FC Bayern - Juventus, 30.09.2009.

Re: FC Bayern - Juventus, 30.09.2009.

PostPostao/la anton 1983 » 01 lis 2009, 08:11

Nismo mi jučer odigrali uopće loše, samo što prilike koje smo stvorili moraju bit pretvorene u gol, jednostavno moraju. Kad je Ribery išo lobat Buffona ja bi ga šupio, pa ćemu to? Nema potrebe za tim! Strgo si več kičme onoj dvojici kretena i sad još moraš to napravit umjesto da pukneš normalno i zabiješ gol! Nemoraš se dokazivat - već vrijediš Miljardu eura, svi te žele kupit, Real te hoće, NEMA POTREBE ZA TAKVIM DRKANJEM!!! To da je Ribery zabio, drugačiju bi mi tekmu gledali , to je sigurno. I onda onaj prmašaj Klosea :cry: Pa mater ti! Dušu sam ispred TV-a ispustio. Nas ovaj LVG uništava i ja sam siguran da smo mi baš zbog njega lošiji i ako on nepromijeni svoj način razmišljanja Bayern neće pokazati sav svoj potencijal. Ima ideje koje nikom nisu jasTne i gotovo. Napadači nemaju samopouzdanja baš zbog njega, sere tu sa Gomezom da je to prestrašno. Igrat solo špicu je užasTno teško, večinom kad to napadač igra on nezabije preveč golova jer je sam u napadau, s tim da niti jedan od naših napadača to nije nikad igrao niti to zna igrati. Svakom našem napadaču bilo bi puno lakše da igra 4-4-2 i da ima partnera pored sebe - TAK SU ODGAJANi, a LvG im sad nameće sustav u kojem oni neznaju igrat - on je Olića jučer zaklo sa tom igrom na krilu! Pa po samoj logici za tu poziciju i za tu taktiku Olić je najgore moguće rješenje, da je bilo kaj drugo napravi bilo bo Ok, mogo je stavit odmah Gomeza i šiknut Kloesa na tu poziciju - nije to idealno ali je 100% bolje nego da nam Olić to igra. Zbog naše postave u 2. poluvremenu smo mi lošije odigrali nego u prvom i mi smo si sami jučer krivi što nismo poništili Juvea a mogli smo....
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Haris » 01 lis 2009, 08:40

anton 1983 napisao:
Haris napisao:Robben se povrijedio i čini mi se da smo prešli na 4-4-2. Bojim se da bi to moglo oduzeti onu dominaciju koju smo imali do sad. Ja bih ubacio Tymoshchuka svakako i pustio da vidimo kako će to izgledati negdje do 70. minute.

Tebi se krivo čini, niti jednom tokom tekme nismo igrali 4-4-2. Ja sam već bio očajan - počeo sam izmišljat psovke, samo da probamo sa 4-4-2, ali ne - pametni LVG je rađe stavio Olića da mu igra desni krilo - a kad to napraviš onda si stvarno kreten. Ja sam se pobojo u jednom trenutku kad je komentator spomenuo Hamita , da će njega stavit umjesto Robbena.

To sam napisao nakon što se Robben povrijedio, poslije sam vidio jasno da smo ostali na 4-3-3. ;)
Haris
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la anton 1983 » 01 lis 2009, 08:41

Haris napisao:To sam napisao nakon što se Robben povrijedio, poslije sam vidio jasno da smo ostali na 4-3-3. ;)

jebiga, nisam vidio kad si piso, ja došo tek posle tekme komentirati.... :oops:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la FCB m@niac » 01 lis 2009, 10:17

Ma Luis Van Gaal je fenomenalan trener. Zna on dobro pripremit momčad,a to kaj ovi pekmezi nisu uspjeli zabit pa to on nije kriv...
Nisam komentirao Ottlovu igru opće jučer, iz razloga što nisam vidio njegove greške, moram vidjet sažetke.. :mrgreen:
Ja bi svakak stavil Tyma drugo poluvreme, ali evo Gaal je odlučil drugačije i ne zamjeram mu na tome... 8-)
FC Bayern, Stern des Sudens,
du wirst niemals untergehen, weil wir in guten
wie in schlechten Zeiten zu einander stehen

http://www.bayern-cro.com/

Hare_bvb napisao: Ribery nas je redovno silovao.
FCB m@niac
Tazmanian Devil

PostPostao/la anton 1983 » 01 lis 2009, 10:21

FCB m@niac napisao:Ma Luis Van Gaal je fenomenalan trener.

nemoj to govoriti ;) Ja da sam jučer bio na stadionu osobno bi ga išo napljuskat - on radi kretenarije - jebale te bilježnice - PRILAGODI SE!!!!
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la FCB m@niac » 01 lis 2009, 14:23

Neznam kaj da velim, meni se jednostavno čini da će on dugo biti trener Bayerna, znači; uvjeren sam da će osvojit bundesligu, njemački kup i daleko će dogurat u ligi prvaka :D

FCB m@niac
Tazmanian Devil

PostPostao/la jozotg » 01 lis 2009, 23:15

ne zanm zašto svi govore nešto protiv Klose???
nakon toliko neigranja jučer je bio dobar

svinja je popriličnio dobro iznosio balun iz obrane ,a da smo imali Bommela (tko bi reka za ovo prije sezone ) dobili s 3:0.

Znači trebamo kupiti novog Ze Robija i beka i mirno smo 3 godine..

Butt je obranio par udaraca i golman nam zadnjih par kola NIJE problem.
www.mot.hr najbolje mjesto za pisače u HR

Još talijanima nisam oprostio sječu Velebita,ni Velog Jožu.Niti ću ikad.
jozotg
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la ankujund » 02 lis 2009, 00:41

jozotg napisao:ne zanm zašto svi govore nešto protiv Klose???
nakon toliko neigranja jučer je bio dobar

ne govori niko protiv njega,dapace. al s obzirom na sve okolnosti on nije igrac koji je jucer trebao igrati 70min
ankujund
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la FCB m@niac » 02 lis 2009, 15:53

..ljudi, mi može ko dati link da skinem sažetke Bayern Juve? pls!!! :o :P

FCB m@niac
Tazmanian Devil

PostPostao/la Speedy » 02 lis 2009, 16:29

FCB m@niac napisao:..ljudi, mi može ko dati link da skinem sažetke Bayern Juve? pls!!! :o :P

Imas na nasoj stranici pod tabom multimedija! :mig:
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la bavarac » 03 lis 2009, 09:09

Dakle evo i mene...prvo ono što je najbitnije u ovoj komediji od utakmice je sljedeće....ključni elementi u tekmi..

.....Luis van Balonja... :sick: ........mozak ko u pileta.... :lol: :lol: :lol:

-----Tvrdi talijanski catenacho on ide poništavat sa 4-3-3 taktikom...... :hehe: :hehe: :hehe: ....ako je nešto jasno kod katenacha je to da je sredina gusta i nabijena "mesarima"....a stoperi visoki i beskrompomisni.....dakle pod jedan 1......džabe tebi Robbery kad igraš s jednim napadačem (kloseom ).....jer kad napadaš preko lijeve jedan stoper pomaže lijevom beku....preko desne....ista stvar...i tu dodaj još jednog mesara (camoranesija :neee: :neee: :neee: ).....

Prva greška....van Gaala (Formacija).....morao je igrat 4-4-2 i to Toni i Klose u prvih 11.....jer u ovoj tekmi ti netreba brzina za kontre kad su ovi u svojoj polovini konstantno....mi nismo u ovoj tekmi ubacili 5 puta loptu u 16m iz igre i kad smo ubacili Klose je uvijek bio u prilici za zabit glavom.... 8-) ...već ti treba grdosije koji će odvući dva stopera i jednog mesara ne sebe ....i onda ostaje Robbery 1-1 sa bekom..... :D

Druga greška.....ne igranje Tonija....i Tymoschuka......uzdao se on u mlakost Ottla...a u ovoj tekmi ti je trebao netko ko će skršit camoranesija i oladit ga od agresije....pokazat zube.....Ottl je igrač bio u ovoj tekmi samo na papiru...kasni u blok...ne traži loptu...ne otkriva se ...Melo vuče kontre....ubačaji u 16m....a la aut linija.... :lol: :lol: :lol: ...užas...morao je igrat Tymoschuk....

Treća greška....nakon izlaska Robbena...on je opet ostao na 4-3-3 iako je tad već vidio da od toga nema kruha.... :twisted: ...i to na koji način.....stavio Olu na desno krilo..... :lol: :lol: :lol: ....u toj situaciji Muller ide desno ,a na njegovo mjesto Sosa.....Tyymoschuk unutra.....Ottl vanka....

i igraš klasičnih 4-4-2.....a onda zadnjih 15min...uvodiš svježe Olića i Gomeza...vadiš Klosea i isprebijanog Ribery-a...i ideš na pobjedu.... 8-)

Četvrta greška.....u drugom poluvremenu nismo mi pali po lijevom boku jer je Ribery bio umoran....već iz azloga jer nije imao podršku po boku....tj. jer je drugo krilo bilo bezopasno (Lahm,Muller,Ola.....)...dakle ako ideš na pobjedu mora ti ući ofanzivniji bek da odvlači beka za francuza...Pranja unutra...Tymo unutra......dakle igraš 4-5-1 sa ofanzivnim bekovima u drugom poluvremenu.....riskiraš.... 8-)

peta greška.....joj neda mi se više.....ima toga koliko oćeš..... :neee: :neee: :neee:

Zaključak.....Van Gaal je sjebao sve zakone nogometne taktike.....barem one koje ja poznajem..... :mrgreen: ....nakon HSV-a opet smo zbog njega spljugali tekmu...... :twisted: ....umjesto da ih nabijemo i jedne i druge.....mi umalo da izgubimo obje i to da ne postignemo gola..... :lol: :lol: :lol:

Želim da izgubimo i danas od Koelna :( ,pa da ovaj Gaal se vrati odakle je i došao.....idi u Twente pa eksperimentiraj..... 8-)

eto toliko od mene o ovoj tekmi...i da jebem mamu UEFA-i....kak moš najšvabskijem klubu dodijelit Howarda Weba za sudca tekme....to ti je isto kao da Manchester - Barca sudi Funndel........ :D
bavarac
Vječiti optimist

PostPostao/la doro » 08 lis 2009, 11:54

u potpunosti se slažem sa gore navedenim...koda nekom klinji daš vrhunski klub u ruke..tak je vodil ..... :shock:
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

Prethodni

Vrati se na: Liga prvaka 2009/10