Lennon napisao:Neznam zbog cega je bas u ovoj tekmi Shaqirija uvodio koji nije igral 3 mjeseci. Samo da ne dobimo gol glupi. A i ov majmun, ak je ono penal ovo je penalčina.
Ne znam vala ni sto je Lahma ubacio...?
Lennon napisao:Neznam zbog cega je bas u ovoj tekmi Shaqirija uvodio koji nije igral 3 mjeseci. Samo da ne dobimo gol glupi. A i ov majmun, ak je ono penal ovo je penalčina.

LuctL napisao:Ovdje upravo vidimo svu raskoš Pepovog znanja. Vadi visokog napadača, a nastavlja igrati s ubačajima u 16.

LuctL napisao:Gloryhunteri smo jer kritiziramo što momčad igra loše?
Ili pak što trener pravi sasvim logične zamjene?
TiLe napisao:gloryhunter sam jer sam razočaran igrom u drugom pol?
pa bog ga mazo smije li se išta kritizirati ovamo da te ne proglase jebenim gloryhunterom?

Lahm napisao:melodyne napisao:Au ljudi pa mnogo smo se navikli da dobre partije i na pobede... Jbg nisu oni masine... Nemoj da ste erfolgsfans
Moram spomenuti u ovoj situaciju gospodina Juppa.
Kada je osvojio u svim natjecanjima drugo mjesto, da li si isto tako govorio, ili je bilo u sebi "Jupp odlazi"
Sigurno si kritizirao na sve strane.
i kao sto je LuctL rekao, zabranjeno je kritizirati nelogicne izmjene i nikakvu igru u drugom dijelu ?

panda napisao:gdje sam ja napisao da se nesmije kritizirati ?
način na koji kritizirate je to...

LuctL napisao:Kak mi je smiješno vidit Pepa kako samo stoji i nista ne radi. Inače skakuće kao vjeverica, a sada izgleda kao da se sasrao.Veliki trener!

LuctL napisao:Zanimljivo kako sada pravdate izgubljenu tekmu, a prije početka je bilo demonstracija moći, dominacija BL, City igra s rezervama, rekord se nastavlja, a sada ništa nema veze.

FCB_general napisao:Samo se nadam kako neće biti naslovnica o kladionicama i namještenoj utakmici jer ovo se i može od nekih okarakterizirati kao namještaljka u drugom dijelu.

TiLe napisao:Sve što sam ja napisao je da Dante igra ko amater i da treba Pizarra uvesti.
Ako je to pretjerivanje, onda pretjerujem!
Nitko drugi nije nešto posebno "srao" osim Luctl-a koji to ionako uvijek radi pa ga i ne treba zaozbiljno uzimati.
Nema potrebe da nekome govoriš da je gloryhunter zbog gluposti, nije u redu

Nema registriranih korisnika pregledava forum i 0 gostiju