GrleREB napisao:Isto kao i sa financiranjem Dinama kao udruge. Sve po zakonu ali je namjera nepoštena i nepravedna.
TiLe napisao:jao ovih mamićevih ovčica![]()
dakle argument je da je mamić u pravu jer je sud tako odlučio! isti onaj hrvatski sud koji oslobodi lika koji je ubio dvije cure jer dolazi iz ugledne obitelji!![]()
TiLe napisao:zašto se pravite glupi?
TiLe napisao:mamićevim ovčicama je to prijateljska kava, a svakom drugom koji ima zrno soli u glavi je jasno o čemu se tu radi.
lik je moćan, povezan na sve moguće strane i u njegovom slučaju sudska presuda i nije neki jak argument koji dokazuje da je on u pravu.

anton 1983 napisao:GrleREB napisao:Isto kao i sa financiranjem Dinama kao udruge. Sve po zakonu ali je namjera nepoštena i nepravedna.
Ovo te nisam skužio. kakvo financiranje i zakaj je to nepravedno?
Inače frapantno je to da je Dinamo po tom pitanju najveći i JEDINI hrvatski problem, dok se na druge stvari koje financira država, a rupe su bez dna, puno manji ili nikakav problem.
ako ne, na tvoj službeni upit ti odgovore da je taj prostor na atraktivnoj lokaciji i da se za njega planiraju nekakve gospodarske djelatnosti. Nedugo zatim tamo ulijeće Udruga invalida rada ... pas mater i gospodarske djelatnosti 
GrleREB napisao:Uzeo sam Dinamo samo kao primjer kada se već spominje u zadnjih nekoliko postova. A zašto je nepravedno, pa zato što se u njega upumpalo previše gradskog novca. Naravno prije toga su sređeni pravilnici i ostale procedure tako da je sve ispalo po zakonu. Srećom pa je došla kriza jer bi najvjerovatnije grad i novi stadion financirao.
GrleREB napisao:Čak bi mogao i prihvatiti da grad izdvaja tolike novce za Dinamo, ali bi onda bilo pravedno da je i Dinamo gradski, pardon Dinamo je pod gradom, ali su njegova najveća vrijednost (igrači) pod Mamićem. Tako da kada treba plaćati troškove za Dinamo onda je tu grad, a kada treba ubirati pare od prodaje igrača onda je tu Mamić. Nepravedno do boli, ili sve ili ništa. I ja imam udrugu u kojoj si sve troškove sam plaćam. Probao sam jednom doći do (tada napuštenog) gradskog prostora za treninge jer su gradski prostori jeftiniji. Može, ako platišako ne, na tvoj službeni upit ti odgovore da je taj prostor na atraktivnoj lokaciji i da se za njega planiraju nekakve gospodarske djelatnosti. Nedugo zatim tamo ulijeće Udruga invalida rada ... pas mater i gospodarske djelatnosti

panda napisao:Mislim da ono na kaj Grle aludira nije to kaj Zagreb pumpa pare u GNK, već to kaj dok dinamo ima neki profit, grad zagreb od tog profita ništ ne vidi (barem što se igrača tiće)
dok je kod drugih klubova financiranih od strane grada druga priča
panda napisao:Mislim da ono na kaj Grle aludira nije to kaj Zagreb pumpa pare u GNK, već to kaj dok dinamo ima neki profit, grad zagreb od tog profita ništ ne vidi (barem što se igrača tiće)
dok je kod drugih klubova financiranih od strane grada druga priča
anton 1983 napisao:pa gle, gradne daje pozajmnicu već DAR, da s etako izrazim.
Ja ne bi imao ništa protiv da se kaže, ako Dinamo napravi određeni plusili promet, mora vratiti ono što mu je grad te godine dao.
Riječ pumpanje ti je prejaka, jer Dinam sada i to već dosta dugo vremena dobiva crkavicu.
Koji su to drugi klubovi, daj primjer

Lennon napisao:i dužan je plačat da se održava..
Vrati se na: Ostala nogometna natjecanja
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 2 gostiju