anton 1983 napisao:Haris napisao:Robben se povrijedio i čini mi se da smo prešli na 4-4-2. Bojim se da bi to moglo oduzeti onu dominaciju koju smo imali do sad. Ja bih ubacio Tymoshchuka svakako i pustio da vidimo kako će to izgledati negdje do 70. minute.
Tebi se krivo čini, niti jednom tokom tekme nismo igrali 4-4-2. Ja sam već bio očajan - počeo sam izmišljat psovke, samo da probamo sa 4-4-2, ali ne - pametni LVG je rađe stavio Olića da mu igra desni krilo - a kad to napraviš onda si stvarno kreten. Ja sam se pobojo u jednom trenutku kad je komentator spomenuo Hamita , da će njega stavit umjesto Robbena.

Haris napisao:To sam napisao nakon što se Robben povrijedio, poslije sam vidio jasno da smo ostali na 4-3-3.
Hare_bvb napisao: Ribery nas je redovno silovao.
FCB m@niac napisao:Ma Luis Van Gaal je fenomenalan trener.

jozotg napisao:ne zanm zašto svi govore nešto protiv Klose???
nakon toliko neigranja jučer je bio dobar

FCB m@niac napisao:..ljudi, mi može ko dati link da skinem sažetke Bayern Juve? pls!!!![]()

........mozak ko u pileta....
....ako je nešto jasno kod katenacha je to da je sredina gusta i nabijena "mesarima"....a stoperi visoki i beskrompomisni.....dakle pod jedan 1......džabe tebi Robbery kad igraš s jednim napadačem (kloseom ).....jer kad napadaš preko lijeve jedan stoper pomaže lijevom beku....preko desne....ista stvar...i tu dodaj još jednog mesara (camoranesija
).....

Vrati se na: Liga prvaka 2009/10
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost