Remont momčadi za sezonu 25/26

Dolasci, odlasci, špekulacije...

Re: Remont momčadi za sezonu 17/18

PostPostao/la ivan » 19 tra 2017, 23:09

Alexis bi nam super sjeo. Ribery i ove sezone igra često tako da ulazi u sredinu, što paše i Alexisu jer nije kao pravo krilo. A tu opet ostaju Ribery i/ili Costa i ostala prava krila s kojima sustav igre može bit sličniji onom klasičnom.

Alaba je ove godine čak po meni naš najgori igrač. Naravno da i Muller nema dobru sezonu, ali Muller ima asistencija, ima nekih golova. Dosta je i žrtva sustava igre bio i vanjskih čimbenika. S druge strane Alaba je bek, igra beka, nije bio ozljeđen i slično, a igra teški prosjek ove godine. Zapravo ništa bolje od Bernata. Ne znam ima li uopće išta golova i asistencija... Ali to je valjda privremeno, mora ga to proći. Ima tu sad pitanja za iduću sezonu; možda i Bernat želi ić. Što onda? Moramo po još jednog beka.

Što se tiče uprave, mislim da je jasno da se ne planiraju nadmetat sa španjolcima i englezima u tome tko će veći transfer napravit. Ulažu se novci u juniorsku, cilj je da za 3-4 godine opet krenemo izbacivat talente koji će upast u prvu momčad. I uz to pokoji veći transfer za pozicije koje ne možemo pokrit. Šta ja znam, do sada smo bili uspješni koliko jesmo manje više tom metodom, ali bojim se da je vrijeme takvo da povratkom na takav sustav rezultati kao one 2009.? protiv Barcelone mogu postat opet malo češći. Ne smijemo si dopustit nakupljanje mediokriteta (Rudy, Rode i slični). Ako ćemo gurat naše dečke mlade, onda ovi što dolaze moraju bit klasa.

Mislim da bih i ja, kao što je netko već predložio, gurnio u prvu postavu ove mlade dečke i kud puklo da puklo. Jednostavno dat im kontinuitet igranja, neka uhvate ritam i formu i vidjet ćemo jesmo u finalu ili u kanalu. A siguran sam da Kimmich i Sanchez imaju kvalitetu za prvu momčad, Coman eventualno, nisam siguran ni jel ostaje? Imamo još 10 dana da se odlučimo oko njega.
ivan
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la cruz » 20 tra 2017, 10:28

anton 1983 napisao:A najviše me jebu ovi kmečci što neshvaćaju, da je Bayern u jednom trenutku imao razinu da ga sudac nemože sjebat i umjesto da se opterećuju padom na nižu razinu, oni se jebu oko nećega što će se 100 tisuća puta u jednoj sezoni dogoditi...

Jebe se meni kaj nas je sudac pokro! Mene muči što više nismo toliko kvalitetni da su nam šanse za osvajanje LP 51%, a ne kao što je sada 49%! :neee:

odgovor na to je ovaj topic
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 20 tra 2017, 14:55

A znate mene i Alabu, no kad sam vidio Marcela, zapito sam se...

to su te na her kape, to su ti selfiji, to je taj novac...On je već dugo na sceni i više ni dete, jebote već 7 godina čini mi se hala opasan fudbal, ko bi reko...On se MORA SREDITI!!!

No samo da se zna, nije da je to kod nas toliko loše i da sve nevalja i sigurno se sada sa nekim stvarima pretjeruje. Problem je što bi u slijedećoj godini mogo biti preveliki udarac zbog količine umirovljenika i zbog toga što su oni koji su ih trebali slijedeće sezone zamjeniti, ove sezone bili bačeni u drugi plan, pa je iznjedrilo još problema...

Costa mi se činio kao neki Hambl Brazilac, kad ono radi se o uber dete kretenu....
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la vintage » 20 tra 2017, 15:03

Misljenja sam da ce iduca sezona biti losija od ove, ako ne uzmemo nekog vec dokazanog/iskusnog igraca....
Nece Costa, Sanchez, Coman i Kimmich biti dostojne zamjene, skoro pa da nisu ni igrali...
vintage
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la doro » 20 tra 2017, 15:10

anton 1983 napisao:
doro napisao:CA nije trener za budučnost to znamo svi

:sick:

Pa kak ti izgovaraš ovakve rečenice? Znači Pep i CA oboje imaju poso trenera dobe ugovor na 3 godine ali jedan od njih nije sposoban odraditi svoj posao? Kakav mrtvi "trener za budučnost" - ovdje se priča o tome da on još dve godine nemre voditi klub a zna se da bi se trebalo mjenjati "starije igrače".

O ISUSA TI!!!! :neee:

Daj promjeni dilera :lol: :lol: :lol:

Imam filing da su costa i coman na bubnju da se traže novi(Alexis i Brandt)!

Mene još muči dal kimmich ide na tog beka il ne....ako ne dal da se njega gurne u sredinu u 1 sastav?!
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Lennon » 20 tra 2017, 15:49

Vjeroatno će Kimmich na desnog beka.

Thiago na zadnjeg veznog umjesto Alonsa, ili možda Martinez.

Sanchezu više prilika u vezi, Costa će postat standardan a Ribery zamjena, s druge strane Robbenu treba zamjena koja će igrat stalno u prvih 11 kad on bude ozlijeđen. Ja bi uvukao ruku u kesu i hapio Carasca ili Sanceza.

I hitno ali hitno dovest zamjenu Lewi, koja je dosta kvalitetna da ga zamjeni kad ga nebude, a dosta "nekvalitetna" da zna da bu sjedila na klupi.

Povratak Maria Gomeza? :shock:
Mia San Mia! Mia San Kroatien!
Lennon
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Murta » 20 tra 2017, 23:35

Tobias Altschäffl‏ @altobelli13

Würde der @TSV1860 Costa ein höheres Gehalt zahlen, würde er auch dorthin wechseln. Der @FCBayern braucht Mentalitätsspieler @SPORTBILD

Kaže Tobi da kad bi Costi 1860 ponudio veću plaću, ovaj bi otišao u plave i da Bayern treba drukčije igrače.

Ma realno, lik je bio bomba 2 mjeseca i onda je propo.
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la cruz » 21 tra 2017, 07:48

Lennon napisao:Povratak Maria Gomeza? :shock:

nemoj tog ultra tehničara ni spominjat :doh:

vidim da se Sandro Wagner sam nameće.
to bi imalo smisla: ima 29 godina i dobro igra zadnjih nekoliko sezona. nema ništa protiv uloge zamjene Lewi. Može uz to biti registriran kao igrač odgojen od kluba .. igrački se ne uklapa baš u ovakav Bayern ali na iskustvo bi se prilagodio
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 21 tra 2017, 08:26

Toliko problema a opcije su užastne. U jako teškoj situaciji se nalazimo, a mislim da ljudi nisu toga ni svjestni.

Uglavnom meni je smješno kak svi nevidite Mulelra kao zamjenskog napadača. On to može odigrati i to jako dobro, jer ovdje pričamo o zamjeni, a ne o prvoj špici. Mislim kad pričamo o zamjeni za Lewu, onda moramo pričati o igraču koji je sigurno lošiji od Lewe, a ne reč kak je Muller loš kao napadač samo zato kaj je nije dobar ko Lewa. To mi je u kurcu.

Ja sam siguran da smo mi priliku za spas kluba propustili u onom trenutku kada Mullera za 100 plus nismo prodali. Ovdje nije problem "što ja želim da se Muller proda, zato kaj je trul" ili kaj god, neg je problem u nekomunikaciji i neusklađenosti, uprave, trenera tj struke. Malo smo se našli u djelu da se nezna ko pije ko plača.

Niko, pa ni CA nemože mi reči da on "nije znao" da će halati 4-3-3 i da će pretvoriti Mullera u rotacijskog tj. "klupa igrača". muller na krilu je smeće i to svi znamo. Ako se znalo da on nije u planovim trenera, onda ga se moralo prodati jer nemreš u klubu imati igrača za kojeg si dobio ponudu od 120 milja i koji ima 7,5 milja netto plaču. takav igrač mora imati važnost kao jedan Lewa.

E jebote Kroosa, pazi KROOSA SMO PRODALI!!!! :neee: , a nemožemo Mullera, radi boljitka kluba. Kad je došo LvG stero je Lucia, jer mu nije bio u planovima. Kolko god to odvratno nama bilo, to se tako radi. Znači neostavljaš takve igrače u klubu ako su ti oni "klupa igrači" i teret.

No sad je problem što nemremo to ispraviti jer ga niko neće - nisam ziher dal bi nam se neko u ovom trenutku smilovao i barem nam 60 dao, a ja sam toliko očajan da bi ga mam dao za tih 60 :(

Također naše želje su možda i prejaka riječ. Mi pričamo o tom Alexisu, a mislim da ljudi nisu svjesni da je šansa da on dođe u Bayern identična šansi da Hazard dođe u Bayern - drugim rječima, ako nam se svemir nakloni.

Što se tiće obrane, ništa nebi dovodio, jer boljeg beka od Kimmicha i nadam se Rudy brijem da BAyern nemre dovesti. Po meni je nekak glupo imati Heinrichsa i kimmicha na beku i onda dvojici klinca dat da se bore i na njih se oslanjat. Ovaj Rudy kakav je da je bar je iskusniji igrač. Možda će biti problem što mi u biti vezne pretvaramo u bekove, ali sada vidim da druge nema i sa tim ću ovu sezonu preživiti. Jedino što oću da se u obrani dogodi jest da se proda rafinha - benatia i badgnjili su za mene otpisani.

Evo neko će reči da bi se mogli riješiti Bernata, ok, ali ćemu? Mislim koju zamjenu sada uzimati a da to ima smisla. To me toliko ne muči, no ako neko voli neka izvoli.
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la anton 1983 » 21 tra 2017, 08:32

Onda imamo vezni red, a tu je teški tedy spalato.

Pazi ironiju i tragikomičnost. prošle godine mi halamo sa dva centralna vezna. Svi smo dojma da su nam svi vezni igrači propali i da imamo užasTan vezni red. Na to mi se odlučimo hiti noFce u bunar da dovedemo pojačanje za taj vezni red. Onda dođe trener i on ne da i dalje stavi dva vezna igrača, sa tim novim koji je kak ti trebo bit pojačanje, ne on doda još jednog veznog igrača u prvih 11 i to jednog od onih za koje smo rekli da su užas, a ne novog. Ajd bar da se novi instalirao još to i nebi bila takva ironija i tragika.

To ti je kao da Bayern veli imamo šuplu obranu. Igramo sa dva štopera a to su badstuber, benatia i martinez (uvijek dva igraju). I sad nakon konstatacije da su sva 3 loša da nam treba pojačanje, mi dovedemo Sulea, a trener kaže, ja ću sad sa 3 pozadi i stavi badstubear, benatiu i martineza u prvih 11 - eto to sam ja ove godine gledao i trpio.... :neee:

Veratti? Kog vi jebete? :hehe:

Ako negdje nema nekog otpadka ili recimo Khedira ništa od pojačanja za vezu...

u ovom trenutku baš si razmišljam da prodaja Vidala nebi bila tako loša stvar...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la anton 1983 » 21 tra 2017, 08:35

Napad, eh pa to sam već rekao, prodati Mullera i Costu i sa tim novcima pokušati spasiti klub.

Da će sad jedan Alexis kod nas to nevjerujem. U Bundesligi nevidim ništa atraktivnog. Eventualno bi se našla neka špica, pod uvjetom da krilo koje bi uzeli nemre igrati špicu. Carrasco - ajde de, ali zaš bi čovjek iz Atletica došao u Bayern? :mrgreen:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Lahm » 21 tra 2017, 09:05

Rolex urar nije htio iskesirati jos 1 milju za ostanak TK.... a pojedinci se nadaju nekakvim igracima koji zaradjuju pk vise .
:|
Oack ne jechn 8-)
Lahm
Jupp Heynckes

PostPostao/la doro » 21 tra 2017, 15:34

Gerd Muller napisao:Formacija 4-2-3-1
Neuer-? Boateng-Hummels-Alaba-Vidal-Thiago-Robben-Müller-? Lewa

Koga na desnog beka i lijevog krila :? Brijem da bi Alexis Sanchez sjeo kao kec na desetku..

Kimmich i Alexis!
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la ivan » 21 tra 2017, 16:20

doro napisao:
Gerd Muller napisao:Formacija 4-2-3-1
Neuer-? Boateng-Hummels-Alaba-Vidal-Thiago-Robben-Müller-? Lewa

Koga na desnog beka i lijevog krila :? Brijem da bi Alexis Sanchez sjeo kao kec na desetku..

Kimmich i Alexis!

Ma meni je tako žao tog malog Kimmicha na beka gurnut. Nisam siguran da će na toj poziciji ikad bit svjetska klasa, a u vezi mislim da ima potencijala... :?
ivan
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la melodyne » 21 tra 2017, 17:14

Lahm napisao:Rolex urar nije htio iskesirati jos 1 milju za ostanak TK.... a pojedinci se nadaju nekakvim igracima koji zaradjuju pk vise .
:|

Ako je to stvarno istina onda je to najveca glupost u poslednjih deset godina. :?
melodyne
Globalni moderator
Globalni moderator

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Transferi