Košarka

Sve i svašta...

Re: Košarka

PostPostao/la Miki » 04 ruj 2011, 14:50

Gledajte veceras kako se igra kosarka kad na scenu stupe Teodosic, Krstic, Savanovic i kompanija. Ima da demoliraju Svabe. :D
Gvardiola i Enrike treba da podignu spomenik Leu Mesiju što je od njih napravio trenere. :bravo:
Miki
Don Quijote

PostPostao/la Red passion » 04 ruj 2011, 17:49

Ili kako Dirk ubacuje preko 50p. :mrgreen:
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Miki » 04 ruj 2011, 19:13

FCB_general napisao:Ili kako Dirk ubacuje preko 50p. :mrgreen:

Ubacice ku*ac. :D Ima Srbende da ih oderu. :smajl010:
Gvardiola i Enrike treba da podignu spomenik Leu Mesiju što je od njih napravio trenere. :bravo:
Miki
Don Quijote

PostPostao/la Miki » 04 ruj 2011, 21:05

Das ist Serbia. Ka*aj Svabe. :yes: :cool: A dobi i BiH, iznenadjenje. :?
Miki
Don Quijote

PostPostao/la Francky boy » 04 ruj 2011, 21:25

Miki napisao:Das ist Serbia. Ka*aj Svabe. :yes: :cool: A dobi i BiH, iznenadjenje. :?

Pobjeda nad Hrvatskom i nije toliko iznenađenje kad u timu imaš dva vanserijska igrača kao što su Domercant i Teletović koji je uz Teodosića i Navarra najbolji igrač u evopskoj košarci trenutno .Mi smo očigledno protiv Finske odmarali igrače jer nam pobjeda ne bi značila ništa u slučaju kiksa u zadnja dva kola.Takvi odmorni smo od starta diktirali tekmu protiv Hrvatske koja u igri pet na pet nema individulanu kvalitetu da se nadmeće u toj trci.Problem Hrvatske su nedostatak lidera koji će preuzeti odgovornost kad se lomi tekma.U Bih postoje dvojica koji su svojim rejtingom ispred svih reprezentativac Hrvatske.Sa pobjedom nad Makedonijom otvara se mogućnost za prvo mjesto u slučaju pobjede Hrvatske nad Grcima.Inače Hrvatska igra tromu košarku sa slabom tranzicijom koja se igrala prije 40 godina.Ne može se dozvoliti da kad se stiže razlika da Markota hladno ošuta 3-4 trice kao da je na nivou Nowitzkog.Da ne bi bilo da trčim pred rudu, ali ova Hrvatska ima 1 posto šanse protiv Grka koji su sebi dozvolili jedna loš dan i taj bonus je ispunjen.Ako ne poprave igru u odbrani Hrvatskoj sutra prijeti grčka tragedija .Makarska je za sve kriva.Bosanci su večeras poput pedofila bili napaljeni na "Lipu našu".
Zadnja izmjena: Francky boy; 04 ruj 2011, 22:32; ukupno mijenjano 2 put/a.
Francky boy
akademski građanin

PostPostao/la Murta » 04 ruj 2011, 21:55

Ako se dogodi ono kaj bi se svugdje dogodilo, onda ovo nije poraz nego velika pobjeda. Ali neće se dogoditi pa je ovo još bolniji poraz.

Kad već neće maknuti svoje guzice iz fotelja onda nek se bar malo ugledaju na vaterpolu i kaj znači imati stručnjaka na klupi (HVS je u redu, samo dajem usporedbu s drugim savezom). Ili na Srbe. Kad vidiš ko je njih vodio, a ko nas, postane ti jasna razlika između medalje i četvrtfinala. S jedne strane Obradović, Pešić, Ivković, a s druge Aco Trica, Pepsi Božić i Džouk. :lol:

Samo, ovo nije dobro za Cibonu. :( Ja sam se nadao da će Džouk ostati do razigravanja za pozicije pa da Cibonini igrači do kvala za EL provedu što manje vremena s njim. smile44 I tu sam maksimalno ozbiljan. ;)
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la effe__sa » 05 ruj 2011, 00:45

BiH ostvarila veliku pobjedu nad Hrvatskom...Govorio sam več i o našoj i hrvatskoj repki, znamo i gdje kod hrvatske leže problemi. A s druge strane s @Franckyjem se slažem za ova naša 2 vanserijska igrača: Teletović i Domercant koji su fantastični bili i još kad proradi borbenost, bosanski inat i ponos onda s nama svaka repka može problema imat.
A @Murta ne očajavaj toliko, govoriš i o Srbima i ugledanju na njih, oni jesu sila u košarci, ali šta je npr. s hrvatskim uspjesima u rukometu, zar tu niste postigli nešto toliko fantastično što je nepojmljivo za druge države balkana??
Njemačka na ovom Eurobasketu prošla u naredni krug, ali ipak tu dosta škripi, nije Dirk dostigao svoj vrhunac, valjda i zbog duge Nba sezone, volio bi da Nijemci bolje prorade jer za četvrtfinale se moraju više protegnut
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Murta » 05 ruj 2011, 06:53

effe__sa napisao:A @Murta ne očajavaj toliko, govoriš i o Srbima i ugledanju na njih, oni jesu sila u košarci, ali šta je npr. s hrvatskim uspjesima u rukometu, zar tu niste postigli nešto toliko fantastično što je nepojmljivo za druge države balkana??

Pa upravo je i rukomet primjer dobrog rada sa strukom. A u hrvatskoj košarci se sve radi po rodbinskim vezama (tu mislim na mlađe kategorije). Mamiću ili Gopcu (rukometni Mamić) nikad ne bi palo na pamet raditi tako nešto. Radić (predsjednik saveza) je mafiozo i parazitira nad košarkom, dok su ova dvojica mafioze, ali žive od svojih sportova.

Ja bih bio presretan kada bi se u košarci pojavio jedan čovjek koji razmišlja slično kao Mamić ili Gobac i fokusira se na mlađe igrače. Kod nas se samo kupuju stranci. Iduće godine će KK Zagreb imati trojicu, a zapravo petoricu (Garret, Dia, McGhee, Ožbolt koji je rođen u RH pa ima putovnicu i Heyvelt koji će preko Karamarka dobiti putovnicu - ministar policije i dopredsjednik kluba), Cedevita dvojicu, a zapravo četvoricu (Draper je dobio putovnicu, Warren je oženjen Hrvaticom, još Owens i Smodiš), Cibona trojicu. To je razlog propadanja košarke.

A da ne spominjem da svi naši kvalitetni treneri (Repeša, Spahija i Perasović) bježe glavnom bez obzira. Zato jer ih se ne cijeni. Srbiji Pešić, Vujošević (donedavno), Ivković i ostali rade u košarci i stvaraju nove trenere i igrače.

A kaj je najgore, mi ćemo vjerojatno dobiti Grke sutra i onda će ovi iz saveza reći da je drugi krug bio cilj, bla, bla bla... i onda će se agonija nastaviti.
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la Murta » 05 ruj 2011, 19:56

ŠTETA! Da smo zgubili s 20-25 razlike, postojala bi nada da Radić ode. Ovako - teško. Al bi mu se jako zatresla stolica ako Tedeshi popizdi zbog onog suđenja u finalu. Ipak ne vjerujem da će otići. Ali hrvatski je nadati se nemogućem. :mrgreen:

Kad već za Radićev odlazak ne postoji prevelika nada, onda se bar nadam da će pozvati svog šogora Spahiju za izbornika. Ja bi Perasa jer bi igrali malo čvršće nego sa Spahijom, ali s ovakvim savezom Peras to neće prihvatiti.
Za mene je Spahija bolji trener, najbolji hrvatski, ali je Peras prikladniji za ove naše balerine.

A mene jedna stvar fascinira u košarci kod Hrvata - svi naši centri bi htjeli biti bekovi-šuteri. I to ne samo reprezentativni, nego i igrači na igralištima uokolo. ;) Ja prvi. :mrgreen: Uvijek sam bio najviši (195), ali nikad nisam volio biti centar. Koliko sam puta čuo: "Murtiću, pa neću ja biti centar, ti si najviši!" :lol:
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la effe__sa » 06 ruj 2011, 13:52

nažalost i BiH je ispala, omjer od 2 pobjede i 3 poraza i nije toliko loš za nas, a malo je falilo do drugog kruga
@Murta: pa eto ode barem Vranković :D
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Murta » 06 ruj 2011, 14:56

effe__sa napisao:@Murta: pa eto ode barem Vranković :D

Bernard Jurišić, Sportnet.hr napisao:Međutim, uz sve navedeno, pogrešno je i nepošteno sve ono što hrvatsku košarku tišti i guši, a čega je ovaj debakl samo prirodan slijed, slomiti preko leđa Josipa Vrankovića. Hrvatska košarka ne smrdi ni od, ni zbog Joke Vrankovića. Nije naša seniorska košarka "u banani", nego naša košarka općenito.
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la effe__sa » 06 ruj 2011, 17:59

@Murta: vidio sam ovo več da želite da se drastično promjene stvari u KK Hrvatske, pa dobro vidi se da tu dosta toga škripi , pričali smo o tome več
Neg mi reci šta inače misliš o komentatoru HRT-a Slavki Cvitkoviću? :) poslije ću ti objasnit zašto te to pitam ;)
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Murta » 06 ruj 2011, 18:42

Mislim da znam zašto to pitaš (njegove priče o jednom igraču iz BiH, nisam čuo ime tog igrača niti cijelu priču, samo par ključnih riječi). On ima dobre namjere, ali neke stvari krivo predstavi pa to ispada ružno. On bi želio biti zanimljiv, ali to neki put ne ispadne kako bi htio. Ali, velim, on nema loše namjere niti želju klevetati.

Ali ja općenito ne volim hrvtaske i ostale ex-yu košarkaške komentatore. Zanimljive priče koje mi se sviđaju u nogometu, ne sviđaju mi se u košarci jer je sport puno dinamičniji. Zato više volim njemačke košarkaške komentatore, dok nogometne (osim onog Woffa sa Sat.1) ne mogu slušati tijekom prijenosa.
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la effe__sa » 07 ruj 2011, 08:34

Murta napisao:Mislim da znam zašto to pitaš (njegove priče o jednom igraču iz BiH, nisam čuo ime tog igrača niti cijelu priču, samo par ključnih riječi). On ima dobre namjere, ali neke stvari krivo predstavi pa to ispada ružno. On bi želio biti zanimljiv, ali to neki put ne ispadne kako bi htio. Ali, velim, on nema loše namjere niti želju klevetati.

Ali ja općenito ne volim hrvtaske i ostale ex-yu košarkaške komentatore. Zanimljive priče koje mi se sviđaju u nogometu, ne sviđaju mi se u košarci jer je sport puno dinamičniji. Zato više volim njemačke košarkaške komentatore, dok nogometne (osim onog Woffa sa Sat.1) ne mogu slušati tijekom prijenosa.

Ma od prilike si pogodio...Ma imao je par nespretno izrečenih stvari i malo je sa omaložavanjem pričao o našoj repki, ali nije ni bitno, neko bi od tog stvorio dramu a ja se ne obazirem i ja sam poslije skontao da on više nespretno proleti u nekim izjavama nego što je prava namjera ;) Al znaš šta mi je bilo pravo smiješno čovjek kaže Grci su nam mušterija prije utakmice Grčka-Hrvatska i nabraja neke stare pobjede hrvatske i onda kaže nismo ih 16 godina pobijedili i tu je sve nespretno definisao ;)
A što se tiče komentatora tu u nogometu volim par njemačkih i mnogo više pratim te prenose na njemačkoj tv nego našim, bar kad igra bayern, kad je bundesliga u pitanju i slično, od hrvatski mi je dobar npr. Božo Sušec-odličan, stručan komentator a i svakako veliko ime na prostoru cijele bivše jugoslavije, a od košarkaški njemački komentatora vjerovatno si i ti zapazio Franka Buschmana sa Sport1, fenomenalan je.....Od naših u Bosni kada je u pitanju nogomet volim pravo Marjana Mijajlovića, ne znam jesi imao priliku slušat njegove komentare
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Miki » 07 ruj 2011, 09:31

Marjan je za fudbal odlican komentator. Evo ga. :lol: :lol: :lol:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=LvB5F6DD1iA[/youtube]
Dobar je i Susec. A za kosarku najveci doktor je Slobodan Sarenac.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=StpYXm8SSUs&feature=related[/youtube]
A nikada necu zaboraviti ovaj trenutak kada je Cvitkovic komentarisao. :lol:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=8_qfBS--P3A&feature=related[/youtube]
Miki
Don Quijote

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Svaštara