Remont momčadi za sezonu 25/26

Dolasci, odlasci, špekulacije...

Re: Remont momčadi za sezonu 17/18

PostPostao/la cruz » 28 tra 2017, 13:55

anton 1983 napisao:
cruz napisao:Nemoguće je pisati o ovome kada ne znamo šta trener planira s mladićima.

Možeš i oćeš RSC, možeš i oćeš!!!!

Poanta nije pročitati misli nego se kao navijač Bayerna malo zabaviti sa samim Bayernom. Svi bi ovdje sa tuđim kurcem po plotu tukli a to tak ne ide. Sve nešto livno duvno govno, a kad se moraš izjasnit onda svi u mišju rupu. Ak je sve propalo onda temeljne a ne kozmetičke promjene i natjerati sam sebe da pustiš ljubimca.

A kak s druge strane svi pišu o jednom Alexisu kao da je to "realan" transfer, a ne transfer u sferi Hazarda?

Uopće nije bitno dal je Alexis 60-80 ili hazard 100-120, nego je poanta dal on oće iz MUPL u BUNDESLIGU? Kakvu mu plaću treba dat i dal možemo nadjebat puno jaču konkurenciju!

da se mogu zaigrati managera i utući nekakav novac:

----------------------Neuer---------------------
---Walker---Boateng---Hummels---Alaba---
-----------Kimmich---------Renato-----------
---Robben----------Thiago---------Hazard---
------------------Lewandowski----------------

tj.

---Walker---Boateng---Hummels---Alaba---
-----------Kimmich---------Thiago-----------
---Robben----------Müller---------Hazard---
------------------Lewandowski----------------

Hazard i Walker. To su igrači kod koji znam da bi nam pomogli. Mislio sam se Walker ili Bellerin, ali kad sam zamislio Walkera u dresu Bayerna...
Kimmicha ne bi preškolovao, treba previše vremena i grešaka, a u sredini je već sada vrijedan, ako mu daš šansu da se pokaže.
Vidal < Renato. Vidal je usprkos što tek ima 30 godina već prilično istrošen, poput švajnija je prošao svašta i njegov peak prolazi.

Hazard u Bundesligu? Ha... znam! teško, ali ne mora značiti da je nerealno ako se odlučimo jebački isprsiti. Čelsky ga ne neće jeftino pustiti, ako uopće.. Rađe bi dao 80-90 za Hazarda nego 50 za Sancheza. (ne mogu vjerovat da ove cifre spominjem u Bayernovom kontekstu). Sanchez bi nam pomogao u svakom slučaju. Napredak u odnosu na starog Riberya i bezvoljnog Costu.
Coman može biti dobar igrač, iako po njegovim pokretim ne vidim preposebni talent, ali s onakvom SPRITZIGKEIT može postat jako opasan igrač. On će se prvo morat probiti kraj Robbena, iako - bez Hazarda/Sancheza - Coman bi mi igrao umjesto Riberya.
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la cruz » 28 tra 2017, 14:02

Ancelotti na PK - o Kimmich: „Ich habe großes Vertrauen in ihn. Da hat sich nichts geändert. Ich traue ihm jetzt und auch in der Zukunft viel zu. Wir wollen ihn in Lahms Position bringen und daran halte ich fest.“
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Murta » 28 tra 2017, 14:08

Ajmo reć da ja nisam zaljubljen u ideju kupovine Sancheza zbog 3 razloga:
a) plaća
b) stalno ću morati dešifrirati na koga pojedini forumaš misli, Sanchesa ili Sancheza jer čini mi se da 60% ljudi ne zna da se oni zovu različito, a i oni koji znaju se povremeno zajebu
c) u nominalnoj 4-3-3 je Sanchez fenomenalan igrač, ali ovo što mi igramo nije 4-3-3 nego 4-2-3-1 pretvorna u 4-3-2-1 jer niti ne možemo igrati pravih 4-3-3 s trenutnom sredinom terena zbog načina igre protivnika

Nije da sam protiv te mogućnosti, ali se ozbiljno bojim da Sanchez ne bi ništa riješio na najvišoj nogometnoj razini, u 1/4 LP i kasnije.
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la Murta » 28 tra 2017, 16:32

Danas ujutro je Rummenigge rekao da se o treneru uopće neće diskutirati jer on ima važeći ugovor. Sad je Hoeness izjavio da se problemi ne mogu riješiti isključivo transferima i da ne zna koliko ćemo biti aktivni na tržnici.

Jutros sam pročitao da se Hoeness žalio da su igrači u nikad goroj fizičkoj formi i da su neki sami vježbali, a onda im je to Ancelotti zabranio. :haha:
http://www.abendzeitung-muenchen.de/inhalt.bayern-praesident-in-rage-uli-hoeness-prangert-mangelnde-fitness-an.43d73967-e8ca-4060-a102-a21e90605cb8.html

:roll:
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la effe__sa » 28 tra 2017, 16:36

Alexis ima stvarno određenu klasu, ali nije sada da bi bio 100 % ubjeđen u taj transfer, ali eto određenu svrhu bi imao. Svakako dobar igrač i još bi mogao nekad igrati na Riberyjevoj poziciji, nekad čak i klasičnog napadača. To bi naravno bila prednost.

A neki prevelik remont i nije potreban. Faktički nama je prije svega potrebno da opet pravo proigraju Alaba i Muller. Alaba je toliko prostora za igru dobio i naravno standardan je, ali odavno to više nije taj top nivo na kojem je nekad bio.

Druga stvar, dobili smo Sulea i onda s Boatengom i Hummelsom imamo 3 stopera + Martinez (faktički i 4). A odlaskom Alonsa Martinez može i u vezni red. Tako da se tu stvari daju super ukomponovati. Samo što prema onome što znamo o Carlu i ono što govore u medijima oni koji ga jako dobro poznaju i analiziraju, vrlo moguće da će Carlo tražiti umjesto Alonsa opet tog nekog pametnog veznjaka, taj neki mozak veznog reda. E sada je pitanje da li ćemo stvarno isprsit se s parama i kupiti eventualno Verratija? On mi se za sad čini preskup.
Možda je veća mogućnost da se kupi jedno super jako krilo (ako bi otpala ona varijanta sa Sanchezom s početka). A Costa ionako djeluje kao najizgledniji za prodaju i stvarno se u ovim nekim zadnjim utakmicama pokazao kao glup igrač i neki glumac. On glumi ko neku facu, neko nezadovoljstvo ili šta već?

Onda još po pitanju beka ostaje to pitanje hoće li to definitivno biti Kimmich (stalno se to spominje, ali kao da se tu malo u upravi i vaga).

A naravno da će se s Carlom svakako probati uzeti LP, on to može. U prvoj godini (svog zadnjeg, uspješnog mandata u Bayernu) i Jupp je imao 3 druga mjesta, pa je u drugoj sve osvojio. Iako ta prva Juppova je zasluživala visoku ocjenu zbog tog finala LP.
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Red passion » 28 tra 2017, 16:38

Ekipa se pretvorila u drlog i tu treba radikalnih rezova i veliko čišćenje.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la effe__sa » 28 tra 2017, 16:44

FCB_general napisao:Ekipa se pretvorila u drlog i tu treba radikalnih rezova i veliko čišćenje.

Baš si ti nekad radikalan.... :D Da ne pretjeruješ malo? Do prije koju sedmicu sve je bilo ok. Neke mi se stvari unutar tima ne sviđaju, ali ipak su nam se i nesretne okolnosti uvezale, jedna za drugom...
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Red passion » 28 tra 2017, 16:56

effe__sa napisao:
FCB_general napisao:Ekipa se pretvorila u drlog i tu treba radikalnih rezova i veliko čišćenje.

Baš si ti nekad radikalan.... :D Da ne pretjeruješ malo? Do prije koju sedmicu sve je bilo ok. Neke mi se stvari unutar tima ne sviđaju, ali ipak su nam se i nesretne okolnosti uvezale, jedna za drugom...

Nisam ja nimalo radikalan, to je stvarno stanje kluba koji više nije kakav je bio. Nesretna okolnost je da već par godina Bayern više nije Bayern. To je prvo. Drugo je da se u klubu nisu držali onoga što su 2012. rekli, nego su išli veslati na suho i sad se dobrano odbija od glavu njima. Prvo s transferima, drugo s (ne)ostankom Guardiole.
Na kraju su izgleda pokušali utjerati LP s Ancelottijem koji je neuvjerljiv bio veći dio sezone a ima reference u zadnjih 20 godina kad su u pitanju nacionalni trofeji kao izrazito neuspješan trener. Ova sezona je bila li-la, odigrali smo par odličnih utakmica, bilo je i popriličan broj šverceva i to se moglo gledati s dozom rezerve i nepovjerenja. Ja nisam baš bio siguran i potpuno vjerovao u ovu momčad. Ovo u kupu s Dortmundom je bila katastrofa, a baš zato što nas je čekao Eintracht to smo samo tako trebali uzeti.

Uprava se pogubila u svojim fiks idejama, a ni sami ne znaju zapravo što žele. Ono što bi neki u Bayernu htjeli neće im nikako više proći jer to je stvar prošlosti. Omladinska škola je možda zapravo i jedina slamka spasa, a Bayern i omladinska škola su dva različita spektra.

Mnogi igrači ne izgledaju više na sebe, a neki već 2 godine ne zaslužuju nositi dres Bayerna.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la effe__sa » 28 tra 2017, 17:17

FCB_general napisao:
effe_sa napisao:Baš si ti nekad radikalan.... :D Da ne pretjeruješ malo? Do prije koju sedmicu sve je bilo ok. Neke mi se stvari unutar tima ne sviđaju, ali ipak su nam se i nesretne okolnosti uvezale, jedna za drugom...

Nisam ja nimalo radikalan, to je stvarno stanje kluba koji više nije kakav je bio. Nesretna okolnost je da već par godina Bayern više nije Bayern. To je prvo. Drugo je da se u klubu nisu držali onoga što su 2012. rekli, nego su išli veslati na suho i sad se dobrano odbija od glavu njima. Prvo s transferima, drugo s (ne)ostankom Guardiole.
Na kraju su izgleda pokušali utjerati LP s Ancelottijem koji je neuvjerljiv bio veći dio sezone a ima reference u zadnjih 20 godina kad su u pitanju nacionalni trofeji kao izrazito neuspješan trener. Ova sezona je bila li-la, odigrali smo par odličnih utakmica, bilo je i popriličan broj šverceva i to se moglo gledati s dozom rezerve i nepovjerenja. Ja nisam baš bio siguran i potpuno vjerovao u ovu momčad. Ovo u kupu s Dortmundom je bila katastrofa, a baš zato što nas je čekao Eintracht to smo samo tako trebali uzeti.

Pa kod Ancelottija su i raniji klubovi djelovali neuvjerljivo i Real i Milan, pa su na kraju dolazili do uspjeha. Posebno Lige prvaka naravno. Tako da je mene uvijek čudila ta priča, neuvjerljivi smo, ovo loše izgleda, pojest će nas neko jači. Carlov fudbal je takav i zato se na kraju većina protivnika zajebe. On je i u Madridu, bez srljanja mudro ganjao rezultat, ali na kraju ga je ovaj put sreća izdala.
I mene je razočarala utakmica protiv BVB-a i zapravo se onakvi porazi nakon vodstva nama zaista rijetko dešavaju i pomislio sam da smo to ostavili iza nas, nekad tamo u 2011. i 2012. godini. Desilo se, nije se smjelo desiti, ali ipak ima lanac stvari koji je i kumovao tom porazu. I nakon osvojenog jednog trofeja (prvenstvo je mislim sigurno :) ) Carlu treba pružiti još jednu normalnu priliku a to je naredna sezona...

A to što smo mi mislili da ćemo nakon 2013. godine stalno dominirati Evropom to je druga stvar. Mi smo se nekim čudnim razmišljanjem doveli do toga da nam je samo sezona 2012/13 mjerilo i nikako više ne možemo da pronađemo mir i zadovoljstvo. Što je najtužnije mi bi i nakon duple krune ove sezone kukali...To su pomalo nevjerovatne stvari.

I još nešto, koliko god su se generacijama promjenili pogledi o Bayernu, Bayern nikad ne može biti klub koji će samo težiti atraktivnom fudbalu, nego mora težiti pobjedničkom, ma kako god se dolazilo do pobjeda. Nije Bayern španski klub, nije Bayern = Arsenal, pa da nam je bitna atraktivnost. Atraktivan fudbal je super, ali prvo daj da budemo učinkoviti i da pobjeđujemo.
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Red passion » 28 tra 2017, 17:31

effe__sa napisao:A to što smo mi mislili da ćemo nakon 2013. godine stalno dominirati Evropom to je druga stvar. Mi smo se nekim čudnim razmišljanjem doveli do toga da nam je samo sezona 2012/13 mjerilo i nikako više ne možemo da pronađemo mir i zadovoljstvo. Što je najtužnije mi bi i nakon duple krune ove sezone kukali...To su pomalo nevjerovatne stvari.

Slažem se oko ovoga, ali ta sezona više nije ni bitna. Htjeli smo dominirati, a radili smo sve suprotno od toga. Munjevito smo je izbrisali u svakom pogledu i na kraju se pokazuje da od te dominacije nema ništa, generacija se potrošila i odlazi.
Ono što se sada vidi je to da je Bayern izgubio svoj ID i mislim kako će će nešto teže vratiti idućih godina u svim ovim uvjetima i okolnostima. Kako stvari stoje, mislim da će trebati dosta lutanja da se stvari dovedu na "ono Bayernovo". Bayern je krenuo nekim putem koji meni osobno nije jasan, ali dobro...

No tko je stavio ekipu na milost i nemilost ozljeda, e to se jako dobro zna. Bayern već 3 godine nema jaku klupu. Napad prepušten isključivo na Lewandowskom, obrana na samo dva stopera, sredina terena na jednog vremešnog Alonsa. Bayern nema klupu i dok je god ne bude imao, događat će se ovo što se događa od 2014/2015. do danas.

Ancelotti mora smijeniti generaciju i to će raditi stranac u Bayernu. Nisam nešto optimističan, ali neću si više nimalo pojesti živaca niti uzbuđivati što je meni u cijeloj priči najbitnije. ;) Neka lutaju kad žele.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 29 tra 2017, 08:05

cruz napisao:Ancelotti na PK - o Kimmich: „Ich habe großes Vertrauen in ihn. Da hat sich nichts geändert. Ich traue ihm jetzt und auch in der Zukunft viel zu. Wir wollen ihn in Lahms Position bringen und daran halte ich fest.“

Daj se više odlučite!

Ako uzmemo samo 1 krilo ja bi u prvu momčad gurnuo naravno Kimmicha,Renata i Comana u sistemu 4-2-3-1.

3 mlada igrača koja imaju potencijal veliki ako zasvrbi imamo zimu za ispravak bilo koje pozicije....ako Kimmcha gurnemo u sredinu propal bu do kraja Renato zato Kimmich obavezno na beka a Renato uz iskusnog Vidala u sredinu i neka udaraju napravit fors bez obzira na početni rezultat toga....rib i roba bi ostavio na klupi kao jokere.

Costu za zamjenit sa novim krilom pod obavezno a vidimo na tome se radi..neznam koje krilo bi nam sad pasalo bolje od Alexisa jer treba nam netko ko bude odmah uskočil a ne neko tko se bude razvijao jer već smo hapili Comana mladog.
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la ivan » 29 tra 2017, 11:51

I dalje je nejasno to inzistiranje guranja Kimmicha na beka naredne sezone a u isto vrijeme dečko je cijele ove sezone igrao ja mislim samo jednom beka i davno tamo na početku sezone. Presmiješno. CA je baš jebeni kreten kad su u pitanju mladi igrači. Išao je ove godine na sve ili ništa i dobio - ništa. I to duplo jer mladići nisu skupili iskustva i uigrali se. Sramotno je na koliko su minuta pali neki igrači u usporedbi s prošlom sezonom. A mali sančez je posebna priča, to neću ni komentirat :neee:

Ne znam zašto je tolika baš panika zavladala oko ekipe. Sigurno da imamo par mjesta koja treba popravit/pojačat, ali realno gledajući mi smo dobro osigurani do 2020./2021. godine s ovim dugoročnim ugovorima. Najveći su nam problem krilne pozicije i tu se jednostavno ne smijemo i dalje oslanjat na Riberija i Robbena jer oni NE SMIJU biti igrači naših prvih 11, barem ne oba. Coman ima potencijala i mlad je, Costa je svojim ponašanjem u mojim očima pao i mislim da je zaradio šup kartu. Njega uvalit za 35 negdje u englesku, uzet Sancheza za 10ak milja više bi bio solidan posao. Ili naravno ići na neki još veći špek uz malo veće ulaganje. Btw Antone zašto ti misliš da bi Sanchez sad trebao koštat 100 milijuna? Na osnovu čega? Nije ni najmlađi, a nije ni u u najboljim godinama koštao nešto puno više + jedna godina ugovora. Problem s njim je (eventualno) plaća i želi li u bundesligu. Ali kvragu ako je išao u Arsenal osvajat titule onda jebiga.

Ja mislim da bih u vezi gurao Kimmicha i Sancheza uz potporu Rudija i to je to. Uz Vidala i Thiaga neka dečki stasaju. Martinez može uskočit na razarača, Muller svakako okupira povremeno poziciju "desetke" pa ostaju samo 2 mjesta za vezne. Ja imam povjerenje u mladiće, a jedini način da se razviju jest dat im šansu. Sjetimo se Alabe i Mullera...
Kad smo kod njih dvojice, moraju se nagodinu vratit u formu i odma će sve bit bolje. Mullerov pad mi je donekle jasan, Alabin baš i ne.
Dakle ostaje uzet nekog desnog beka, Walker ne bi bio loš. Ako dobijemo njega i Alexisa za 65-70 + Rudy i Sule, to je oko 100 - Costa i Benatia oko 55, nije tako strašno. Doduše uzeli smo i Comana za 20. Opet se cifra penje dosta visoko, ali to je tako kad su nam igrači "otišli" ali nisu prodani, nego su ili mirovina ili prestari da bi bili nosioci igre. A opet kad se maknu plaće Lahma i Alonsa, sigurno plaće Rudija, Sulea i Comana nisu ni blizu. Možda su sve tri zajedno kao Lahmova
ivan
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 29 tra 2017, 13:36

Gerd Muller napisao:A koja je to konkurencija? Barcelona ima Neymara,Chelsea Hazarda,PSG Draxlera,City Sanea,United Martiala...jedino Real ako misli forsirati Ronalda u spicu napada.Mi ako zapnemo za Alexisa on je nas.

Ti jebote koda 50 klubova može dovoditi takve igrače. uvijek ih je 2-3 i ak se pravi javi mi moremo se frigat. Mi se nikad a nikim nemožemo mjeriti ako igrač neželi kod nas. Ak idemo gegen City, UTD ili PSG taj igrač BAŠ mora htjet doči explicitno kod nas ili neamo teoretske.

Kada se pojavi igrač tipa Alexis onda ga svi hoće bez obzira koga imaju. I zato su već City i PSG spremni. Oni NEMAJU Draxlera i Sanea itd. oni HOĆE. Oni nisu klub poput Bayerna da će njih realnost i razboritost zaustaviti da "dovedu još jednog". Njima je ovo direktna prilika za raskapanje Arsenala. E sad već kad sam spomenuo Arsenal, što nam on nije konkurenciju i to najveća i najjača kad je u pitanju Alexis.

Mi hoćemo pa dobijemo :hehe: Daj se prestani zajebavati! :mrgreen:
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la anton 1983 » 29 tra 2017, 13:38

Murta napisao:Ajmo reć da ja nisam zaljubljen u ideju kupovine Sancheza zbog 3 razloga:

Ja mislim Murta da čak i niko nije. Problem je što bi to bio transfer iz jada, bijede i milosrđa jer nemamo što drugo pa smo sada za njega zapeli. Prije 3 godine da nam se ovo dogodilo ko sada, to bi se drkalo u 3 PM. BUNDESLIGA je tada bila Harem i mogo si se pojačati sam tak, a sad sve propalo. Mi neamo kaj za uzet.
Ja si gledam Brandt, Heinrichs, Calhanoglu, a onda, kaj sam onda gledo?
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la doro » 29 tra 2017, 22:41

Evo hazard ide tj nije ziher da ostaje iz čelzija pa možemo im iz milosrđa ponudit costu(jednog već imaju)! :lol:
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Transferi