Hrvatska nogometna liga, HNL!!!!!!

Ostale lige i kupovi diljem svijeta...

Osvaja?

Dinamo
15
75%
Hajduk
5
25%
Ostali
0
Nema glasova

Ukupno glasova : 20

Re: Hrvatska nogometna liga, HNL!!!!!!

PostPostao/la panda » 29 kol 2013, 09:48

Sad sam nabasal na "vijest" da maminjo ide po Magatha sa ponudom koju ovaj ne bu mogel odbiti :lol:
"Planina se gleda odozdola, crkva izvana, a birtija iznutra."
panda
Admin
Admin

PostPostao/la Lennon » 29 kol 2013, 10:24

panda napisao:Sad sam nabasal na "vijest" da maminjo ide po Magatha sa ponudom koju ovaj ne bu mogel odbiti :lol:

Znaš kaj je najgore, kaj bu i došel...
Samo neznam čemu Magath? Ak ga već htio mogo ga na početku sezone dopelat..
Kak je reko kolega Murta Dinamo treba nekog trenera za lijepu i atraktivnu igru u HNL-u radi prodaje igrača.. a ne trenera na rezultat. Samo neznam kak onda ukomponirat Euro proljeće u to??

Najbolje bi bilo kad bi bio jedan za HNL a jedan za Europu... :mrgreen:
Mia San Mia! Mia San Kroatien!
Lennon
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la marac » 29 kol 2013, 12:41

Lennon napisao:Samo neznam čemu Magath? Ak ga već htio mogo ga na početku sezone dopelat..

Pa nije, vidis da je imao kvalitetnog Krunu :lol:
Bundesliga - posljednja šansa za spas nogometa!!!

Hier ist Leben, hier ist Liebe, hier ist Feuer und drum bleibt München Deutschlands bester bis in alle Ewigkeit!
marac
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Epic » 29 kol 2013, 12:47

Kruno > Magath

Ne samo to....

Kruno > Osram

Kruno > Pep

Kruno > Specijalni

Ali zato:

Ćiro > Kruno :mrgreen:
Epic
Forumaš
Forumaš

PostPostao/la panda » 29 kol 2013, 15:12

Lennon napisao:
panda napisao:Sad sam nabasal na "vijest" da maminjo ide po Magatha sa ponudom koju ovaj ne bu mogel odbiti :lol:

Znaš kaj je najgore, kaj bu i došel...
Samo neznam čemu Magath? Ak ga već htio mogo ga na početku sezone dopelat..
Kak je reko kolega Murta Dinamo treba nekog trenera za lijepu i atraktivnu igru u HNL-u radi prodaje igrača.. a ne trenera na rezultat. Samo neznam kak onda ukomponirat Euro proljeće u to??

Najbolje bi bilo kad bi bio jedan za HNL a jedan za Europu... :mrgreen:

a zašto ne magath ?

on je barem bolja solucija od bilo kog domaćeg trenera :roll:
panda
Admin
Admin

PostPostao/la panda » 03 ruj 2013, 10:12

Na pitanje zašto se Ivanković poput Jurčića već treći put vraća na klupu Dinama Mamić je rekao:

-Što znaći 3 ili 73? Znaći li to da heyckens ili Hitzfeld koji su se vraćali u Bayern ili Mourinho koji se vratio u Chelsea glupi ili su ti veliki klubovi povukli krive poteze? Nekad isti trener s nekom momčadi pronađe istu kemiju, nekad ne. Da ne duljim, izabrali smo najboljeg trenera za Dinamo.

Maminjo has outdone himself!

Uspio je u jednoj izjavi usporediti Ivankovića sa Juppom, Hitzfeldom i Mourinhom :lol: :lol: :lol:
panda
Admin
Admin

PostPostao/la anton 1983 » 10 ruj 2013, 10:25

Jbote kad ti novine sude. Ako je Sud donio presudu u korist Mamića, onda nemojte napisati text u kojem Mamić opet ispada cigan, a Dudu žrtva! :neee: Mislim SUD JE DONIO PRESUDU!
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la TiLe » 10 ruj 2013, 10:32

anton 1983 napisao:Jbote kad ti novine sude. Ako je Sud donio presudu u korist Mamića, onda nemojte napisati text u kojem Mamić opet ispada cigan, a Dudu žrtva! :neee: Mislim SUD JE DONIO PRESUDU!

http://www.index.hr/sport/clanak/krimin ... 89190.aspx

http://www.index.hr/sport/clanak/mamic- ... 82895.aspx

:a045:
TiLe
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 10 ruj 2013, 10:36

TiLe napisao:
anton 1983 napisao:Jbote kad ti novine sude. Ako je Sud donio presudu u korist Mamića, onda nemojte napisati text u kojem Mamić opet ispada cigan, a Dudu žrtva! :neee: Mislim SUD JE DONIO PRESUDU!

http://www.index.hr/sport/clanak/krimin ... 89190.aspx

http://www.index.hr/sport/clanak/mamic- ... 82895.aspx

:a045:

:neee:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la anton 1983 » 10 ruj 2013, 10:42

LuctL napisao:Popio sam i ja dvije kave s dekanom faksa. I to ne samo dvije kave, nego i koju ljutu, jel to znači da sam u dealu s njim? :lol:

DA. I ne samo to, ti odlučuješ kada ćeš i kako završiti fax te imaš utjecaj na odluke dekana, jer se vas dva redovito nalazite, a KRUŽE i GLASINE da bar jednom mjesečno ideš kod njega doma na većeru, pa onda ostaneš kod njega dugo u noć, pa se napijete i zovete kurve - ovaj dio s kurvama nije potvrđen i usput zaboravite da sam za ovaj prvi dio napisoa da su to glasine - ali to je sve vjerodostojno i zbog ovog mog texta VJERUJTE u ZAVJERU i nemojte misliti da sam vam JA skroio mišljenje.
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la The Scarface » 10 ruj 2013, 10:53

anton 1983 napisao:
LuctL napisao:Popio sam i ja dvije kave s dekanom faksa. I to ne samo dvije kave, nego i koju ljutu, jel to znači da sam u dealu s njim? :lol:

DA. I ne samo to, ti odlučuješ kada ćeš i kako završiti fax te imaš utjecaj na odluke dekana, jer se vas dva redovito nalazite, a KRUŽE i GLASINE da bar jednom mjesečno ideš kod njega doma na većeru, pa onda ostaneš kod njega dugo u noć, pa se napijete i zovete kurve - ovaj dio s kurvama nije potvrđen i usput zaboravite da sam za ovaj prvi dio napisoa da su to glasine - ali to je sve vjerodostojno i zbog ovog mog texta VJERUJTE u ZAVJERU i nemojte misliti da sam vam JA skroio mišljenje.

Uvijek se praviš mutav kad je u pitanju Mamić.

Nisi valjda tolika naivčina pa da misliš da u ovoj korumpiranoj državi Mamić radi sve po propisima i ne koristi se dobro poznatim "metodama".
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 10 ruj 2013, 11:01

The Scarface napisao:Uvijek se praviš mutav kad je u pitanju Mamić.

Nisi valjda tolika naivčina pa da misliš da u ovoj korumpiranoj državi Mamić radi sve po propisima i ne koristi se dobro poznatim "metodama".

:hehe:

U tom i je problem. On muti da je to za popizdit. On ne živi samo od nogometa nego od milijardu drugih pizdarija i nikom ništa, ali treba biti protiv njega, a ne onog ko je "kriv" za to. Da se razmemo, on nije Mafijaš za kojeg se ne zna, nego JAVNA osoba kojeg naganja cijela država i opet ništa!

Pa pas ti mater do kad više? Do kad će glup hrvatski narod kriviti i imati nešto protiv mamića, a ne protiv onog koga trebaju?

Evo recimo u ovom članku je MAMIĆ POKAZAN KAO ZLIKOVAC , A NE SUDAC!?!?!??!?!?!?!?!?!? PA DI TO IMA!!!!!!!! Ne treba tu Mamića ubit, nego cijelu sučevu familiju, potomke, prece, prijatelje i sve one koji bi mogli nešto od njegovog ponašanja pobrat. I opet Scar ti to nisi primjetio nego te samo jebe što ja "branim" Mamića.

Ti si odlučio i imaš predrasudu - kada Mamić za nešto bude optužen onda je to ok. No kada se nešto presudi u njegovu korist onda je država korumpirana - za puknut!

Dinamo "ne plaća" porze - Mamić kriv, a ne Hrvatska država! smile44

Mamić zarađuje od prodaje igrača NEMORALNO, ali ne i NELEGALNO, ali opet to treba na NELEGALNO nategnut i ne otići na Markov trg i jebat Milanovića i onu stoku od Jovanovića, već ispred Maksimira srat mamiću! :smajl006:

Ono smeće od Jovanovića kad je došo na vlast rekao je da će isušit močvaru i što je to smeće napravilo osim medijske hajke?

Sve dok će Dinamo biti uspješan prema mojim kriterijima, neka si Mamić i uzme 100 miljona kuna godišnje preko Dinama!
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la The Scarface » 10 ruj 2013, 11:22

anton 1983 napisao:
The Scarface napisao:Uvijek se praviš mutav kad je u pitanju Mamić.

:hehe:

U tom i je problem. On muti da je to za popizdit. On ne živi samo od nogometa nego od milijardu drugih pizdarija i nikom ništa, ali treba biti protiv njega, a ne onog ko je "kriv" za to. Da se razmemo, on nije Mafijaš za kojeg se ne zna, nego JAVNA osoba kojeg naganja cijela država i opet ništa!

Pa pas ti mater do kad više? Do kad će glup hrvatski narod kriviti i imati nešto protiv mamića, a ne protiv onog koga trebaju?

Evo recimo u ovom članku je MAMIĆ POKAZAN KAO ZLIKOVAC , A NE SUDAC!?!?!??!?!?!?!?!?!? PA DI TO IMA!!!!!!!! Ne treba tu Mamića ubit, nego cijelu sučevu familiju, potomke, prece, prijatelje i sve one koji bi mogli nešto od njegovog ponašanja pobrat. I opet Scar ti to nisi primjetio nego te samo jebe što ja "branim" Mamića.

Ti si odlučio i imaš predrasudu - kada Mamić za nešto bude optužen onda je to ok. No kada se nešto presudi u njegovu korist onda je država korumpirana - za puknut!

Dinamo "ne plaća" porze - Mamić kriv, a ne Hrvatska država! smile44

Mamić zarađuje od prodaje igrača NEMORALNO, ali ne i NELEGALNO, ali opet to treba na NELEGALNO nategnut i ne otići na Markov trg i jebat Milanovića i onu stoku od Jovanovića, već ispred Maksimira srat mamiću! :smajl006:

Ono smeće od Jovanovića kad je došo na vlast rekao je da će isušit močvaru i što je to smeće napravilo osim medijske hajke?

Sve dok će Dinamo biti uspješan prema mojim kriterijima, neka si Mamić i uzme 100 miljona kuna godišnje preko Dinama!

Meni ide na živce glorificiranje Mamića od strane pojedinaca, tu mi uopće nije bitan ovaj ili neki specifični slučaj. Normalno da mi to ide na živce kad svi znamo da se Mamić bavi "mutnim" poslovima. Činjenicu što je presuda donešena u njegovu korist neću kao najveći cigan iskoristi za slavljenje Mamića kao najvećeg nogometnog dobročinitelja i time opravdavati sva ona prijašnja sranja.

Ako je osoba A(država,sud itd...) odgovrna što osoba B(Mamić) čini neka sranja to ne znači da se osobu B ne smije kritizirati za njegova djela i da nije kriv.

Očito je da Mamića drže puno veće sile(mafija) jer bi inače on davno otišao sa scene.
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 10 ruj 2013, 11:55

Meni ne, ja to volim! Ja to volim EXTRA jer to žiPcira ovaj narod. Zato mi je to prejebeno.

Scar na toj razini (poslovnoj), svi mute i tako Hrvatska funkcionira. Druge države tako ne funkcioniraju, mislim na ove razvijenije, ali i kod njih se na toj razini isto tako muti.

Najomrženija osoba u Hrvata je Mamić, umjesto da to bude Milanović ili Todorić. ParadoXalno zar ne?
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la The Scarface » 10 ruj 2013, 12:08

anton 1983 napisao:Meni ne, ja to volim! Ja to volim EXTRA jer to žiPcira ovaj narod. Zato mi je to prejebeno.

Scar na toj razini (poslovnoj), svi mute i tako Hrvatska funkcionira. Druge države tako ne funkcioniraju, mislim na ove razvijenije, ali i kod njih se na toj razini isto tako muti.

Najomrženija osoba u Hrvata je Mamić, umjesto da to bude Milanović ili Todorić. ParadoXalno zar ne?

Nije paradoksalno kad je Mamić medijski najeksponiraniji od njih svih(sa svojim nastupima itd..). Neš ove ostale vidit da rade ovakva sranja:

Mamić je za mene zapravo komičan lik koji zapravo perfektno oslikava pvu državu i ljude.

P.S.
Mamić je itekako sposoban i njemu svaka čast, ali to ne znači da ga se nema pravo "pljuvati" jer je priliku za pokazivanje svoje sposobnosti dobio na mutne načine baš kao i većina hr elite.
Zadnja izmjena: The Scarface; 10 ruj 2013, 12:11; ukupno mijenjano 1 put/a.
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Ostala nogometna natjecanja