ivicaolic napisao:sta ste svi otpisali Gustava za defenzivnog veznog pa samo pricate o montolivu? kakav vam se cini gustavo? jel bolji na beku ili def. vez.? jel vrijedi pare koje smo dali za njega?

cruz napisao:ivicaolic napisao:sta ste svi otpisali Gustava za defenzivnog veznog pa samo pricate o montolivu? kakav vam se cini gustavo? jel bolji na beku ili def. vez.? jel vrijedi pare koje smo dali za njega?
i to tek treba vidit...
kao prvo, za takvog igrača novac nikad nije bačen, zato što je ituzetno zahvalan rotacijski igrač.. na lijevom beku je (po meni) jako dobar i MOŽDA ga se za tu poziciju može smatrati stalnim rješenjem.... može igrati kao razarač u veznom redu, a može igrati i štopera (???!!!).. malo sofisticiranija verzija tymoščukane misleći na frizuru
![]()
volio bi pročitati još mišljenja od ostalih stalnih forumaša....
o montolivu, kroosu i gustavu... tj ko je za njih najbolje rješenje, da igra uz švajnštajgera!
ivicaolic napisao:sta ste svi otpisali Gustava za defenzivnog veznog pa samo pricate o montolivu? kakav vam se cini gustavo? jel bolji na beku ili def. vez.? jel vrijedi pare koje smo dali za njega?
cruz napisao:o montolivu, kroosu i gustavu... tj ko je za njih najbolje rješenje, da igra uz švajnštajgera!

nele-BHF napisao:Kad bi došao taj "stoper", Coentrao, Neuer, i još taj Hazard, jer je po meni bolji od tog šiptara ja ne da bi bio prezadovoljan, ja bi se pišao od sreće. Tada bi slobodno mogao reći da smo prvi favoriti za osvajanje LP. Na našoj livadi !
anton 1983 napisao:nele-BHF napisao:Kad bi došao taj "stoper", Coentrao, Neuer, i još taj Hazard, jer je po meni bolji od tog šiptara ja ne da bi bio prezadovoljan, ja bi se pišao od sreće. Tada bi slobodno mogao reći da smo prvi favoriti za osvajanje LP. Na našoj livadi !
Kao što sam ti reko hazard nije opcija već Šakiri i gervinho, znači 2 krila + lijevi bek. čak više od onog kaj sam ja htio. No naravno to sve treba uzeti sa dozom opreznosti.
nele-BHF napisao:Da, znam, nije opcija ali ja bi njega više volio od Šakirija.
UltrasMentalita napisao:A brate sumnjam da će uložiti 100 mil. ja očekujem 50 mil realno........i volio bi da nam Neuer bude prvi golman Breno ako neće ostat dovesti strašnog stopera da igra s Batstuberom ......za Contrea me boli neka stvar došao ne došao ja sam bio za Bainasa ili Criscita ali eto toga Gervinha nisam nikad gledao Hazarda a onoga šiptara malo nešto tako da ne mogu suditi o njihovim kvalitetama ali je sigurno da treba neko tko može mijenjati Robberya .......Znači Neuer , novi stoper ali baš stoperčina ko što vi kažete špek ,zamjena robbery .....taj Gervinho ne znam što igra koju poziciju vidjet ćemo što će biti ali sigurno da će uložiti u momčad i dati sve što je u granicama mogućega i u stilu BAYERNA da se proba uzeti kanta na allianz areni
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost