@ Murta.....
Sam kaj ja ne vjerujem previše da će Gaal igrat ziheraški večeras......prije bih rekao da će igrat poput Barce...dakle 65% posjed lopte u nas i umaranje protivnika....i naravno stvaranje prilika koje moramo realizirat.....prvu odmah....znate vs Real u Munchenu.....Maakay i Brazzo....koja ono 16sek...tak nešto nam treba......moramo ih stisnut u prvih 20min i zabit barem jedan u tom razdoblju...a poslije toga se dodavat i umarat ih s posjedom lopte.....nek se Ružni malo umara....p.s. ak dobijemo onako naivne golove poput Milana (m i žilet da zabije 2 gola glavom....onda ću nekom jeb. milu majku....

)
ja bih ovako istrčao večeras....
Butt
lahm-------buyten------micho-------badstuber
--------------mvb-------tymo---------------------
-muller(robben)------ribery------------ola-------
------------------klose(gomez)--------------------
dati punu slobodu Ribery-u u naopadu i lišit ga obrambenih zadaća.....nek se igra s loptom na svoj način.....
a ak pak i robben bude fit...onda u glavu.....
muller van-robben in.....Ola u špicu sa jednim od napadača Klose ili Gomez.....Gomez može pobjeći Vidiću i Riu s loptom ili bez nje...sam to oni neznaju.....al ja znam....kao što i Klose će imat jednu šansu glavom u ovom meču...sam mora to pospremit u mrežu.....kad do toga dođe.....a doći će.....
napad je najbolja obrana....plus posjed lopte..manje lopta u nogama protivnika...manje šansi za njih da stvore neku suvislu akciju....
Koga se Mu.Klub boji najviše.....Barce...zašto?.....kako Barca igra....(doveden je Gaal - pametnom dosta....)
Večeras će se nebo otvorit....i Bayern će dobit tekmu.....
.p.s. molio bih Ribery-a da ne pokušava lobat vratara sa 5m...već nek ga ubije na golu....
još nešto sudi DeBleckere.....
ajmo Bayern.....pokazat Europi da Engleze jedemo za doručak.....koji je zadnji engleski klub koji je dobio u Munchenu...je mislim neki Norvich City u kupu Uefa prije nekih 15-20 god....pametnom dosta.....
se sjećate tekme vs Chelsea....0d 1-2 (u 80min.) do 3-2 u zadnjih 5min.....to je Bayern kakav nam treba.....želim da se probudi švabski mentalitet večeras.....
Ne dvojim uopće da ćemo proći Engleze ...ako ne večeras onda za tjedan dana imamo gem,set i meč loptu....
nema većeg zadovoljstva nego izbacit Manchester na Old Traffordu....
p.s. gigen vragovi 2001 drugu tekmu nije smio igrat zbog kartona veliki Effe(tuča sa Keanom)....tko je uskočio umjesto njega...jeremies.....i jel smo ih dobili i prošli dalje....tako da.....who the fuck is Munchester United.....