anton 1983 napisao:cruz napisao:Nemoguće je pisati o ovome kada ne znamo šta trener planira s mladićima.
Možeš i oćeš RSC, možeš i oćeš!!!!
Poanta nije pročitati misli nego se kao navijač Bayerna malo zabaviti sa samim Bayernom. Svi bi ovdje sa tuđim kurcem po plotu tukli a to tak ne ide. Sve nešto livno duvno govno, a kad se moraš izjasnit onda svi u mišju rupu. Ak je sve propalo onda temeljne a ne kozmetičke promjene i natjerati sam sebe da pustiš ljubimca.
A kak s druge strane svi pišu o jednom Alexisu kao da je to "realan" transfer, a ne transfer u sferi Hazarda?
Uopće nije bitno dal je Alexis 60-80 ili hazard 100-120, nego je poanta dal on oće iz MUPL u BUNDESLIGU? Kakvu mu plaću treba dat i dal možemo nadjebat puno jaču konkurenciju!
da se mogu zaigrati managera i utući nekakav novac:
----------------------Neuer---------------------
---Walker---Boateng---Hummels---Alaba---
-----------Kimmich---------Renato-----------
---Robben----------Thiago---------Hazard---
------------------Lewandowski----------------
tj.
---Walker---Boateng---Hummels---Alaba---
-----------Kimmich---------Thiago-----------
---Robben----------Müller---------Hazard---
------------------Lewandowski----------------
Hazard i Walker. To su igrači kod koji znam da bi nam pomogli. Mislio sam se Walker ili Bellerin, ali kad sam zamislio Walkera u dresu Bayerna...
Kimmicha ne bi preškolovao, treba previše vremena i grešaka, a u sredini je već sada vrijedan, ako mu daš šansu da se pokaže.
Vidal < Renato. Vidal je usprkos što tek ima 30 godina već prilično istrošen, poput švajnija je prošao svašta i njegov peak prolazi.
Hazard u Bundesligu? Ha... znam! teško, ali ne mora značiti da je nerealno ako se odlučimo jebački isprsiti. Čelsky ga ne neće jeftino pustiti, ako uopće.. Rađe bi dao 80-90 za Hazarda nego 50 za Sancheza. (ne mogu vjerovat da ove cifre spominjem u Bayernovom kontekstu). Sanchez bi nam pomogao u svakom slučaju. Napredak u odnosu na starog Riberya i bezvoljnog Costu.
Coman može biti dobar igrač, iako po njegovim pokretim ne vidim preposebni talent, ali s onakvom SPRITZIGKEIT može postat jako opasan igrač. On će se prvo morat probiti kraj Robbena, iako - bez Hazarda/Sancheza - Coman bi mi igrao umjesto Riberya.
width="960"

Daj se prestani zajebavati!