FCB_general napisao:Ili kako Dirk ubacuje preko 50p.

Miki napisao:Das ist Serbia. Ka*aj Svabe.![]()
A dobi i BiH, iznenadjenje.
I tu sam maksimalno ozbiljan. 

effe__sa napisao:A @Murta ne očajavaj toliko, govoriš i o Srbima i ugledanju na njih, oni jesu sila u košarci, ali šta je npr. s hrvatskim uspjesima u rukometu, zar tu niste postigli nešto toliko fantastično što je nepojmljivo za druge države balkana??

effe__sa napisao:@Murta: pa eto ode barem Vranković
Bernard Jurišić, Sportnet.hr napisao:Međutim, uz sve navedeno, pogrešno je i nepošteno sve ono što hrvatsku košarku tišti i guši, a čega je ovaj debakl samo prirodan slijed, slomiti preko leđa Josipa Vrankovića. Hrvatska košarka ne smrdi ni od, ni zbog Joke Vrankovića. Nije naša seniorska košarka "u banani", nego naša košarka općenito.

Murta napisao:Mislim da znam zašto to pitaš (njegove priče o jednom igraču iz BiH, nisam čuo ime tog igrača niti cijelu priču, samo par ključnih riječi). On ima dobre namjere, ali neke stvari krivo predstavi pa to ispada ružno. On bi želio biti zanimljiv, ali to neki put ne ispadne kako bi htio. Ali, velim, on nema loše namjere niti želju klevetati.
Ali ja općenito ne volim hrvtaske i ostale ex-yu košarkaške komentatore. Zanimljive priče koje mi se sviđaju u nogometu, ne sviđaju mi se u košarci jer je sport puno dinamičniji. Zato više volim njemačke košarkaške komentatore, dok nogometne (osim onog Woffa sa Sat.1) ne mogu slušati tijekom prijenosa.

Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost