NOVI FC BAYERN MÜNCHEN

Sve vezano uz Bayern što nije obuhvaćeno forumima gore...

Re: NOVI FC BAYERN MÜNCHEN

PostPostao/la doro » 03 lis 2017, 08:56

Murta napisao:Pokušavam si zamislit situaciju u kojoj Brandt dolazi, a da starteri pored njega ne budu James i Thiago. Ta momčad ko da je iz '85. došla, nit brzi, nit znaju ili žele igrat obranu, ali tehnički im nitko nije ravan. Ne znam jel bi me više bilo strah njih trojice u jednoj liniji ili da Thiaga povuku iza, a tamo dođe Muller.

Ako imamo Džejmsa, onda je Brant nepotreban jer je Džejms bolji Brandt.

James i Brandt su dosta različiti prvi je spor i dobar za podvalu dok Brandt uz malo sreće može postat vrhunsko krilo...mali zna probit dok za kolumbijca je to sajnsfikšn ;)
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la doro » 03 lis 2017, 08:58

Nema wing bekova nema uopće bekova to je ideja "pametni"!
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 03 lis 2017, 09:21

doro napisao:Nema wing bekova nema uopće bekova to je ideja "pametni"!

:bravo:

LAIK!!!

doro napisao:
James i Brandt su dosta različiti prvi je spor i dobar za podvalu dok Brandt uz malo sreće može postat vrhunsko krilo...mali zna probit dok za kolumbijca je to sajnsfikšn ;)

:bravo:

LAIK!!!

Kao što rekoh:

anton 1983 napisao:-----------Lewa

Coman--Muller----??

---Goretzka---Tollisso

Alaba--Boa---Hummels--Kimmich

Al samo da moderniziram, Coman van i nutra Brandt, a Gnarby desno i AJMO NAPAST LP!!!

:smajl007:
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la anton 1983 » 03 lis 2017, 10:21

Al ovo mi je najjače:

viewtopic.php?f=13&t=1152

Pitam ja tam negdje srpanj kojih bi vi 6 igrača prodali za spas kluba, a Vi nemrete 3 nabrojat a kamoli 6. Danas bi cjelu ekipu mjenjali sam dva meseca posle! :lol:

NOOOOOOOOS!!!! :mrgreen: :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la cruz » 03 lis 2017, 11:23

NOVI BAYERN će doći kada si priznamo dosadašnje grijehe i promijenimo glave.

Babbel je dao zanimljiv interview.

Malo je oprao Riberya i ostale igrače. :bravo:

"Ribery se idalje ponaša ko da je na nivou Ronalda i Messija a dvije godine nije zabio gol u LP, nije tu kada zatreba."
"Ono bacanje dresa je totalni no-go, još nakon toga zovne Hoenessa i onda trener gubi sav autoritet."
"Mnogi igrači žive previše u prošlosti. Bili su nekoć prvaci svijeta, bili su osvajači LP, ali bitno je šta su sada."

Babbel vjeruje da je ancelotti radi takvih stavova postavljao aufstellung kakva se tim igračima nije baš svidila.
Tu se ne slažem, previše on brani trenera ko da je ovaj svetac. Ali se slažem što se tiče igrača.
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Murta » 03 lis 2017, 13:20

Bayern & Germany‏ @iMiaSanMia 4m4 minutes ago

Bayern have contacted former Barcelona coach Luis Enrique [@Guardiolato]

FWIW, neki španjolski freelance novinar kaže da smo kontaktirali Enriquea.
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la anton 1983 » 03 lis 2017, 13:22

Murta napisao:FWIW, neki španjolski freelance novinar kaže da smo kontaktirali Enriquea.

Bolje im je da se nezajebavaju.. To bi moglo izazvati preveliki bijes kod navijača. Isti kurac ko sa Pepom, još gore ovaj puta...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la cruz » 03 lis 2017, 14:54

Navijači i uprava se jednostavno MORAJU što prije otrijezniti od opijajuće ideje da je ova ekipa dovoljno dobra za ambicije! bila je 2014.
To je prvi korak novog Bayerna.
Drugi korak je: ajmo se mi najprije pozabavit s ovom sezonom. Dovesti trenera, koji će uz podršku nadređenih donositi teške ali nužne odluke. Jer bit će na ljeto transfera i odlazaka, ali ova sezona je tek 10ak utakmica stara - idemo je "spasiti". (glupo zvuči ali tu je to neđe)
Vjerujem da je uprava svjesna da se moramo pojačavati već ove zime. Nadam se da im neće biti izgovor kako se "zimi ne rade top transferi jer su svi igrači skuplji nego inače". Valjda nisu toliko bezobrazni. To bi bilo ARBEITSVERWEIGERUNGSGRÄNZLIG!
Treći korak.
Kojeg igrača već sad dovesti a da će nam odmah i u budućnosti biti pojačanje i prvotimac.
Goretzka? :yes: ali treba li nam veznjaka? Sad možda ne, ali kada prodamo Vidala i Sanchesa onda DA.
Gnabrya vratit? :idk: ne znam.
Alexis Sanchez? :goood: DA! ali to je palo u vodu, zbog nerealne plaće.
Julian Draxler? :idk:

Goretzku dovesti, Thiago 10ka, Müller RAUS!

Slika

Moja zadnja nada je Robben da se vrati u formu i da se Thiago i James probude. lewa će ih zasigurno ispratiti. A ko zna koji će nas još igrač u pozitivnom smislu iznenadit do kraja sezone. Coman? sumnajm, ali nada umire zadnja
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 03 lis 2017, 15:52

E da zaboravio! I Ozil i Can su na kraju sezone free!!! AJMOOOO!
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la ivan » 03 lis 2017, 17:49

Zar smo toliko pali nisko da vjerujemo da je Rudy materijal za stalno mjesto u prvoj postavi? :?

@anton Za Ozila sam u drugoj temi rekao, a za Cana nisam siguran. Iskreno nisam ga nešto gledao kako igra, ima li stvarno tu kvalitetu da se vrati kao izgubljeni sin i napravi ipak karijeru u Bayernu :idk:
ivan
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 03 lis 2017, 18:04

ivan napisao:Zar smo toliko pali nisko da vjerujemo da je Rudy materijal za stalno mjesto u prvoj postavi? :?

@anton Za Ozila sam u drugoj temi rekao, a za Cana nisam siguran. Iskreno nisam ga nešto gledao kako igra, ima li stvarno tu kvalitetu da se vrati kao izgubljeni sin i napravi ipak karijeru u Bayernu :idk:

Da Rudy-a se i hvali! :haha:

Moraš Cana uzet, mlad, švaba, BESPLATAN - idealka za Bayern :mrgreen:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la panda » 04 lis 2017, 00:21

ivan napisao:Zar smo toliko pali nisko da vjerujemo da je Rudy materijal za stalno mjesto u prvoj postavi? :?

pa ako je konjina poput Mandžukića bio stalni u prvoj, za'š ne bi i Rudy.
"Planina se gleda odozdola, crkva izvana, a birtija iznutra."
panda
Admin
Admin

PostPostao/la ivan » 04 lis 2017, 00:36

Kruške i jabuke panda. Barem po meni. Mandžo je imao posao gurnut loptu preko crte kad mu je serviraju. Od igrača na poziciji rudija očekujem malo više. A i zar je on bolji od vidala odjednom? Mlađi puno baš i nije..
ivan
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la cruz » 04 lis 2017, 07:18

anton 1983 napisao:

Da Rudy-a se i hvali! :haha:

Moraš Cana uzet, mlad, švaba, BESPLATAN - idealka za Bayern :mrgreen:

pa aj dobro onda, neka igra tolisso ili thiago ko zadnji vezni pa ćemo vidit promaje :a045:
Nije Sagnol džaba vratio Martineza, pokušajući spriječiti curenje stalno

Ako Rudya stavim u prvi sastav za ovu sezonu - to znači da sam svjestan da nećemo dovoditi u ovoj sezoni za tu poziciju zadnjeg veznog. A među zadnjim veznim u Bayernu on je jedini ozbiljni kandidat uz nešto drukčijeg Martineza.

Ne znam kako ste vi shvatili moj post?!

Idem ponovit štivo
cruz napisao:ajmo se mi najprije pozabavit s ovom sezonom. Dovesti trenera, koji će uz podršku nadređenih donositi teške ali nužne odluke. Jer bit će na ljeto transfera i odlazaka, ali ova sezona je tek 10ak utakmica stara - idemo je "spasiti". (glupo zvuči ali tu je to neđe)

Kojeg igrača već sad dovesti a da će nam odmah i u budućnosti biti pojačanje i prvotimac.

Slika

Moja zadnja nada je Robben da se vrati u formu i da se Thiago i James probude. lewa će ih zasigurno ispratiti. A ko zna koji će nas još igrač u pozitivnom smislu iznenadit do kraja sezone. Coman? sumnajm, ali nada umire zadnja
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la cruz » 04 lis 2017, 07:44

Nitko više Draxlera ne spominje... Ako je netko gledo zadnju partiju Pariza mogo je vidit da je žali Bože šteta što još jedan uzbudljivi švaba igra van njemačke..

Bacite pogled na njegov gol i asistenciju (6:15 & 7:40)
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Općenito o Bayernu