Lennon napisao:Ne možeš mi na poluvremenu gubit 0-3 od Milana pa da je sto puta prijateljska.
Sta se cudis ?
Pa pogledaj samo tko je na klupi.
" Gospodin "
0-4

Lennon napisao:Ne možeš mi na poluvremenu gubit 0-3 od Milana pa da je sto puta prijateljska.

Bernat geht nach Milan-Spiel an Krücken

cruz napisao:Ok. Ne uzbuđuje me taj rezultat jer je prijateljska utakmica. Možda i zato što ne gledam tekmu. Ali me raduje svaki poraz u kojem ovaj konj od trenera postavlja Alabu na štoperu a Martineza u vezi. Naravno i što je Renato na klupi.
Ovo je super. Poraz će pokazati šta trener više ne bi smio radit. A volio bi da nas baš nabuše i obrukaju. To je idealna priprema za sezonu i Wegweiser za Herr Konja Ancelottija
EDIT.
Gledao sam sažetke i očito je da imamo problema s obranom. I naravno Lewandowskom treba 50 prilika da zabije. Spominjali smo to nedavno ali eto.. Mora se ekipa idalje truditi za njegove prilike
ivan napisao:Koji vrag se dogodio? Iskreno ovo mi je kao da smo od dinama izgubili 5-0

Tebe ne, ali ovog na avataru, da, kao i Urara.cruz napisao:Ok. Ne uzbuđuje me taj rezultat jer je prijateljska utakmica.
Dvostruka mjerila.cruz napisao: Ali me raduje svaki poraz u kojem ovaj konj od trenera postavlja Alabu na štoperu a Martineza u vezi.
Seljacina bi bila najsretnija da kako iz penzije izvuce Baggiacruz napisao: Naravno i što je Renato na klupi.
cruz napisao:Ovo je super.
Mislis da ce seljacina iz toga nesto nauciti ? Pa on nema ni o od osnove kulture, a kamoli da izvuce nekakve zakljucke, te da nauci nesto od istih.cruz napisao:Poraz će pokazati šta trener više ne bi smio radit.
Doci ce i to u NATJECATELJSKOJ utakmici, bez panike.cruz napisao:A volio bi da nas baš nabuše i obrukaju.
Mislim, konja i ovu seljacinu stavljati u isti kontext...cruz napisao: To je idealna priprema za sezonu i Wegweiser za Herr Konja Ancelottija

FCB_general napisao:Ni na pripremama se Milana ne može pobjediti.E baš me zanima kako će ovu sezonu odigrati i mogu li se boriti za naslov i završiti u top 3 u Serie A.

cruz napisao:Nisu dvostruka mjerila. Zašto? Ako smo Martineza planirali kao roracijskog štopera, a na turnir idemo bez Boatenga i Sülea, zar nije LOGIČNO da Javi bude uz Hummelsa? A uz to imaš momka na klupi koji je rotacijski veznjak. Po meni je to normalno tražiti.
cruz napisao:Ne želim bit radikalan ni hipokrit, trener ima pravo isprobavati što želi, ali vodim se čistom logikom da štoper igra na svom mjestu, veznjak na svom. Primamo golove iz nabačaja ko da ih namjerno dopuštamo. Samo pogledaj snimke situacija primljenih golova.
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 0 gostiju