1/4 LP - Bayern - Manchester United

Re: 1/4 LP - Bayern - Manchester United

PostPostao/la cruz » 29 ožu 2010, 22:30

alo ba :) bit će 2:0 za nas, Olić i Ribery strijelci

ok, sad ozbiljno:

sastav će vjerojatno bit ovakav

butt
lahm - buyten - demichelis - badštrudla
tymoschyuk - van bommel
mueller - ribery
klose - olić

treba odigrat ovaj susret ko da se radi o životu ili smrti, svaki drugi pristup rezultira momačkom "pušom" od protivnika koji je među naj u svijetu i koji igra u najjačem sastavu, za razliku od naše iscrpljene momčadi...
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la TulE » 29 ožu 2010, 23:19

Ja bi volio vidjeti ovaj sastav...
Ak bi robben igrao onda bi to bilo ovako...

-------------but-----------------
-Lahm--Buyten--Demi--bad--
---------------------------------
-------Bommel----Pranjic-----
----------------------------------
-Robben-----------------Ribery
------Mulac/klose--Olic------

P.S Demi ima onu masku te nece se on zalagati bas puno zbog fobije da ne povrijedi lice u skoku siguran sam u to.
A Bad je previse spor uporedjujuci brzinu Nani-a...
Mozda bi bilo dobro da Contento ostane na desnoj strani ,a bad kao stoper.
TulE

PostPostao/la Murta » 30 ožu 2010, 08:21

Ako nas United prođe, onda ću priznati da su bolji, prije utakmice-nikako.
Slika
Ovaj čovjek mora pokazati da zna. Ako ne zbog Bayerna, onda zbog sebe. Treba odigrati kao protiv Juvea doma i ja ću biti zadovoljan s njime. Samo da još zabije 1 gol. Nadam se da će se van Gaal opametiti i da će staviti Olića u igru.

Treba spomenuti da engleske kladionice već vide Utd u finalu(mislim da je koeficijent čak poražavajućih 1.85-baš za ulazak u finale, ne za prolaz protiv Bayerna) i tu Bayern treba tražiti šansu. Ne, ne mislim da igramo protiv kladionica, nego treba Manchesterovcima uturiti u glave da su bolji, a to Beckenbauer, van Gaal i Klinsmann čine. Ako nas podcjene mi imamo velike šanse.

Ako nakon Riberya i Olića postoji jedan igrač u kojeg polažem nadu, onda je to naš kapetan. Iako mislim da je budala, on može podići ovu momčad kao protiv Juvea kad je trčao bolje nego Schweini, a svi su ga slijedili(ne smilsim doslovno trčali za njim, nego da su svi igrali 150%)

Mi smo ove godine odigrali samo 3 pametne utakmice(Wolfsburg doma, Juventus u Torinu i Schalke u Gelesenkirchenu). Za te utakmice smo bili maksimalno spremni, ne fizički ili igrački, već taktički i tu od van Gaala i Jonkera očekujem puno. Da bi mi pobjedili Utd moramo ih taktički dobiti. Tu ne mislim samo na stil igre, već i na mnoge sitne detalje u našoj igri i na pametne akcije kao protiv Schalkea u 1.pol.
Posljednja ključna stvar će biti motivacija koje vjerujem da neće nedostajati i o njoj ne treba puno govoriti.

Nitko mene ne može uvjeriti da je Manchester bio bolji protiv Milana iako su prošli 7:2. Milan je bio daleko, daleko bolji, ali su jednostavno fizički nespremni i nisu mogli parirati Unitedu. U Italiji je Milan bio bolji 65 minuta, a u Engleskoj 35, sve dok nisu morali početi napadati.

Što je za mene dobar rezultat? Pobjeda ili remi bez primljenog gola da se možemo otići braniti na Old Trafford.

Samo da još nešto dodam. Tko je očekivao da će Bayern proći Real u sezoni 2006/2007 kad su ovi bili prvaci Španjolske, a mi nismo ni ušli u LP?
A na kraju utakmice se dogodilo ovo:
Slika
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la I_Love_Bayern » 30 ožu 2010, 08:21

TONIGHT IS THE NIGHT!!!
VAN GAAL: WE WILL DO IT OR DIE!!!
IT'S REVENGE TIME!!!

Sretno Bayern!!!

:avogp1: :logo: :naprijed: :fcb: :avogp1: :navijac: :navijac: :navijac: :avogp1: :naprijed: :logo:
>>>>>>>>>> PACK MA'S!!! <<<<<<<<<<

300 issues Euro WebCharts - the music charts for all over Europe http://www.e-wc.net
I_Love_Bayern
Forumaš
Forumaš

PostPostao/la doro » 30 ožu 2010, 11:22

Olić i Klose moraju biti od početka...nikakav alaba i contento u ovoj tekmi! :naprijed: :navijac:
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la I_Love_Bayern » 30 ožu 2010, 11:34

Prema onome sto mediji pisu igracemo u sljedecem sastavu:

---------------------Butt-----------

Lahm----Van Buyten----Demichelis----Badstuber---

Muller-----Van Bommel----Pranjic-----Ribery---

----------------Klose------Olic------

Ne znam....Ne izgleda mi lose, mada bi ja umjesto Pranjica Tymoschuka ubacio, al ko zna.....mozda nas Pranja iznenadi....

300 issues Euro WebCharts - the music charts for all over Europe http://www.e-wc.net
I_Love_Bayern
Forumaš
Forumaš

PostPostao/la bavarac » 30 ožu 2010, 12:11

@ Murta..... :bravo:

Sam kaj ja ne vjerujem previše da će Gaal igrat ziheraški večeras......prije bih rekao da će igrat poput Barce...dakle 65% posjed lopte u nas i umaranje protivnika....i naravno stvaranje prilika koje moramo realizirat.....prvu odmah....znate vs Real u Munchenu.....Maakay i Brazzo....koja ono 16sek...tak nešto nam treba......moramo ih stisnut u prvih 20min i zabit barem jedan u tom razdoblju...a poslije toga se dodavat i umarat ih s posjedom lopte.....nek se Ružni malo umara....p.s. ak dobijemo onako naivne golove poput Milana (m i žilet da zabije 2 gola glavom....onda ću nekom jeb. milu majku.... :twisted: )

ja bih ovako istrčao večeras....

Butt

lahm-------buyten------micho-------badstuber

--------------mvb-------tymo---------------------

-muller(robben)------ribery------------ola-------

------------------klose(gomez)--------------------

dati punu slobodu Ribery-u u naopadu i lišit ga obrambenih zadaća.....nek se igra s loptom na svoj način.....

a ak pak i robben bude fit...onda u glavu.....

muller van-robben in.....Ola u špicu sa jednim od napadača Klose ili Gomez.....Gomez može pobjeći Vidiću i Riu s loptom ili bez nje...sam to oni neznaju.....al ja znam....kao što i Klose će imat jednu šansu glavom u ovom meču...sam mora to pospremit u mrežu.....kad do toga dođe.....a doći će.....

napad je najbolja obrana....plus posjed lopte..manje lopta u nogama protivnika...manje šansi za njih da stvore neku suvislu akciju.... 8-)

Koga se Mu.Klub boji najviše.....Barce...zašto?.....kako Barca igra....(doveden je Gaal - pametnom dosta....)

Večeras će se nebo otvorit....i Bayern će dobit tekmu..... 8-)

.p.s. molio bih Ribery-a da ne pokušava lobat vratara sa 5m...već nek ga ubije na golu.... :neee:

još nešto sudi DeBleckere..... :)

ajmo Bayern.....pokazat Europi da Engleze jedemo za doručak.....koji je zadnji engleski klub koji je dobio u Munchenu...je mislim neki Norvich City u kupu Uefa prije nekih 15-20 god....pametnom dosta.....

se sjećate tekme vs Chelsea....0d 1-2 (u 80min.) do 3-2 u zadnjih 5min.....to je Bayern kakav nam treba.....želim da se probudi švabski mentalitet večeras..... 8-)

Ne dvojim uopće da ćemo proći Engleze ...ako ne večeras onda za tjedan dana imamo gem,set i meč loptu.... 8-)

nema većeg zadovoljstva nego izbacit Manchester na Old Traffordu.... 8-)

p.s. gigen vragovi 2001 drugu tekmu nije smio igrat zbog kartona veliki Effe(tuča sa Keanom)....tko je uskočio umjesto njega...jeremies.....i jel smo ih dobili i prošli dalje....tako da.....who the fuck is Munchester United..... :D
bavarac
Vječiti optimist

PostPostao/la Speedy » 30 ožu 2010, 15:28

Jedan je bavarac! :legendo: :mrgreen:

A sad zelim objektivno glediste na vecerasnju tekmu! :D
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la doro » 30 ožu 2010, 15:34

Speedy napisao:Jedan je bavarac! :legendo: :mrgreen:

A sad zelim objektivno glediste na vecerasnju tekmu! :D

0:0 il bilo kakva pobjeda bi bio super rezultat s obzirom na ozljede i formu nekih igrača ;)

Treba odigrat kao protiv rudara znaći čim više sakrit loptu u sredini međutim tu nam fali gujda koji zna pimplat s loptom al bumo vidli kak bu sve to prošlo samo da ne dobijemo neki idiotski gola ala Eintracht il protiv Švaba....
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Effenberg23 » 30 ožu 2010, 15:55

a jbte čitav dan mislim samo na utakmicu, šal, dres i trenerka je spremna, sve ću to imati večeras na sebi...uuuuuuu jebote, ništa na poslu danas nisam posla napravio, sve što mi je u glavi je FC Bayern, Stern des Südens, der wird niemals untergehen :avogp1:

ali kada sam vidio ovaj antonov sastav smračilo mi se, pa počme li van gaal bez olinha jebat ću mu sve po spisku, pa ne može igrati danas sa alabom, ako bude igrao hoću da odmah dobije otkaz, odmha....večeras jednostavno trebaju igrati najbolji i najspremniji....ne znam, sastav neću pisati, jer nisam pametan. ali ako vidim večeras samog klosea u napadu ili alabu na terenu bogami bacit ću TV kroz prozor i napisat prijeteće psimo van gaalu.

Bože pogledaj nas :logo:
Effenberg23
TORero

PostPostao/la Haris » 30 ožu 2010, 16:04

Danas se nekako osjećam najsmirenije po pitanju utakmice u odnosu na zadnjih nekoliko dana... :?
Haris
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la FCB m@niac » 30 ožu 2010, 16:51

Haris napisao:Danas se nekako osjećam najsmirenije po pitanju utakmice u odnosu na zadnjih nekoliko dana... :?

...moram priznat, nisi jedini..znam da nebumo najjači kaj moremo biti i jednostavno nisam preveć nadrkan.. ali imam osjećaj da bumo vraški dobar nogomet igrali, ali ćemo dobit neki gnoj gol. :neee:

Naravno, današnja tekma neće ništa odlućivat (osim ako nebu 5-6 komada u mreži neke momčadi.. :lol: :lol: )...odlićivat će se na old trrafordu, a nadam se da ćemo onda biti der FC Bayern u punom galopu.. :D

ali ipak:

BAYERN MORA POBJEDITI!!!!!!!

:avogp1: :naprijed: :logo: :navijac: :cool: :prvi:
FC Bayern, Stern des Sudens,
du wirst niemals untergehen, weil wir in guten
wie in schlechten Zeiten zu einander stehen

http://www.bayern-cro.com/

Hare_bvb napisao: Ribery nas je redovno silovao.
FCB m@niac
Tazmanian Devil

PostPostao/la I_Love_Bayern » 30 ožu 2010, 17:09

FCB m@niac napisao:...ali imam osjećaj da bumo vraški dobar nogomet igrali...

Takođe imam taj osjećaj, osjećaj da ce nas veceras sviju iznenaditi svojom igrom........jedino sto nisam tako miran kao vi, stomak mi se vec prevrce......

Ama necu vise da razmisljam. Idemo odigrati muski, hrabro, pa sta bude bude...... :navijac:

I_Love_Bayern
Forumaš
Forumaš

PostPostao/la Speedy » 30 ožu 2010, 17:47

Slika

Ovu formaciju i igrace za vecerasnju tekmu su izabrali posjetitelji spox-a. Da se mene pita, također bi tako nekako istrcao veceras. Samo bojim se da Gomez nije spreman da zaigra od pocetka vec ce Klose zapoceti tekmu...
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la Speedy » 30 ožu 2010, 18:48

Ovaj me Gnjojen uvijek iznenadi! :hehe:

Altintop od pocetka? WTF? Reci da nije istina! :neee: :doh:

Sastavi:

Slika
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem