nele-BHF napisao:Treba biti nezadovoljan samo (ne)realizacijom. I to u skoro svakoj tekmi.
Jednostavno ne možeš fulati 9 od 10 izglednih prilika, i još kad tome dodaš prekide (ogroman broj kornera, slobodnih udaraca...) to je već problem.
Ostalo je sve kao i inače. Ništa lošije ni kad smo tukli Schalke, Stuttgart, Hannover...

doro napisao:nele-BHF napisao:Treba biti nezadovoljan samo (ne)realizacijom. I to u skoro svakoj tekmi.
Jednostavno ne možeš fulati 9 od 10 izglednih prilika, i još kad tome dodaš prekide (ogroman broj kornera, slobodnih udaraca...) to je već problem.
Ostalo je sve kao i inače. Ništa lošije ni kad smo tukli Schalke, Stuttgart, Hannover...
Pa o tom ti ja pričam...doduše i o bedastim primljenim golovima

doro napisao:Moram sad filozofski kad me ne razmeš....u globalu nije dobra igra kad tolko fulaš a jeftino primaš....problem je kaj večina ljudi dobrom igrom računa posjed,bezbrojna dodavanja i nepotrebna dribljanja i pete

anton 1983 napisao:Jebote Ter Stegen!Lik je BOMBA!!!

anton 1983 napisao:Ono što je skinuo Schweiniu u njegov donji lijevi kut ili iz percepcije Schweinija, doljni desni kut, ja smatram neogućim! To se jednostavno nebrani!

Nema registriranih korisnika pregledava forum i 0 gostiju