(1/2 finale - UZVRAT) Bayern 1:1 PSG

Podforum za utakmice Bayerna u Ligi Prvaka u sezoni 2025-26

Re: (1/2 finale - UZVRAT) Bayern 1:1 PSG

PostPostao/la Red passion » 06 svi 2026, 22:49

Lennon napisao:Kazu dvije najatraktivnije ekipe, vrlo slicne.

Al nismo ni priblizno slicni.

Kad ste vi vidjeli da mi zadrzavamo igru, igramo s 10 igraca u 16 m, love nas grcevi, izbijamo u aut lopte itd.

Kad? Nikad.

E zato je Pag u finalu i bolja je ekipa od nas.
Bitan je rezultat i ka njemu se sve ravna.

Mi smo onako, super atraktivci, vise za “raju” bi se reklo. Al daleko daleko od toga da znamo u takvoj tekmi odigrat na rez i uzet trofej.

Mi nemamo kontranapade u igri protiv nikoga i vrlo brzu tranziciju iz obrane u napad u toj fazi. Oni su nas s time uništili, a uništavali su nas i ona 2 ragbijaša u fazi prije da ti stvarno bude neugodno koliko lako dolaze u šansu.

Nama su oni prodali večeras akciju iz 7Up utakmice od prije 13 godine, doslovno. Dante, Alaba, Schweinsteiger, Ribéry i onda jedan od napadača gol - na jedan dodir i Kvara koji je istrčao do laserskog pregleda i pogleda na Dembéléa. To bismo mi trebali biti čitavu ovu sezonu uz ovo što odigrali.
Učili su nas i obrani večeras. Mi bismo tu pljugali golove da su uloge obrnute, oni svi loši i neraspoloženi, a mi sjajni.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 06 svi 2026, 23:03

Pa da hteli ilk nehtjeli od one top ekipe u 70 tima nama uzasno tesko ide osvajanje,puno put ispadnemk od slabijih itd.

Sporo cd tk ici glavno da mi Real izbacili a j pokazalo kad izgubimk prvu tekmu ispadamo u pokufinalu a u Parisu samo izgubili na jako glup nacin a sad cjela momcad podbacila osim golmana.

Lijepo sam reko da Kimmich mora igrat libera kad stoperi odu visokk kao sto je prije odlicno igrao ovak nije bio od koristi obrani ni napadu.

Trenerov poraz cisti a igracima zamjerati sto nisu dali svd od sebe,drugo pol od pecetka pali fizicki itd.

No bitno je hvatanje rekorda.
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Lennon » 07 svi 2026, 07:56

Kad se malo emocije slegnu, ispali smo zbog 3 razloga.

1.) IMAMO SLABIJU OBRANU OD PSGA
-Upamecano može odigrat top utakmicu na top levelu al uvijek će nešto sjebat, čovjek je kikser i protiv toga ne može
-Stanišić i Laimer koliko god bili solidni, nisu na razini Hakimija ili Mendesa i to se na tom nivou itekako vidjelo, vidjela se razlika

2.)SUDAC
-realno su 3 odluke koje su usmjerile cijeli tijek prolaska
1-penal u Pariz (koji po pravilima nije smio biti)
2-crveni za Mendesa - vidio sam snimku, on je sudio ruku kao Lamieru koja uopće nije bila, znači od 30 minute bi imali igrača više
3-penal za nas, sad je opet pravilo nastupilo al ovaj put se pravilo poštiva za razliku u Parizu

3.)PONOVNI PAD FORME U NAJVAŽNIJEM TRENUTKU
-objektivno to nam se gotovo svake godine dešava, i nažalost ove se, razaramo sve najesen, al kad je najvažnije uvijek usremo, ili gotovo uvijek
-nakon Reala kao da smo ispali iz ritma, nisu ni one utakmice iznimka u bundesligi makar su igrale rezerve

Eto, kad sve to troje pomiješamo po meni dobivamo uzork ispadanja.
Mia San Mia! Mia San Kroatien!
Lennon
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Lennon » 07 svi 2026, 08:26

https://vm.tiktok.com/ZNRpTUSeW/

Evo i situacije od Laimera, di je sudio ruku za Laimera.

I sto je najzanimljivije - tek nakon ruke Mendesa.

Oštećeni smo i to jako, očekujem neki oštriji ispad prema UEFI jer baš tako ne može i ne smije dalje!
Lennon
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la doro » 07 svi 2026, 09:31

Da igrali smo slabije,da suci napravi 2 teske greske na nasu stetu ALI ono sto pricam od kad dosao Kompany lik tera samo jedno a to ne donosi trofeje protiv najjacih ekipa nikako ili su sane minimalne.

Ovu tekmu jd skroz krivo postavio,jos stavi Stsnisica lijevo.

Najveci krivac TRENER!
Neznamo, ne zelimo stat na loptu,previse dodavanja a naprijed previse petljanja.

Nama je ova sezona bolja samo radi Diaza i Olise na mnogim tekmama prebrikali i to je sve ,trener nije nista mjenjao.

Izgubili smo 6 polufinals od njih 7 zadnjih i sve radi istog stila od onog debila pepa koji to poceo forsirati a ostali treneri samo vecinu kopirali,praksa se vidi takvog nogometa@
Zadnja izmjena: doro; 07 svi 2026, 09:52; ukupno mijenjano 1 put/a.
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la doro » 07 svi 2026, 09:51

Ivan u pravu si samo dodavanje,visoki presing i napred kaj bude pa jbt nemres to stalno igrat,tocno si opisao fuca za raju ne za osvajanje najtezega.

Anton je primjetio najveci problem a to je mi ovo nemozemo poboljast vec samo promjenit stil a sa ovim trenerom nazalost osim ako mu se brutalno ne promjeni mindset al tesko lik je tvrdoglav ko bik a ubiti je pep samo kaj je mirniji i simpaticniji od spanjolskog govna.

Pa Psg vec 2 g igra tocno ono kaj je Bayern kroz povijest igrao i osvajao,ofanziva,pa smiris igru,pa blitz kreig itd dobis iz nicega i nikad se ne predas!

Mi se mozemo poboljsati samo sa 433 i trenerom koji bude slozio jedno 3 vrste taktike i uklopio igrace u njih a kvalitetu u igracima vecinom imamom.

Radikalno ja bi prodao Musialu,Daviesa ,Laimera ,Upu,koja mi se ne uklapaju u taj sistem

Trebamo ofanzivca top spek krilo i beka.Trebamo i spek veznog kao i stopera.

Bekovi su kljuc a mi imamo propalog Daviesa,Stanisica koji je za back up i sad vidimo da je Lamer prevara.

Diaz-Kane-Olise

Pavlovic-Novi-Bichoff

Novi-Novi-Tah-Kimmich

Urbig

Lijepo sam govorio pustite Daviesa,pustite Rupcagu,ne Musiali takva placa balav je jos al jbg Doro je birtijas :lol:

Naravno ovo se nebu dogodilo a sa Kompanjem kao j pepom nikad necemo osvojit Lp samo fuca za raju.
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 07 svi 2026, 09:58

Ja neću biti tak rigorozan kao doro. Razumijem da su nas suci sjebali i da nisu da bi sve morti nekako ispalo drugačije. No ja s nama nekako nisam zadovoljan i jebi ti mene, ja se nemrem vadit na nikog drugog nego nas.

Znam da svi seru po bokovima, ali meni je naša sredina terena + "desetka" jednostavno bila preloša, od Kimmicha, do Pavlovića, pa sve do Musiale. Nisu dali nikakave akcente... Najgore je kaj kad Pavletu i Kimmichu nekak nejde mi tu niš ne prčkamo.
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Murta » 07 svi 2026, 10:12

Ja sam taman isto krenuo pisati da mi je sredina bila daleko gora nego bekovi, nisu generirali nikakvu napadačku vrijednost, nego su samo smetali na rubu 16m. I evo sad sam išao gledati na Sofi kud su dodavali i driblali, ovo je kriminalno beskorisno. Musiala je imao dva vertikalna driblinga, a Kimmich pokoju dobru loptu, ostalo je sve horizontalno.

Slika
Slika

Jedan od ta dva driblinga Musiale je rezultirao onom šansom koju je morao zabiti.
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la melodyne » 07 svi 2026, 10:57

Ali Lamer! Ovo je najveća provala nakon Slaba. :smajl007:

Pola ekipe prodati ništa tu ne valja! Lewandowski je najbolje rekao nakod pobede nad Psg-om 2020-e: Osvojili smo sve jer imamo dugačku klupu!

CEO Jan-Christian Dreesen on referee João Pinheiro: "It's astonishing, to say the least, that a referee with only 15 Champions League appearances is allowed to officiate such a game. And that might explain some of the calls he made today".[@kerry_hau]

Glavni sudija ima 15 utakmica u CL iza sebe?! Balkanizovana UEFA! :smajl006:
melodyne
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 07 svi 2026, 11:52

Prodaja je radikalno al bez toga mi ostajemu suplji,kikseri i nist od stabilitacije.

Davies propalelo,
Laimer prevara
Musiala nazalost corak( koja mi sranja radimo 25 milja)
Rupcaga vjeciti kikser na top tekmama,strasno neitrlegentan stoper.
Kim prodajs

Novi stoper da je malo agresivniji a intelegentan i jedan iskusnjara free il jeftin.

Lijevi bek stvarno neznam kojeg al.mora bit tehnicki dobar u oba smjera.

Centralni vezni spek 6 ca koji bude unaprijedio dva top talenta Pavlu i Bichoffa

Krilo top koje se bude rotiralo sa nasa 3 ofanzivca( Diaz,Olise,Kane)

Kimmch mrs na desnog beka ne zelim ga vise u sredini jer mu treba 10 tekmi da jednu odigra top

Samo tako mozemo biti vise dimenziolna i ozbiljna ekipa a ne samo naivno za raju.
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 07 svi 2026, 12:53

:haha: :haha: :haha: :haha: :haha:

Ja ću se ranit. :hehe: Sve ne valja, a ako sve krivica trenera... Jebote kritike su kao kad smo ispali od Intera (makar su i tada bile neosnovane). :hehe:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la doro » 07 svi 2026, 13:02

anton 1983 napisao::haha: :haha: :haha: :haha: :haha:

Ja ću se ranit. :hehe: Sve ne valja, a ako sve krivica trenera... Jebote kritike su kao kad smo ispali od Intera (makar su i tada bile neosnovane). :hehe:

Procitaj sa razumjevanjem ne egom.

Glavni krivac je sad trener taktika nema je ok kuzis?

Drugo micem igrace koji ne pasu u novi sistem jel to isto kuzis sa novim trenerom ili ovim al da sazri nakon 2g da nemre dignut igrace na 50 metri,dodavanje a naprijed kaj bude.Jel i to kuzis?

Nabrojani ne valjaju ni za sistem neki s drugi su corak.
Tebi Davies valja? Laimer kaj je on nit brk nit vezni,Kim?
Rupcaga vjeciti kikser na vaznim tekmama?
Itd.

Nigdje ne pise svi i nist vec uska grla.

Ajmo realnoDavies ak se ne trgne sad na ljeto i pocetkom sezone prodaja,Musuala ista stvar,Laimer sve jasno a rupa je rupa daj ga prodaj sad sa ovom placom kaj ima 15+ 5 koje budale u upravi :facepalm:
Zadnja izmjena: doro; 07 svi 2026, 13:06; ukupno mijenjano 1 put/a.
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 07 svi 2026, 13:03

Daj odjebi s glupostima više :haha:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la doro » 07 svi 2026, 13:29

Samo ti hrani ego i gledaj non stop ispadanje Bayerna i onda pricaj o svemiru.

Nego za kaj nas sad kaznil svemir?

Kaj imamo jednu taktiku juris :haha:
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Lennon » 07 svi 2026, 14:04

Mene je strašno iznerviralo vođenje utakmice.

Kasnio je s izmjenama, neznam što je htio sa Stanišićem lijevo, kao da smo malo s svježim Daviesom i Karlom prodisali, možda je trebalo probati s Leonom na stoperu zadnjih 20 min jer ionako su nam stoperi vodili igru.

Sve se na kraju desilo puno prekasno, samim time i pogodak.
Lennon
Član fan cluba
Član fan cluba

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Liga Prvaka 2025-26