anton 1983 napisao:Murta napisao:Slažem se s tvojim kadrom osim Boatenga, on nema tu šta raditi sljedeće sezone.
Tako nešto.
Razlog zašto sam to napisao tj. taj kadar je, što neočekujem brda i doline. Nekako se vatra ugasila pa se više s mozgom razmišlja.
Uglavnom nekako vlada mišljenje da će se dogoditi ovo ohne wenn und aber:
Obrana:
Davies, Alaba, Hernandez, Sule, JAKO PUNO TROŠENJA NOVACA, Mai, Pavard, TROŠENJE NOVACA
Vezni:
Thiago, Leon, Kimmich, Cuisance, JAKO PUNO TROŠENJE NOVACA, TROŠENJE NOVACA,
Ofenziva:
Ganabry, Coman, Muller, JAKO PUNO TROŠENJE NOVACA, TROŠENJE NOVACA
Napad
Lewa, Zirkzee

ivan napisao:Ali Muller igra statistički najbolju sezonu a nemamo uber mega špek krila!!

cruz napisao:to i je ta ironija. ni sam ne znam kako ali očito ta zadnja godina ugovora kombinirana sa sklonošću/povjerenjem trenera rezultira da je opet mašina.
i to na desnom krilu često igra (zato i je zabio "samo" 5 golova al čak 12 pripremio, prije je to bilo malo drugačije - u karijeri zabio 236 golova a pripremio 183). po meni je müller najbolji kao druga špica koja je još češće u završnici. odatle moja teorija o jakim krilima

anton 1983 napisao:A s druge strane pogledajte statistiku Kimmicha kao veznog igraca usporedivsi ga s bekovskom pozicijom od prosle godine..

anton 1983 napisao:A s druge strane pogledajte statistiku Kimmicha kao veznog igraca usporedivsi ga s bekovskom pozicijom od prosle godine..

cruz napisao:još jedan paradoks: kao trener bi si konto da ako imam Müllera na krilu, koji je slobodni duh i nije dribler poput Comana, da mi treba desni bek poput Kimmicha koji je napadački orijentiran (u zadnje 2 i pol sezone dao čak 43 asistencije).
Ali pošto je Kimmich prevrijedan u vezi, igramo sa štoperom na beku... a opet prvi u BL, rekordna skupina u CL itd.
Sezona puna paradoksa, rekorda, smjene trenera, teških ozljeda, špekulacija, prosječnih posudbi i transfera, promjena u upravi, razvoda, transfer saga, luđačkih odšteta, malog kadra, a ma nema čega nema - idealna za neki neočekivani uspjeh

Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost