FCB m@niac napisao:Bayern- pravi nemilosrdni stroj koji melje do kraja
Bayern- pravi nemilosrdni stroj koji melje i puni do kraja
Taman sam to dosao napisat

FCB m@niac napisao:Bayern- pravi nemilosrdni stroj koji melje do kraja

Frank Ribery napisao:Ko ne vjeruje da Bayern može do kraja njemu nije mjesto na ovom forumu.Bojim se da su profulali ulicu.Vaši zaključci su samo na osnovu Bayernove igre u Bl.Niko ne gleda zašto Bayern sve redom gazi ekipe u LP-u i sumnja da Bayern ne može u polufinale je malo neozbiljna.
Sjetimo se malo Liverpoola koji dugo godina ne može u Premiershipu ništa, ali u Lp ide do kraja.Bayern je top klub koji u svom klubu ima pregršt zvjezda i svakako mu je mjesto u samom vrhu.Da li ćemo ići do kraja to ne znam , ali sam siguran da je Bayern kadar to uraditi,

Haris napisao:Ma tako se nadamo svake godine još 2001, i uvijek spušimo u 1/4 finalu glatko. Zato mi se i neda previše nadati, naravno da navijam da odemo što dalje, ali neću se ubiti ako ispadnemo jer u zadnje vrijeme redovno ispadamo. Treba biti realan navijač, a ne slijep navijač. A realan navijač zna da ne treba pretjerivati i od ove ekipe očekivati neka čuda.
Sporting je katastrofalna ekipa, ali i mi smo igrali čistom B postavom i rezultat dovoljno govori. No to nam ne znači apsolutno ništa za dalje.
ankujund napisao:zasto nije misto? sta,mi manje navijamo od tebe? usporedjivat l'pool i bayern je suludo,mozes ti govorit sta oces,al mi bi prosli gore od reala danas...bayern je statisticki najjaci,al triba vidit da nije igra ni sa jednim klubom iz top5 europe, i da se nasa snaga u takvim utamicama,nije izmjerila,da znamo na cemu smo...
da bog da bayern bude 1. al moramo malo smanjit euforiju i gledat stvari realno...
ovo se ne moze nazvat utakmicom,jer da se igra utakmica,jedan klub ne moze sebi dopustit da primi ovoliko golova,ovo je bilo ruganje!
anton 1983 napisao:Ma ovo je presramotno - sam mi je drago kaj smo im napunili mrežu i kaj je Poldi zabio 2, nadam se da polako dolazi sebi i da ćemo do kraja sezone od njega imati još puno koristi. Jednostavno me sram kaj je Bayern bio taj koji je mogo igrat protiv ovakve sramote za nogomet zvan Sporting - 7:1,0:5 - 12:1. Trebo je sudac produžit tekmu 7 minuta tako da ovim sportingovim igračima padne mrak na oči, a Platini bi ih trebo 2 godine izbacit iz Europe. I još kad mi se počnu trsat i srat da njihovi igrači vrijede po 25 milja - nabijem ih nakurac![]()
A tebi bosancu moj bi sad nabio kolac u šupak , kolko ti možeš srat i bit prevrtljiv.
Frank Ribery napisao:ne znam na kog bosanca misliš
anton 1983 napisao:Ma ovo je presramotno - sam mi je drago kaj smo im napunili mrežu i kaj je Poldi zabio 2, nadam se da polako dolazi sebi i da ćemo do kraja sezone od njega imati još puno koristi. Jednostavno me sram kaj je Bayern bio taj koji je mogo igrat protiv ovakve sramote za nogomet zvan Sporting - 7:1,0:5 - 12:1. Trebo je sudac produžit tekmu 7 minuta tako da ovim sportingovim igračima padne mrak na oči, a Platini bi ih trebo 2 godine izbacit iz Europe. I još kad mi se počnu trsat i srat da njihovi igrači vrijede po 25 milja - nabijem ih nakurac![]()
A tebi bosancu moj bi sad nabio kolac u šupak , kolko ti možeš srat i bit prevrtljiv.
Frank Ribery napisao:nabi ga sebi jebena pederčino

anton 1983 napisao:Frank Ribery napisao:ne znam na kog bosanca misliš
Znaš ti dobro, znaš. Da neznaš nebi se ni ja vljo - daj malo sad pljuj po Klinsmannu i Uliju - daj molim te dugo nisi. kak to da smo sad odjedanput stroj koji melje sve pred sobom i možemo do kraja??? Povrača mi se od tebe.
Speedy napisao:Frank Ribery napisao:nabi ga sebi jebena pederčino
Ne bum dobro ako nastavis ovako vrijeđati admina foruma, to znas i sam i zato se skuliraj malo!
Ma ovo je presramotno - sam mi je drago kaj smo im napunili mrežu i kaj je Poldi zabio 2, nadam se da polako dolazi sebi i da ćemo do kraja sezone od njega imati još puno koristi. Jednostavno me sram kaj je Bayern bio taj koji je mogo igrat protiv ovakve sramote za nogomet zvan Sporting - 7:1,0:5 - 12:1. Trebo je sudac produžit tekmu 7 minuta tako da ovim sportingovim igračima padne mrak na oči, a Platini bi ih trebo 2 godine izbacit iz Europe. I još kad mi se počnu trsat i srat da njihovi igrači vrijede po 25 milja - nabijem ih nakurac
Vrati se na: Liga prvaka 2008/09
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 0 gostiju