panda napisao:Sad sam nabasal na "vijest" da maminjo ide po Magatha sa ponudom koju ovaj ne bu mogel odbiti

Lennon napisao:Samo neznam čemu Magath? Ak ga već htio mogo ga na početku sezone dopelat..

Lennon napisao:panda napisao:Sad sam nabasal na "vijest" da maminjo ide po Magatha sa ponudom koju ovaj ne bu mogel odbiti
Znaš kaj je najgore, kaj bu i došel...
Samo neznam čemu Magath? Ak ga već htio mogo ga na početku sezone dopelat..
Kak je reko kolega Murta Dinamo treba nekog trenera za lijepu i atraktivnu igru u HNL-u radi prodaje igrača.. a ne trenera na rezultat. Samo neznam kak onda ukomponirat Euro proljeće u to??
Najbolje bi bilo kad bi bio jedan za HNL a jedan za Europu...

Na pitanje zašto se Ivanković poput Jurčića već treći put vraća na klupu Dinama Mamić je rekao:
-Što znaći 3 ili 73? Znaći li to da heyckens ili Hitzfeld koji su se vraćali u Bayern ili Mourinho koji se vratio u Chelsea glupi ili su ti veliki klubovi povukli krive poteze? Nekad isti trener s nekom momčadi pronađe istu kemiju, nekad ne. Da ne duljim, izabrali smo najboljeg trenera za Dinamo.

Mislim SUD JE DONIO PRESUDU!anton 1983 napisao:Jbote kad ti novine sude. Ako je Sud donio presudu u korist Mamića, onda nemojte napisati text u kojem Mamić opet ispada cigan, a Dudu žrtva!Mislim SUD JE DONIO PRESUDU!

TiLe napisao:anton 1983 napisao:Jbote kad ti novine sude. Ako je Sud donio presudu u korist Mamića, onda nemojte napisati text u kojem Mamić opet ispada cigan, a Dudu žrtva!Mislim SUD JE DONIO PRESUDU!
http://www.index.hr/sport/clanak/krimin ... 89190.aspx
http://www.index.hr/sport/clanak/mamic- ... 82895.aspx

LuctL napisao:Popio sam i ja dvije kave s dekanom faksa. I to ne samo dvije kave, nego i koju ljutu, jel to znači da sam u dealu s njim?
anton 1983 napisao:LuctL napisao:Popio sam i ja dvije kave s dekanom faksa. I to ne samo dvije kave, nego i koju ljutu, jel to znači da sam u dealu s njim?
DA. I ne samo to, ti odlučuješ kada ćeš i kako završiti fax te imaš utjecaj na odluke dekana, jer se vas dva redovito nalazite, a KRUŽE i GLASINE da bar jednom mjesečno ideš kod njega doma na većeru, pa onda ostaneš kod njega dugo u noć, pa se napijete i zovete kurve - ovaj dio s kurvama nije potvrđen i usput zaboravite da sam za ovaj prvi dio napisoa da su to glasine - ali to je sve vjerodostojno i zbog ovog mog texta VJERUJTE u ZAVJERU i nemojte misliti da sam vam JA skroio mišljenje.

The Scarface napisao:Uvijek se praviš mutav kad je u pitanju Mamić.
Nisi valjda tolika naivčina pa da misliš da u ovoj korumpiranoj državi Mamić radi sve po propisima i ne koristi se dobro poznatim "metodama".
anton 1983 napisao:The Scarface napisao:Uvijek se praviš mutav kad je u pitanju Mamić.
Nisi valjda tolika naivčina pa da misliš da u ovoj korumpiranoj državi Mamić radi sve po propisima i ne koristi se dobro poznatim "metodama".
![]()
U tom i je problem. On muti da je to za popizdit. On ne živi samo od nogometa nego od milijardu drugih pizdarija i nikom ništa, ali treba biti protiv njega, a ne onog ko je "kriv" za to. Da se razmemo, on nije Mafijaš za kojeg se ne zna, nego JAVNA osoba kojeg naganja cijela država i opet ništa!
Pa pas ti mater do kad više? Do kad će glup hrvatski narod kriviti i imati nešto protiv mamića, a ne protiv onog koga trebaju?
Evo recimo u ovom članku je MAMIĆ POKAZAN KAO ZLIKOVAC , A NE SUDAC!?!?!??!?!?!?!?!?!? PA DI TO IMA!!!!!!!! Ne treba tu Mamića ubit, nego cijelu sučevu familiju, potomke, prece, prijatelje i sve one koji bi mogli nešto od njegovog ponašanja pobrat. I opet Scar ti to nisi primjetio nego te samo jebe što ja "branim" Mamića.
Ti si odlučio i imaš predrasudu - kada Mamić za nešto bude optužen onda je to ok. No kada se nešto presudi u njegovu korist onda je država korumpirana - za puknut!
Dinamo "ne plaća" porze - Mamić kriv, a ne Hrvatska država!![]()
Mamić zarađuje od prodaje igrača NEMORALNO, ali ne i NELEGALNO, ali opet to treba na NELEGALNO nategnut i ne otići na Markov trg i jebat Milanovića i onu stoku od Jovanovića, već ispred Maksimira srat mamiću!![]()
Ono smeće od Jovanovića kad je došo na vlast rekao je da će isušit močvaru i što je to smeće napravilo osim medijske hajke?
Sve dok će Dinamo biti uspješan prema mojim kriterijima, neka si Mamić i uzme 100 miljona kuna godišnje preko Dinama!

anton 1983 napisao:Meni ne, ja to volim! Ja to volim EXTRA jer to žiPcira ovaj narod. Zato mi je to prejebeno.
Scar na toj razini (poslovnoj), svi mute i tako Hrvatska funkcionira. Druge države tako ne funkcioniraju, mislim na ove razvijenije, ali i kod njih se na toj razini isto tako muti.
Najomrženija osoba u Hrvata je Mamić, umjesto da to bude Milanović ili Todorić. ParadoXalno zar ne?

Vrati se na: Ostala nogometna natjecanja
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost