Anton drka na njega pa stavlja vodu na svoj mlin kak god mu paše...bez njega nema lp a kad je u lp odigrao za kurac i cijelu sezonu sere i serucka bezvezeze te točka na i kaj kara neku klinku i još plača za to

+ teška glupost u polufinalu(crveni karton) kak se kaže ima boga srao po klubu i finala nebu vidio to mu je kazna jer su svi bili uz njega i kad nije trebalo a on se ponaša ko primadonica...njegov najveći problem je kompleks manje vrijednosti
@antun
Inaće mi smo osvojil bl bez njega,finale kupa i lp također...najzaslužniji igrači za to su(BUTT,BUYTEN 1dio sezone)SCHWEINI,BOMMEL(2 dio sezone)MULLER i najviše dakako ROBBEN i OLINJO...također bi spomenuo u ključnim trenucima odličnu igru Turčina i Pranje dok nije bilo Robbena i Gujde s čim su si kupili ostanak klubu najvjerojatnije

riberya nema tu nigdje....on treba molit boga da uđe u formu otići u upravu ispričat se kao i navijačima te potpisat ugovor...btw da je ribery otišao na početku sezone što je bila moja želja a podsječam mogli smo(80milja dobit

) ne da bi došao samo Robben nego i još 1 špek igrač i mi bi bili još jači i opasniji nego sad