Liga Prvaka

Arhivirane teme...

Re: Liga Prvaka

PostPostao/la normala » 17 pro 2010, 14:12

Roma - Shakhtar
Milan - Tottenham
Valencia - Schalke
Inter - Bayern
Lyon - Real
Arsenal - Barcelona
Marseille - Manchester
Kopenhagen - Chelsea

Boldirani idu dalje! Shakhtar je po meni bolja ekipa od Rome. Bez Eduarda Shakhtar ima 6 strašnih Brazilaca. Pored njih u svom timu imaju jednog od najboljih mladih igrača u Evropi, a to je Armenac Henrikh Mkhitaryan. Roma je jedna od najgorih gostujućih ekipa koje su igrale u Minhenu ove sezone. Oni protiv nas nisu dva puta centar prešli. U dva meča prednost dajem Shakhtaru.
Milan igra dobro u Seriji A ove sezone. Na prvom su mjestu i prvi su kandidat za Scudetto. U LP me nisu oduševili. Gledao sam ih protiv Reala i za mene oni nisu konkurentni kao što to neki smatraju. Tottenham je protiv Intera pokazao o kakvoj se ekipi radi. Imaju solidnu klupu i veliki izbor igrača. Bale će ih ubiti po lijevoj strani. Prednost Milana je iskustvo u LP i velikim utakmicama. Bilo bi glupo otpisati jedan Milan, ali po meni ovdje Tottenham prolazi dalje. Za mene su trenutno kvalitetnija ekipa od Milana.
Schalke ima realne šanse da izbaci Valenciu u dvije utakmice. Pokazali su protiv Lyona i Benfice da znaju igrati! Vjerujem da će na proljeće biti još bolji, pogotovo u Bundesligi. Ova utakmica će imati veliki značaj za koeficijent i u borbi za to drugo mjesto sa Primerom. Po meni su ovdje šanse 50%-50%, ali Schalke ima prednost domaćeg terena u drugoj utakmici i zbog toga tipujem na njih.
Lyon je uvijek bio nezgodan protivnik Realu, ali mislim da će Real ovo proći. Vrijeme je da prođu 1/8 finala. Mourinho će znati postaviti igru protiv Lyona. Real je bolja ekipa i siguran sam da prolaze dalje.
Barcelona je prvi kandidat za osvajanje LP. Imaju najbolju ekipu i igraju drama dobro! Prošle sezone smo mogli viditi razliku u kvaliteti ove dvije ekipe. Arsenal je ekipa koja je poznata po kratkim pasovima i posjedu lopte, ali to im protiv Barcelone ne može proći jer će Xavi i Iniesta sakriti loptu. Za mene ovdje nema dileme. Barca prolazi sigurno.
Marseille je igrao solidno grupnu fazu LP, ali protiv Manchestera nemaju šta tražiti. Manchester je bez poraza u LP i Premiershipu i to je za svaku pohvalu. Iskustvo je na njihovoj strani i u ove dvije utakmice idu dalje.
Kopenhagen je sigurno najveće iznenađenje LP. Svoj cilj su ostvarili i u ove dvije utakmice nemaju šta izgubiti. Chelsea je dobio najlakšeg protivnika u 1/8 finala. Razlika u kvaliteti ova dva tima je ogromna i to će se pokazati na terenu. Chelsea ide dalje!

Ovo je moja prognoza za 1/8 finala LP. Boldirao sam sve prvoplasirane ekipe grupne faze. :mrgreen: Uvijek prođe dalje neka drugoplasirana ekipa tako da ne vjerujem da ću pogoditi sa prognozom. Vidit ćemo. Može svašta biti. :bravo:
normala
Forumaš
Forumaš

PostPostao/la cruz » 17 pro 2010, 15:54

prognoza ti je dobra!

moja subjektivna želja je da ispanu ovi ugnjojeni klubovi poput čelzija, intera i reala. ćelzi ipak neće ispasti...jbg, kopenhagen nije prijetnja, posebno sada kad ih nitko više ne potcjenjuje... real ide dalje, nažalost! a inter :twisted: heheheeeee to treba naprašit i izubijati, ozljedit onog gnjoja od maikonja i uzet "im" mjesto u LP!
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la FCB m@niac » 23 pro 2010, 19:47

sad druge sezone će prva tri bundesligaša ić direktno, a četvrti će u kqalifikacije? jel sam dobro razumio? :?
FC Bayern, Stern des Sudens,
du wirst niemals untergehen, weil wir in guten
wie in schlechten Zeiten zu einander stehen

http://www.bayern-cro.com/

Hare_bvb napisao: Ribery nas je redovno silovao.
FCB m@niac
Tazmanian Devil

PostPostao/la Red passion » 23 pro 2010, 21:35

FCB m@niac napisao:sad druge sezone će prva tri bundesligaša ić direktno, a četvrti će u kqalifikacije? jel sam dobro razumio? :?

Mislim da jesi. :mig: Baš kao i ja početkom ove godine kad sam gledao play-off za utakmice CL. Bio je samo jedan tal, engl. i španj. klub, dok su ostala 3 direktno bila u skupini.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la GrleREB » 24 pro 2010, 09:55

FCB m@niac napisao:sad druge sezone će prva tri bundesligaša ić direktno, a četvrti će u kqalifikacije? jel sam dobro razumio? :?

Ne, nisi dobro razumio ... ako BL ove sezone 2010/2011 Europskih kupova preskoči Serie A tada će Bl imati 3 direktna predstavnika u LP u sezoni 2012/2013. Slijedeće sezone 2011/2012 talijani i dalje imaju 3 direktna predstavnika u LP a to su zaradili jer su prošlu sezonu 2009/2010 završili ispred BL (zahvaljujući pobjedi Intera nad Bayernom)
GrleREB
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Murta » 30 pro 2010, 08:53

Nisam ovo htio pisati u Bayernovu temu, iako se spominje Bayern, pa ću ovdje je OM ipak igra u LP.
Taiwo je rekao da ga ne zanimaju ponude(navodno Chelsea, Bayern) i da želi ostati u OM-u.
Zanimljivo je to kako svi lijevi bekovi na tržištu odlučuje ostati u svojim klubovima koji su realno razina niže od ponuđenih:
1. Criscito iskazao odanost Genoi(mogući kupci Bayern, Milan, Zenit s talijanom na klupi)
2. Bainesu se ne da ići iz Evertona(Bayern, Utd)
3. Taiwo je sretan u OM-u(Bayern, Chelsea)
4. postoji velika mogućnost da Radu ostane uz Laziu(svi veliki klubovi osim Reala i Utd-a)

Još nek Coentrao odluči ostati u Benfici(što je meni teško shvatljivo jer oni imaju ratu kredita od 50 milijuna €) pa će svi klubovi koji su htjeli kupiti beka(ACM, Bayern, Chelsea) ostati praznih ruku.
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la anton 1983 » 02 sij 2011, 19:10

Za one koji su zaboravili skupa samnom. Da nebi razbijali glavu koga će pronositi od osvih ovih SEXUALNIH tekmi, sjetite se da je Platini uveo pravilo u kojem se razjebava Liga prvaka na 2 tjedna. Znači jedan tjedan 4 tekme pa tek onda drugi tjeda preostale 4 tekme. Pa sad kad ko igra:

15.02

Milan - Tottenham

Valencia - Schalke

Znači moremo oćekivati prijenos milan - tottenham

16.02.

Roma - Šahtjor

Arsenal - Barca

Izgleda da će Arsenaloljupci doći na voje i uživo svjedočiti gaženju svog kluba :D

onda tek tjedan dana kasnije ili ti 22.02

Kopenhagen - Chelsea

Lyon - Real

__________________________________________-

I za kraj 23.02

Marseille - MUTD

Inter - Bayern

Šečer na kraju! :mrgreen:
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la CroCHEF » 15 vel 2011, 20:05

Koja pedala onog glupog pijanog Herrya, Kranjcara stavio na klupu :hehe:
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la mladjo_dj » 15 vel 2011, 22:43

nemos vjerovat koja govna igraju u tom šugavom milanu :neee:
Liga prvaka (5x):
1973./74., 1974./75., 1975./76., 2000./01., 2012./13.
SlikaSlikaSlikaSlikaSlika
Deutscher Meister wird nur der FCB
mladjo_dj
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Axe » 15 vel 2011, 23:12

Postade Tot'ham respektabilan klub. Jednostavno su ponizili Milan kako igracki tako i moralno. Vjerujem da im mogu davati casove iz kulture i opceg ponasanja.

Zabari ko zabari, bili su uvijek prgavi, ali ovo veceras sto smo gledali je van svake pameti.
Corluka nastrada ni kriv ni duzan. :?

A druga tekma, wow! 8-)
Axe
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la CroCHEF » 18 vel 2011, 22:59

Ovaj Srna poceo malo previse govna jest smile12

http://gol.hr/clanak/europska_liga/srna ... rvaka.html

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la anton 1983 » 08 ožu 2011, 11:13

Sad kad sam ovo vidio dođe mi da navijam za Arsenal. Koefficijent na pobjedu Barce je 1.30. Pa to je sramota i neviđen ciganizam. Kaj je Arsenal jebeni Getafe ili Malaga?!?!?! :neee: Sada mi se ovo drkanje na barcu zgadilo!
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la CroCHEF » 08 ožu 2011, 11:43

anton 1983 napisao:Sad kad sam ovo vidio dođe mi da navijam za Arsenal. Koefficijent na pobjedu Barce je 1.30. Pa to je sramota i neviđen ciganizam. Kaj je Arsenal jebeni Getafe ili Malaga?!?!?! :neee: Sada mi se ovo drkanje na barcu zgadilo!

to je najveci koef na barcu ove godine(jedino je protiv Reala bio veci)
Sramota. I meni se gadi

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la doro » 08 ožu 2011, 16:53

anton 1983 napisao:Sad kad sam ovo vidio dođe mi da navijam za Arsenal. Koefficijent na pobjedu Barce je 1.30. Pa to je sramota i neviđen ciganizam. Kaj je Arsenal jebeni Getafe ili Malaga?!?!?! :neee: Sada mi se ovo drkanje na barcu zgadilo!

Ne volim ja Arsenal baš al ova barca mi ide na racku da bar ispadnu :lol:
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la CroCHEF » 09 ožu 2011, 00:07

getafe ili malaga su barem imali udarac na gol, stoga koef je ipak opravdan
Slika

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Arhiva