meni deset boba od Džeke na kickeru :lol: :lol: plus mondragon bio dobar :D
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PostPostao/la bavarac » 23 kol 2009, 18:57

Maloprije završeno 2-4 za HSV.....vukovi su dobro i prošli....nisam gledao cijelu tekmu(miksao sa Chelseovom ) ali ono što sam vidio je bilo previše loše od Vukova..... :D ...rekao je Bavarac da je klub dobar koliko i trener....gdje je nestala ona granitna disciplina vukova...preselila u Schalke..... :mrgreen: ...u prvom poluvremenu je trebalo bit 0-4...Guerrero dva zicera 1-1 mašio...i onda u 10min. nastavka 2-2....ali onda opet Igra HSV i ze maši dva zicera dok Petrić nije zabio za 2-3...i onda kontra Castelana za 2-4....prvi poraz u novoj sezoni vukova na domaćem terenu a tek je druga tekma.... :D ...bit će toga još.... :D

Sam nek se oni međusobno tuku,tim i nama šanse rastu.... :lol: :lol: :lol:

Btw jel netko vidio Džeku večeras..onaj Grafite je za njega doctor za napadače... 8-)
bavarac
Vječiti optimist

PostPostao/la ankujund » 23 kol 2009, 19:09

bavarac napisao:Btw jel netko vidio Džeku večeras..onaj Grafite je za njega doctor za napadače... 8-)

ja sam bas to tio pitat.kako da najbolji napadac europe nije da ni jedan gol do sada?
ne gledam njihove utakmice,neznam kako al taj grafite daje golove svaku uktamicu,ako ovako nastavi bit ce bolji nego lani
ankujund
Član fan cluba
Član fan cluba

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Bundesligaški klubovi