Sporting - Bayern

Re: Sporting - Bayern

PostPostao/la mladjo_dj » 10 ožu 2009, 22:47

FCB m@niac napisao:Bayern :fcb: - pravi nemilosrdni stroj koji melje do kraja

Bayern- pravi nemilosrdni stroj koji melje i puni do kraja

Taman sam to dosao napisat :smil42: :smil42:
Liga prvaka (5x):
1973./74., 1974./75., 1975./76., 2000./01., 2012./13.
SlikaSlikaSlikaSlikaSlika
Deutscher Meister wird nur der FCB
mladjo_dj
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Francky boy » 10 ožu 2009, 22:49

Ko ne vjeruje da Bayern može do kraja njemu nije mjesto na ovom forumu.Bojim se da su profulali ulicu.Vaši zaključci su samo na osnovu Bayernove igre u Bl.Niko ne gleda zašto Bayern sve redom gazi ekipe u LP-u i sumnja da Bayern ne može u polufinale je malo neozbiljna.
Sjetimo se malo Liverpoola koji dugo godina ne može u Premiershipu ništa, ali u Lp ide do kraja.Bayern je top klub koji u svom klubu ima pregršt zvjezda i svakako mu je mjesto u samom vrhu.Da li ćemo ići do kraja to ne znam , ali sam siguran da je Bayern kadar to uraditi,
Francky boy
akademski građanin

PostPostao/la nokia » 10 ožu 2009, 22:51

:haha: :yes: :yes:
Dajte nam L'pool da se igramooo :hehe: :haha:
nokia

PostPostao/la Haris » 10 ožu 2009, 22:55

Ma tako se nadamo svake godine još 2001, i uvijek spušimo u 1/4 finalu glatko. Zato mi se i neda previše nadati, naravno da navijam da odemo što dalje, ali neću se ubiti ako ispadnemo jer u zadnje vrijeme redovno ispadamo. Treba biti realan navijač, a ne slijep navijač. A realan navijač zna da ne treba pretjerivati i od ove ekipe očekivati neka čuda.

Sporting je katastrofalna ekipa, ali i mi smo igrali čistom B postavom i rezultat dovoljno govori. No to nam ne znači apsolutno ništa za dalje.

Od protivnika koje bih ja preferirao za dalje su Arsenal, Atletico/Porto i Inter. Mislim da se od engleskih klubova jedino s Arsenalom možemo nositi. Inter nam mislim nekako odgovara za razliku od Milana, a Atletico/Porto bi bio najlakši protivnik. Villarreal ne želim blizu nas zato što mi je to druga najdraža ekipa poslije Bayerna i ne bih mogao gledati ni podnijeti takav meč.

Uglavnom, nama treba neko ko igra napad, a ne odbranu. Zato bi nam čak i Barca mogla odgovarat.
Haris
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la ankujund » 10 ožu 2009, 23:03

Frank Ribery napisao:Ko ne vjeruje da Bayern može do kraja njemu nije mjesto na ovom forumu.Bojim se da su profulali ulicu.Vaši zaključci su samo na osnovu Bayernove igre u Bl.Niko ne gleda zašto Bayern sve redom gazi ekipe u LP-u i sumnja da Bayern ne može u polufinale je malo neozbiljna.
Sjetimo se malo Liverpoola koji dugo godina ne može u Premiershipu ništa, ali u Lp ide do kraja.Bayern je top klub koji u svom klubu ima pregršt zvjezda i svakako mu je mjesto u samom vrhu.Da li ćemo ići do kraja to ne znam , ali sam siguran da je Bayern kadar to uraditi,

zasto nije misto? sta,mi manje navijamo od tebe? usporedjivat l'pool i bayern je suludo,mozes ti govorit sta oces,al mi bi prosli gore od reala danas...bayern je statisticki najjaci,al triba vidit da nije igra ni sa jednim klubom iz top5 europe, i da se nasa snaga u takvim utamicama,nije izmjerila,da znamo na cemu smo...

da bog da bayern bude 1. al moramo malo smanjit euforiju i gledat stvari realno...
ovo se ne moze nazvat utakmicom,jer da se igra utakmica,jedan klub ne moze sebi dopustit da primi ovoliko golova,ovo je bilo ruganje!
ankujund
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Francky boy » 10 ožu 2009, 23:05

Haris napisao:Ma tako se nadamo svake godine još 2001, i uvijek spušimo u 1/4 finalu glatko. Zato mi se i neda previše nadati, naravno da navijam da odemo što dalje, ali neću se ubiti ako ispadnemo jer u zadnje vrijeme redovno ispadamo. Treba biti realan navijač, a ne slijep navijač. A realan navijač zna da ne treba pretjerivati i od ove ekipe očekivati neka čuda.

Sporting je katastrofalna ekipa, ali i mi smo igrali čistom B postavom i rezultat dovoljno govori. No to nam ne znači apsolutno ništa za dalje.

Jedno pitanje:kakvu mi to imamo ekipu pa da se od nje ne treba očekivati ništa?
Toni,Klose,ribery,Lucio,Lahm,Ze Roberto ti nazivaš nikakvom ekipom.Sad vidim ko je slijep.
Drugo sporting nimalo nije slaba ekipa,već su oni naletjeli na preraspoloženog Bayerna.
Bili su u grupi sa Barselonom pa nisu ovako stradali 2:5 i 1:3, a ponavljam da Barsa nije igrala sa B postavom
Francky boy
akademski građanin

PostPostao/la Francky boy » 10 ožu 2009, 23:10

ankujund napisao:zasto nije misto? sta,mi manje navijamo od tebe? usporedjivat l'pool i bayern je suludo,mozes ti govorit sta oces,al mi bi prosli gore od reala danas...bayern je statisticki najjaci,al triba vidit da nije igra ni sa jednim klubom iz top5 europe, i da se nasa snaga u takvim utamicama,nije izmjerila,da znamo na cemu smo...

da bog da bayern bude 1. al moramo malo smanjit euforiju i gledat stvari realno...
ovo se ne moze nazvat utakmicom,jer da se igra utakmica,jedan klub ne moze sebi dopustit da primi ovoliko golova,ovo je bilo ruganje!

Kad si toliki navijač Liverpoola idi na njihov forum i veličaj njihovu snagu jer si profulao stranicu.Ti si od onih koji pričaju po kvartu kako Bremen nema šanse protiv Milan pa ga milan popuši.A Real je svakako klub iz top 5.Svaka čast na zaključku.
Francky boy
akademski građanin

PostPostao/la anton 1983 » 10 ožu 2009, 23:13

Ma ovo je presramotno - sam mi je drago kaj smo im napunili mrežu i kaj je Poldi zabio 2, nadam se da polako dolazi sebi i da ćemo do kraja sezone od njega imati još puno koristi. Jednostavno me sram kaj je Bayern bio taj koji je mogo igrat protiv ovakve sramote za nogomet zvan Sporting - 7:1,0:5 - 12:1. Trebo je sudac produžit tekmu 7 minuta tako da ovim sportingovim igračima padne mrak na oči, a Platini bi ih trebo 2 godine izbacit iz Europe. I još kad mi se počnu trsat i srat da njihovi igrači vrijede po 25 milja - nabijem ih nakurac :mig:

A tebi bosancu moj bi sad nabio kolac u šupak , kolko ti možeš srat i bit prevrtljiv.
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Francky boy » 10 ožu 2009, 23:14

anton 1983 napisao:Ma ovo je presramotno - sam mi je drago kaj smo im napunili mrežu i kaj je Poldi zabio 2, nadam se da polako dolazi sebi i da ćemo do kraja sezone od njega imati još puno koristi. Jednostavno me sram kaj je Bayern bio taj koji je mogo igrat protiv ovakve sramote za nogomet zvan Sporting - 7:1,0:5 - 12:1. Trebo je sudac produžit tekmu 7 minuta tako da ovim sportingovim igračima padne mrak na oči, a Platini bi ih trebo 2 godine izbacit iz Europe. I još kad mi se počnu trsat i srat da njihovi igrači vrijede po 25 milja - nabijem ih nakurac :mig:

A tebi bosancu moj bi sad nabio kolac u šupak , kolko ti možeš srat i bit prevrtljiv.

ne znam na kog bosanca misliš
Francky boy
akademski građanin

PostPostao/la anton 1983 » 10 ožu 2009, 23:16

Frank Ribery napisao:ne znam na kog bosanca misliš

Znaš ti dobro, znaš. Da neznaš nebi se ni ja vljo - daj malo sad pljuj po Klinsmannu i Uliju - daj molim te dugo nisi. kak to da smo sad odjedanput stroj koji melje sve pred sobom i možemo do kraja??? Povrača mi se od tebe.
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Francky boy » 10 ožu 2009, 23:17

anton 1983 napisao:Ma ovo je presramotno - sam mi je drago kaj smo im napunili mrežu i kaj je Poldi zabio 2, nadam se da polako dolazi sebi i da ćemo do kraja sezone od njega imati još puno koristi. Jednostavno me sram kaj je Bayern bio taj koji je mogo igrat protiv ovakve sramote za nogomet zvan Sporting - 7:1,0:5 - 12:1. Trebo je sudac produžit tekmu 7 minuta tako da ovim sportingovim igračima padne mrak na oči, a Platini bi ih trebo 2 godine izbacit iz Europe. I još kad mi se počnu trsat i srat da njihovi igrači vrijede po 25 milja - nabijem ih nakurac :mig:

nabi ga sebi jebena pederčino
Francky boy
akademski građanin

PostPostao/la Kobass » 10 ožu 2009, 23:22

Ovo je bilo opako. 1. poluvrijeme nisam mogao gledati, a 2. nisam uspio zbog lošeg streama, no pogledat ću sažetke. Izgleda da Bayern ne leži sportingu :mrgreen: No dobro ko je sad dalje, Villareal?
Kobass

PostPostao/la Speedy » 10 ožu 2009, 23:23

Frank Ribery napisao:nabi ga sebi jebena pederčino

Ne bum dobro ako nastavis ovako vrijeđati admina foruma, to znas i sam i zato se skuliraj malo! :mig:
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la Francky boy » 10 ožu 2009, 23:26

anton 1983 napisao:
Frank Ribery napisao:ne znam na kog bosanca misliš

Znaš ti dobro, znaš. Da neznaš nebi se ni ja vljo - daj malo sad pljuj po Klinsmannu i Uliju - daj molim te dugo nisi. kak to da smo sad odjedanput stroj koji melje sve pred sobom i možemo do kraja??? Povrača mi se od tebe.

Na ovo su se odnosili moji postovi vezano za igru Bundesligi.Ovakvu skupinu licemjera još nisam vidio.Prije utakmica sa Sportingom ovdje su neki pisali kako bi bili zadovoljni da izgubimo sa 3-1.Da je Bayern kojim slučajem ispao , mnogimi bi rekli ja sam to i očekivao.
Ali pošto smo pobjedili sa 12-1 sad je Sporting smješna ekipa.A vidim da veličate Liverpool, pa ljudi moji ni oni nisu igrali sa ozbiljnim protivnikom.Jer ruku na srce real je drugorazredna ekipa ( čitaj ipali 5 puta za redom u 1/8 finala)

Koji će se sad licemjer javiti sa svojom pričom kako Bayern ne može proći u 1/2 finale.Još nisam vidio forum na kojem se omalovažava svaki uspjeh kluba i na kojem svi članovi( osim posljednjeg mohikanca Riberya )misli da će Bayern sigurno ispasti u 1/4 finalu.Ma ovo je za samoubistvo.

I poruka Antoanu:Nađi sebi partnera pederčino ili si onaj što čeka djevojčice pored obdaništa.I prestani sa vrijeđanjem ili su te jedino tome naučili roditelji
Francky boy
akademski građanin

PostPostao/la Francky boy » 10 ožu 2009, 23:28

Speedy napisao:
Frank Ribery napisao:nabi ga sebi jebena pederčino

Ne bum dobro ako nastavis ovako vrijeđati admina foruma, to znas i sam i zato se skuliraj malo! :mig:

mal ispravka, ne bi bilo dobro ako admin nastavi sa vrijeđanjem

Ma ovo je presramotno - sam mi je drago kaj smo im napunili mrežu i kaj je Poldi zabio 2, nadam se da polako dolazi sebi i da ćemo do kraja sezone od njega imati još puno koristi. Jednostavno me sram kaj je Bayern bio taj koji je mogo igrat protiv ovakve sramote za nogomet zvan Sporting - 7:1,0:5 - 12:1. Trebo je sudac produžit tekmu 7 minuta tako da ovim sportingovim igračima padne mrak na oči, a Platini bi ih trebo 2 godine izbacit iz Europe. I još kad mi se počnu trsat i srat da njihovi igrači vrijede po 25 milja - nabijem ih nakurac :mig:

Francky boy
akademski građanin

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Liga prvaka 2008/09