NOVI FC BAYERN MÜNCHEN

Sve vezano uz Bayern što nije obuhvaćeno forumima gore...

Re: NOVI FC BAYERN MÜNCHEN

PostPostao/la anton 1983 » 21 ruj 2017, 16:10

Ivane, pobrati me mio!

Pa ja sam prvo neš drugo napiso, ovo s 3-5-2 je zroko cruz. Ko kaže da sa 3-5-2 nemreš terorizirat protivnika? Pa pogle Pepa što s Cityem radi...

Muller , Muller i opet Muller :lol:
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la ivan » 21 ruj 2017, 17:13

Ma znam da može antone aki sam skeptičan malo da bi 352 od CA izgledao kao Pepov :D
ivan
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 21 ruj 2017, 19:55

ivan napisao:Ma znam da može antone aki sam skeptičan malo da bi 352 od CA izgledao kao Pepov :D

Pa to ovisi o igračima...

Mene mučikaj mi morti nemremo do SEXA.

Makar zasad guram onu prvu di je Muller ŠPICA :mrgreen:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la ivan » 21 ruj 2017, 20:43

anton 1983 napisao:
ivan napisao:Ma znam da može antone aki sam skeptičan malo da bi 352 od CA izgledao kao Pepov :D

Pa to ovisi o igračima...

Mene mučikaj mi morti nemremo do SEXA.

Makar zasad guram onu prvu di je Muller ŠPICA :mrgreen:

Ma mislim da to ne bi uspilo i da se slažem s cruzom. Mulleru treba netko na koga će se obrana koncetrirat jer on je igrač prostora, a ako svi prate njega onda tog prostora nema. On je igrač iz sjene. Ali ako Lewy baš želi ići, uzet neke ogromne pare za njega i odmah po Wernera
ivan
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la melodyne » 21 ruj 2017, 20:57

Verovatnoca da ce Lewandowski napustiti Bayern su nekih 1%. Pre 8 godina smo obili Real kad je hteo da dovede Riberya sad tek ne moramo da prodajemo.
melodyne
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 22 ruj 2017, 06:51

melodyne napisao:Verovatnoca da ce Lewandowski napustiti Bayern su nekih 1%. Pre 8 godina smo obili Real kad je hteo da dovede Riberya sad tek ne moramo da prodajemo.

Ma da? :?

Kruciajlno ključne stvari koje se moraju riješiti:

1.) Muller - nemre taj igrač biti upitan, zamjena, rotacija itd. S takvim umjetnim statusom koji on posjeduje on mora biti kao što je Lewa sada u Bayernu - enupitan i niti pomisliti staviti na klupu! Ili smisliti nešto da se to postigne ili cipel cug!

2.) Da li su stvarno Gnarby, Brandt, Goretzka i Renato naši igrači za budučnost, drugim rječima jel smo ih sve potpisali? Ako je odgovor DA i ZAŠTO onda molit ću lijepo neka se tako i slaže kadar - Goretzka i Renato su bitniji. Reč samo što mi govorimo - Goretzka je zamjena za vidala, možemo reči samo mi Laici i očekivati da je to to. Vidal za razliku od Goretzke bar ima malo veze s Defanzivom...Moramo biti spremni na uništenje drugog igrača, jer ak mi još neko spoemene kretenizam "za sve ima mjesta", brijem da ću ga upucat! Nikada za sve nije bilo mjesta, niti će biti. Goretzka može doč samo ako je Keppers Ballacks 8-) i u niti jednom drugom slučaju, znači instantni član prvih 11 zbog kojeg neko mora biti prodan ili steran na klupu pa makar to bio Thiago. Zašto kažem Thiago, a zaš ne mjenjati folozofiju? ne pretendiram, nego sam kažem...

3.) Koliko široki kadar moramo imati? To je pitanje zbog djece iz mlade škole i činjenice da to oćemo. Ako to oćemo onda Bayern odsad pa nadalje nebi smio imati veći kadar od ovog kakvog ima sada, a to je 18 igrača + dečki iz akademije uz pravilo da ti dečki moraju u službenim natjecanjima bar 1000 minuta (svi skupa kolko ih god ima, ne pojedinačno) skupiti.

4.) Filozofsko formacijski plan. Znači moramo znati što oćemo igrati kako bi uvijek kupovali igrače onakvog profila koji su ŠPEKpatibilni 8-) s našom filozofijom nogometa. Znači nemoj mi ići po Wernera ak misliš dominirati terenom sa m zato kaj je švaba i free ili pak da ga uzmeš i onda da ti bude zamjena za Lewu i čami na klupi i takve fore...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la cruz » 22 ruj 2017, 09:32

3-5-2 :comeon:

kaže se:
3-4-2-1

Nitko ne priča o THIAMES,
jelde kako se teško odviknuti od ROBBERY.

Neka oni dobro igraju, hvala Bogu, treba nam njihova weltklasse igra baš u ovoj sezoni. :bravo:
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la cruz » 25 ruj 2017, 11:12

malo me ovo navelo na razmišljanje.

Znači momak (Gabriel Jesus, 20 godina) iz Brazila dođe u Englesku ligu i u prvih 18 utakmica zabije 12 golova i da 5 asistencija. City ga doveo za cca 32 mil eura.

Međutim taj momak je imao klauzulu da za 25 milijuna može ići u real, barcu, bayern i united.

Šta to znači?

To znači da smo među top talentima južne Amerike idalje top destinacija. Smatraju nas uz ta tri kluba vrhom vrhova za dostići u karijeri.. Znači imaš prednost nad svim drugim klubovima!
Nadam se da razumijete šta to znači i kako smo do sada intenzivno flopali.
Nije flop samo grijeh. Već je i propust grijeh.
Breno, dos Santos, Sosa, Santa Cruz (koji je bio čak i ok) itd.
Upalilo je kod Demichelisa, on je postao svjetska klasa, ali to bi bilo to.

To sve vuče korijene kada je rolex iznio svoj stav 201.. godine: "Wir werden keinen jungen Spieler aus Südamerika mehr holen, das hat keinen Sinn".
Nema smisla dovoditi mladiće iz južne amerike? a je li?
ajmo aplauz :clapping:

i kod Neymara i Agüera smo visoko kotirali, čak smo ih mogli prije svih dovesti... ali nije imalo smisla!

Mi fanovi baš i nemamo insajderske informacije, ali mogu samo zamisliti kod kojih smo top talenata izvisili.

Ja ne bi odustao od tih momaka! Samo bi odustao od LOŠIH SKAUTA & LOŠIH ODLUKA MANAGERA BAYERNA!

-------------
S druge strane, po čemu je Sanches drugačiji od južnoameričkih igrača?

Onda kad smo ga doveli - mi smo naziđali veznjaka i očekivali smo od teenagera da se među šestoricom probije.
Ajmo pljesak :clapping:

Niti znamo dovesti, a kad dovedemo ne znamo razviti.

Pep dovodi talente samo ako smatra da će igrati, jer zna da se na klupi neće razviti.
A da, Pepu nismo željeli dovesti neymara, de bruynea, sanea, gündogana, i ko zna koga još.

------------

jesam li ja jedini koji vidi hrpu paradoxa i lošeg planiranja!?

da ne budem nekorektan, shvatljivo mi je ako ne žele dovoditi mladića ako već na njegovoj poziciji igra Ribery, Robben, Müller, Lewa, Lahm, itd.
Ali zašto onda dovoditi Götze-a? Zašto dovoditi Sanchesa? Zašto dovoditi Benatiju za 30 milijuna da bude 4. štoper?
Nisam pametan, o ovome se može pričat satima.

Posebno je zabrinjavajuće kada nam top talenti iz Bavarske promaknu kroz prste poput weigla, hummelsa, braće bender itd.
O Kroosu neću da pričam više, steže...
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 25 ruj 2017, 12:16

Pa trebalo bi filozofski gledati jednu cjelinu, teško je to pojedinačno bez pravog znanja o okruženju.

Mi imao problem što smo živili na visokoj nozi na jedan umjetan način.

Generacija od 2010 - 2017 je neka slučajnost. Nisi to planiro, al dobro to ću drugi puta.

Evo ovak, zaš kupiti tog Jesusa da trune na klupi ili pak možda postoji potreba za nekom drugom pozicijom.

Evo recimo ode ti Kroos mi kupimo Xabija - super. Ode Schweini mi kupimo Vidala - super.

Mi kupimo Renata - "neode ti itko"!

I sad što ćeš ti napraviti / oćekivati?

S druge strane imaš jednog Kimmicha koji je maltene u istom kurcu, al nekako on bez obzira održava svoju razinu i nepropada i zbog svojeg pedigrea dobiva jedinu moguću šansu da igra, a to je desni bek i prihvaća ju. Zašto se o Renatu nije planiralo kao zamjeni za neki drugi kurac i kak je to uopće s njim zamišljeno...

Nama je otišo Xabi i "Kimmich", razmišljamo kao da je Renato još tu. Doš je Toliso, Rudy, ali si doveo još jednog štopera koji daje Martinezu šansu za vezu.

Da jako skratim. Pa ako je Rudy tak dobar, zašto nisi prodao Vidala pa da Rudy igra, a umjesto Vidala za kojeg si dobivo miljarde, doveo krilo, kojeg si htio? I tak...

Poop poop poop :D
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la cruz » 25 ruj 2017, 12:28

pa o tome ti pričam. Možda baš tog malog nisu doveli jer smatraju da nije pametno zbog Riberya. Sve legitimno i opravdano.
Ali kada se dovodilo Neymara i Agüera - bilo je mjesta u napadu.. ali vrijedilo je ono "previše para za tako mladog igrača". Isti ti koji su to rekli znali su izjaviti "nije bitno koliko je godina igraču ako može pomoći momčadi".
It's the R to the OLEX, and the U to the LI, my nigga!

Kako onda da Sanches nije bio preskup - a za njega nije planirano mjesto među 15 igrača koji stalno igraju??
Götze 37 milijuna a napad nam bio u životnoj formi.
G-Unit my nigga!
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 25 ruj 2017, 12:31

Ja sam već prije nekog vremena iznio teoriju struja u Bayernu...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la doro » 27 ruj 2017, 21:56

Novi trener... rijesit problem 3 vaznih igraca Alabe, Boatenga i Mullera koji su van forme... Rib i Rob proc pod obavezno eventualno Robben joker... s Lewom za stol i vidjet dal hoce davat 100% il ne i slag na tortu uzet jedan spek ofenzivni!
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la panda » 27 ruj 2017, 23:51

Prije svega se Javia treba riješit. Mislim, hvala mu na svemu, ali nije to više to. Trenutno radi više glupih no dobrih stvari
"Planina se gleda odozdola, crkva izvana, a birtija iznutra."
panda
Admin
Admin

PostPostao/la The Scarface » 28 ruj 2017, 07:46

Alaba zadnjih godina ne igra nista bolje od jednog Rafinhe.
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la cruz » 28 ruj 2017, 07:54

nadam se da će tekma protiv pariza pokrenuti lavinu koju već dugo čekam!

Kao što (sada) svak vidi - nešto nije kako treba bit.
Ali ja bi reko da svašta nije kako treba bit.

Ostane li samo na otkazu trenera, nećemo sve probleme riješiti - jer će novog trenera dočekati isti ti stari istrošeni igrači i ista tvrdoglava uprava.

Zbog toga sam i otvorio ovu temu.
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Općenito o Bayernu