Postao/la anton 1983 » 18 vel 2010, 08:38
Mi smo jučer odigrali lošu tekmu i naši igrači to potvrđuju. Kad se pogleda tekma na kraju svega možemo biti zadovoljni sa rezultatom. Zbog pristupa utakmici, odigrali smo tako kako jesmo.LvG nas nije dobro pripremio za tekmu ili bolje rečeno, nije uspio igračima iz glave izbit činjenicu da fiorentinu treba na terenu potuč. Nije sad da mu posebno zamjeram, jer imamo veliki niz pobjeda i normalno je da nakon tako puno uspjeha se zalomi ovakva tekma. Problem je kaj nas je ova tekma mogla skupo koštati, ali sreća je da nije. Ništa nam nije polazilo od noge i mi uopće nismo igrali svoju igru, imali smo tolko krivih dodavanja da je to bilo za popizdit. Lopta nije išla tečno ko kako smo navikli. Ribery i Robben su bili traženi sa visokim i dugačkim loptama, a to inače nikada neradimo. Prvo poluvrijeme smo odigrali, rekao bih standardno loše kao u zadnjih par tekmi. Nakon gola na kraju prvog poluvremena očekivao sam bolju igru u 2. poluvremenu, ali ta igra nije došla, nekako smo igrali ukočeno i neopušteno. Još nismo naučili igrati u knock-out fazi, jer nije isto kad se igra u ligi i kada su samo bitna 3 boda i kad se igra u LP na rezultat. Možda nas je i sjebalo to kaj smo bili podsvjesTno opterečeni time da neprimemo gol, pa se nismo znali tome prilagoditi, ko će ga znat. Ulaskom Olića i Klosea promjenili smo sustav u 4-2-4 i naša igra u ofenzivi je bila puno bolja, jer smo na taj način više mogli pritisklati obranu. Šteta je što Klose nije zabio onu priliku kada mu je mutavi Olić zasmteo ili što nismo nakon 2:1 zabili još jednoga pa bi malo mirnije putovali u Firencu. Ovako nas čeka napeta utakmica u uzvratu. Kaj je tu je, sada glave skupa, proanalizirat greške i popraviti ono kaj se treba popraviti. Mislim da će nam u Firenci biti lakše igrati jer sad nećemo podcijeniti protivnika niti će iko od nas očekivati da im zabijemo 4-5 komada.
KVDM!!!!