anton 1983 napisao:A najviše me jebu ovi kmečci što neshvaćaju, da je Bayern u jednom trenutku imao razinu da ga sudac nemože sjebat i umjesto da se opterećuju padom na nižu razinu, oni se jebu oko nećega što će se 100 tisuća puta u jednoj sezoni dogoditi...
Jebe se meni kaj nas je sudac pokro! Mene muči što više nismo toliko kvalitetni da su nam šanse za osvajanje LP 51%, a ne kao što je sada 49%!![]()

anton 1983 napisao:doro napisao:CA nije trener za budučnost to znamo svi
![]()
Pa kak ti izgovaraš ovakve rečenice? Znači Pep i CA oboje imaju poso trenera dobe ugovor na 3 godine ali jedan od njih nije sposoban odraditi svoj posao? Kakav mrtvi "trener za budučnost" - ovdje se priča o tome da on još dve godine nemre voditi klub a zna se da bi se trebalo mjenjati "starije igrače".
O ISUSA TI!!!!

Tobias Altschäffl @altobelli13
Würde der @TSV1860 Costa ein höheres Gehalt zahlen, würde er auch dorthin wechseln. Der @FCBayern braucht Mentalitätsspieler @SPORTBILD

Lennon napisao:Povratak Maria Gomeza?

, a nemožemo Mullera, radi boljitka kluba. Kad je došo LvG stero je Lucia, jer mu nije bio u planovima. Kolko god to odvratno nama bilo, to se tako radi. Znači neostavljaš takve igrače u klubu ako su ti oni "klupa igrači" i teret.
Gerd Muller napisao:Formacija 4-2-3-1
Neuer-? Boateng-Hummels-Alaba-Vidal-Thiago-Robben-Müller-? Lewa
Koga na desnog beka i lijevog krilaBrijem da bi Alexis Sanchez sjeo kao kec na desetku..

doro napisao:Gerd Muller napisao:Formacija 4-2-3-1
Neuer-? Boateng-Hummels-Alaba-Vidal-Thiago-Robben-Müller-? Lewa
Koga na desnog beka i lijevog krilaBrijem da bi Alexis Sanchez sjeo kao kec na desetku..
Kimmich i Alexis!

Lahm napisao:Rolex urar nije htio iskesirati jos 1 milju za ostanak TK.... a pojedinci se nadaju nekakvim igracima koji zaradjuju pk vise .

Nema registriranih korisnika pregledava forum i 0 gostiju