1/8 LP - Bayern - Fiorentina

Re: 1/8 LP - Bayern - Fiorentina

PostPostao/la Murta » 18 vel 2010, 08:22

Al je dodao igraču koji je još ispred njega, to se ne smije. Jedino smiješ vraćat iza sebe.

Jesam li zadovoljan pobjedom? Jesam
Jesam li zadovoljan ovakvom pobjedom? Nisam.

Samo ne znam je Fiorentina jaka, il smo mi jednostavno loše igrali.
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la anton 1983 » 18 vel 2010, 08:24

Murta napisao:
Samo ne znam je Fiorentina jaka, il smo mi jednostavno loše igrali.

Nemojte se u niti jednom trenutku zavaravat! ;) mene peče to kaj nismo sa njima obrisali pod, jer na svaki drugi dan, samo ne jučer oni idu doma sa punom mrežom golova.
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la anton 1983 » 18 vel 2010, 08:38

Mi smo jučer odigrali lošu tekmu i naši igrači to potvrđuju. Kad se pogleda tekma na kraju svega možemo biti zadovoljni sa rezultatom. Zbog pristupa utakmici, odigrali smo tako kako jesmo.LvG nas nije dobro pripremio za tekmu ili bolje rečeno, nije uspio igračima iz glave izbit činjenicu da fiorentinu treba na terenu potuč. Nije sad da mu posebno zamjeram, jer imamo veliki niz pobjeda i normalno je da nakon tako puno uspjeha se zalomi ovakva tekma. Problem je kaj nas je ova tekma mogla skupo koštati, ali sreća je da nije. Ništa nam nije polazilo od noge i mi uopće nismo igrali svoju igru, imali smo tolko krivih dodavanja da je to bilo za popizdit. Lopta nije išla tečno ko kako smo navikli. Ribery i Robben su bili traženi sa visokim i dugačkim loptama, a to inače nikada neradimo. Prvo poluvrijeme smo odigrali, rekao bih standardno loše kao u zadnjih par tekmi. Nakon gola na kraju prvog poluvremena očekivao sam bolju igru u 2. poluvremenu, ali ta igra nije došla, nekako smo igrali ukočeno i neopušteno. Još nismo naučili igrati u knock-out fazi, jer nije isto kad se igra u ligi i kada su samo bitna 3 boda i kad se igra u LP na rezultat. Možda nas je i sjebalo to kaj smo bili podsvjesTno opterečeni time da neprimemo gol, pa se nismo znali tome prilagoditi, ko će ga znat. Ulaskom Olića i Klosea promjenili smo sustav u 4-2-4 i naša igra u ofenzivi je bila puno bolja, jer smo na taj način više mogli pritisklati obranu. Šteta je što Klose nije zabio onu priliku kada mu je mutavi Olić zasmteo ili što nismo nakon 2:1 zabili još jednoga pa bi malo mirnije putovali u Firencu. Ovako nas čeka napeta utakmica u uzvratu. Kaj je tu je, sada glave skupa, proanalizirat greške i popraviti ono kaj se treba popraviti. Mislim da će nam u Firenci biti lakše igrati jer sad nećemo podcijeniti protivnika niti će iko od nas očekivati da im zabijemo 4-5 komada.
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la I_Love_Bayern » 18 vel 2010, 08:42

Ama nema teorije da je ofsajd.....
Zamisli ovakvu situaciju: Butt ispucava loptu i na centru je uzima Olic, okrece se i u punom trku prolazi kroz odbranu Fiorentine koja je na nekih 40 metara od gola (Slika 1).

Slika

Olic trci (najblizi golmanu), a s ledja ga napada odbrambeni. Sa druge strane, Klose utrcava u 16 i Olic mu dodaje loptu, Klose puca i GOL (Slika 2)!

Slika

Da li je to Ofsajd?

Ista je situacija i ovde, samo na manjem prostoru....
Zadnja izmjena: I_Love_Bayern; 18 vel 2010, 08:44; ukupno mijenjano 1 put/a.
>>>>>>>>>> PACK MA'S!!! <<<<<<<<<<

300 issues Euro WebCharts - the music charts for all over Europe http://www.e-wc.net
I_Love_Bayern
Forumaš
Forumaš

PostPostao/la anton 1983 » 18 vel 2010, 08:44

Ne kužim te jebote - pa offsajd je ako se dodaje igraču koji stoji u offsajdu, a Klose je stajo. Nemoj nikome govoriti da nije bio offsajd , obrukat ćeš se!

Molio bih još vas par da mu potvrdi da je bio ofsajd, da ne bi bilo da sam ja serem...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la I_Love_Bayern » 18 vel 2010, 08:46

Pogledaj ove crteze. Onda je i Klose u ofsajdu u ovakvoj situaciji....a mali milon golova je palo na ovakav nacin i nikad nije sviran ofsajd...to me zbunjuje... :roll:

300 issues Euro WebCharts - the music charts for all over Europe http://www.e-wc.net
I_Love_Bayern
Forumaš
Forumaš

PostPostao/la anton 1983 » 18 vel 2010, 08:48

I_Love_Bayern napisao:Pogledaj ove crteze. Onda je i Klose u ofsajdu u ovakvoj situaciji....a mali milon golova je palo na ovakav nacin i nikad nije sviran ofsajd...to me zbunjuje... :roll:

NIKAD. Pa kaj ti ne vidiš kaj si ti nacrto? U trenutku kada Olić dodaje , Kloseu loptu po tvom crtežu, Klose je najbliži protivničkmo vrataru. Takva situacija je uvijek offsjd. Mislim ti si naveo idealni primjer za offsajd! :mrgreen:

Ti si sada zbunjen a ja nerazumijem zašto je to tako...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Speedy » 18 vel 2010, 08:52

Necu nista o jucerasnjoj tekmi napisati vec cu samo spomenuti Ovreba, odmah svi staviti njegov avatar kao zahvalu za sinocnju pobjedu! :lol:

Sto se tice drugog gola, sinoc sam toliko popizdio da sam ugasio telku u 85 min. i sjeo za komp i kad vidim 2:1 za nas, brzo upalio TV i propucao od smjeha kad sam vidio kakav smo gol zabili.

Zaleđe? Nema se tu sta puno za raspravljati, cisto ko suza... :mrgreen:
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la I_Love_Bayern » 18 vel 2010, 08:55

Ma jebes ga, nije ni bitno....bitno je ukoliko je ofsajd da smo pobijedili zabarsku ekipu na zabarski nacin..... :mrgreen:

Sad mi je jasno zasto je Gaal rekao da ce biti zadovoljan sa 1:0....Bunker, bunker i samo bunker, destrukcija igre i kontre...to je bila filozofija Viola sinoc...

Ali u uzvratu ce ako zele dalje morati napasti, sto otvara prostor da poentiramo koji put...Volio bih samo da, ako je ikako moguce, ih nabijemo u Firenci, kao sto smo Juvea u Torinu, da ne ispadne da se provlacimo zahvaljujuci sudijama...

I_Love_Bayern
Forumaš
Forumaš

PostPostao/la Murta » 18 vel 2010, 08:57

Ja gledam utakmicu, Olić dodaje, Klose zabija, jbg ofsajd je, čisti. :?
Ovrebe prilazi Kloseu, a u PM sad će dobit 2. žuti zbog ovog sranja :neee: , kad ono ide prema centru i sudi gol. :yeee:
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la anton 1983 » 18 vel 2010, 09:34

Jeste primjetili jednu stvar jučer kod naših igrača? Svi do jednog imali SEXualne kopačke! :D
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la GrleREB » 18 vel 2010, 09:52

I_Love_Bayern napisao:Pogledaj ove crteze. Onda je i Klose u ofsajdu u ovakvoj situaciji....a mali milon golova je palo na ovakav nacin i nikad nije sviran ofsajd...to me zbunjuje... :roll:

Malo sam pogledao pravila ... i potvrđujem da je gol pao iz offsidea. Po pravilima nema veze gdje se nalazi igrač koji dodaje (ispred ili iza obrane) već je bitan samo igrač koji prima loptu što bi značilo da bi offside bio i da su Olić i Klose sami samcati potrčali prema golmanu i Olić dodao Kloseu a ovaj se našao bliže gol crti suparničkog gola od lopte i suparničkog obrambenog igrača. Nema veze di je Olić kada dodaje.
GrleREB
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la GrleREB » 18 vel 2010, 10:03

A sada malo o tekmi. Moram vam reći da je bila upravo onakva kakvu sam očekivao. TEŠKA. I za igrače i za mene pred TV-om. Nadao sam se našoj pobjedi od 1:0 ili 2:0, ali sam isto tako strahovao da ćemo primiti jedan krumpir. Fiorentina je odigrala točno onako kako je trebala, talijanski, puno sitnih prekršaja koji dozvoljavaju namještanje njihove obrane i onemogućavanje razvijanja našeg napada. Ubili su naš dvojac (mada su i oni pripomogli) Gomez - Muller i na taj način imali uvijek dovoljno ljudi za udvajanje naših krila. Po meni je problem bio i naš mentalni stav uoči ove tekme (moraš zabiti puno golova, a ne primiti niti jedan) što je unijelo puno nervoze u ekipu i to se vidjelo. Vjerujem da će ako Fiorentina ne zabije brzi gol u Firenci i prebaci se na ovu 'smeće' taktiku od jučer za nas utakmica u Firenci biti lakša od ove. Mi se tamo moramo postaviti tipa: idemo zabiti jednako ili više golova od njih i nema zime. Zadaovoljan sam za Contenta ... ima potencijala u malome.
GrleREB
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la werder13 » 18 vel 2010, 10:04

GrleREB napisao:Po pravilima nema veze gdje se nalazi igrač koji dodaje

ima itekako veze, da je naprimjer Olić bio ispred Klosea kod dodavanje sve bi bilo regularno
werder13
Forumaš
Forumaš

PostPostao/la anton 1983 » 18 vel 2010, 10:06

werder13 napisao:
GrleREB napisao:Po pravilima nema veze gdje se nalazi igrač koji dodaje

ima itekako veze, da je naprimjer Olić bio ispred Klosea kod dodavanje sve bi bilo regularno

:bravo:

Da ali zna se kaj je Grlereb mislio...
anton 1983
Uli Hoeneß

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Liga prvaka 2009/10