Prijateljske utakmice (v2)

Komentari na utakmice Bayerna tijekom sezone...

Re: Prijateljske utakmice (v2)

PostPostao/la Lahm » 22 srp 2017, 12:35

Lennon napisao:Ne možeš mi na poluvremenu gubit 0-3 od Milana pa da je sto puta prijateljska. :roll:

Sta se cudis ?
Pa pogledaj samo tko je na klupi. :bravo:
" Gospodin "

0-4 :smajl007:
Oack ne jechn 8-)
Lahm
Jupp Heynckes

PostPostao/la melodyne » 22 srp 2017, 12:38

Drugo poluvreme je bilo OK ali nismo uopste imali kreativnosti od ukupno 50 centarsuteva dva su bila dobra. Sledecu utakmicu moramo da se steigern.
melodyne
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la cruz » 22 srp 2017, 12:43

Ok. Ne uzbuđuje me taj rezultat jer je prijateljska utakmica. Možda i zato što ne gledam tekmu. Ali me raduje svaki poraz u kojem ovaj konj od trenera postavlja Alabu na štoperu a Martineza u vezi. Naravno i što je Renato na klupi.
Ovo je super. Poraz će pokazati šta trener više ne bi smio radit. A volio bi da nas baš nabuše i obrukaju. To je idealna priprema za sezonu i Wegweiser za Herr Konja Ancelottija

EDIT.
Gledao sam sažetke i očito je da imamo problema s obranom. I naravno Lewandowskom treba 50 prilika da zabije. Spominjali smo to nedavno ali eto.. Mora se ekipa idalje truditi za njegove prilike
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la melodyne » 22 srp 2017, 13:56

Bernat geht nach Milan-Spiel an Krücken

E u kurac. Sezona je lose pocela. Povreda vec imamo koliko hoces. Dobro je sto nece niko duze odsustvovati.
melodyne
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la ivan » 22 srp 2017, 14:12

Koji vrag se dogodio? Iskreno ovo mi je kao da smo od dinama izgubili 5-0
ivan
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la melodyne » 22 srp 2017, 14:24

cruz napisao:Ok. Ne uzbuđuje me taj rezultat jer je prijateljska utakmica. Možda i zato što ne gledam tekmu. Ali me raduje svaki poraz u kojem ovaj konj od trenera postavlja Alabu na štoperu a Martineza u vezi. Naravno i što je Renato na klupi.
Ovo je super. Poraz će pokazati šta trener više ne bi smio radit. A volio bi da nas baš nabuše i obrukaju. To je idealna priprema za sezonu i Wegweiser za Herr Konja Ancelottija

EDIT.
Gledao sam sažetke i očito je da imamo problema s obranom. I naravno Lewandowskom treba 50 prilika da zabije. Spominjali smo to nedavno ali eto.. Mora se ekipa idalje truditi za njegove prilike

:dobarpost:

ivan napisao:Koji vrag se dogodio? Iskreno ovo mi je kao da smo od dinama izgubili 5-0

Dva gola iz kontre jedan iz prekida. U drugom poluvremenu pustis Hakana pola sata da se namesti za sut i tako puknes 0:4. Imali smo dobre sanse ali centarsutevi su svi bili neprecizni i nismo imali kreativca na terenu (Thiago) em se Milan u drugom poluvremenu totalno povuk'o i tako da nismo uspeli ni gol da damo.
melodyne
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la ivan » 22 srp 2017, 14:34

Nekako još mogu podnijet da primiš koji gol s obzirom na narav utakmica itd itd. Ali da nismo uspjeli niti jedan dat.. 4-0 baš izgleda sramotno bez obzira što je prijateljska. 4-2 bih progutao, ovo je malo sramoćenje s obzirom da je sastav po imenima bio solidan. Očito takav dan...
ivan
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Murta » 22 srp 2017, 16:59

Više mi nije ugodno zvati Ancelottija Debeli koliko je smršavio.
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la Lahm » 22 srp 2017, 19:55

cruz napisao:Ok. Ne uzbuđuje me taj rezultat jer je prijateljska utakmica.
Tebe ne, ali ovog na avataru, da, kao i Urara.
cruz napisao: Ali me raduje svaki poraz u kojem ovaj konj od trenera postavlja Alabu na štoperu a Martineza u vezi.
Dvostruka mjerila. ;)
cruz napisao: Naravno i što je Renato na klupi.
Seljacina bi bila najsretnija da kako iz penzije izvuce Baggia
cruz napisao:Ovo je super.

Slazem se. Ides se promovirati u Aziju, i dozivis fini poraz. :bravo:
cruz napisao:Poraz će pokazati šta trener više ne bi smio radit.
Mislis da ce seljacina iz toga nesto nauciti ? Pa on nema ni o od osnove kulture, a kamoli da izvuce nekakve zakljucke, te da nauci nesto od istih.
cruz napisao:A volio bi da nas baš nabuše i obrukaju.
Doci ce i to u NATJECATELJSKOJ utakmici, bez panike.
cruz napisao: To je idealna priprema za sezonu i Wegweiser za Herr Konja Ancelottija
Mislim, konja i ovu seljacinu stavljati u isti kontext... :roll:
Oack ne jechn 8-)
Lahm
Jupp Heynckes

PostPostao/la cruz » 22 srp 2017, 22:17

Nisu dvostruka mjerila. Zašto? Ako smo Martineza planirali kao roracijskog štopera, a na turnir idemo bez Boatenga i Sülea, zar nije LOGIČNO da Javi bude uz Hummelsa? A uz to imaš momka na klupi koji je rotacijski veznjak. Po meni je to normalno tražiti.

Šta se desi? Primiš golove koje bi stabilna obrana parirala. Naravno, pričam o periodu prije ozljede Bernata.

Ne želim bit radikalan ni hipokrit, trener ima pravo isprobavati što želi, ali vodim se čistom logikom da štoper igra na svom mjestu, veznjak na svom. Primamo golove iz nabačaja ko da ih namjerno dopuštamo. Samo pogledaj snimke situacija primljenih golova.
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 23 srp 2017, 09:15

Kako god da okreneš potencijalni lila propić je uvijek prisutan 8-)
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Red passion » 23 srp 2017, 11:38

Ni na pripremama se Milana ne može pobjediti. :) E baš me zanima kako će ovu sezonu odigrati i mogu li se boriti za naslov i završiti u top 3 u Serie A.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Murta » 23 srp 2017, 12:01

FCB_general napisao:Ni na pripremama se Milana ne može pobjediti. :) E baš me zanima kako će ovu sezonu odigrati i mogu li se boriti za naslov i završiti u top 3 u Serie A.

https://en.wikipedia.org/wiki/2009_Audi_Cup
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la melodyne » 23 srp 2017, 12:55

Takodje smo ih dve godine kasnije dobili na penale :)
melodyne
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Lahm » 23 srp 2017, 14:34

cruz napisao:Nisu dvostruka mjerila. Zašto? Ako smo Martineza planirali kao roracijskog štopera, a na turnir idemo bez Boatenga i Sülea, zar nije LOGIČNO da Javi bude uz Hummelsa? A uz to imaš momka na klupi koji je rotacijski veznjak. Po meni je to normalno tražiti.

To je bilo onako...allgemein, nije se direktno odnosilo na tebe.

Šta se desi? Primiš golove koje bi stabilna obrana parirala. Naravno, pričam o periodu prije ozljede Bernata.

cruz napisao:Ne želim bit radikalan ni hipokrit, trener ima pravo isprobavati što želi, ali vodim se čistom logikom da štoper igra na svom mjestu, veznjak na svom. Primamo golove iz nabačaja ko da ih namjerno dopuštamo. Samo pogledaj snimke situacija primljenih golova.

Kod nekih, osvajanje doublea je bio smatran neuspjehom, a sada ti isti sute nakon samo osvajanja B-lige.
Mnoge su zivcirala isprobavanja kod ostalih trenera, sada sute.

A to sto se ne zna tko gdje sta kako, kada... pa dovoljno je pogledati tko je trener. Sve ti je onda jasnije.
Oack ne jechn 8-)
Lahm
Jupp Heynckes

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Utakmice