FCB_general napisao:Ok, popušili smo prijateljsku, a mene sve što zanima je http://lineupbuilder.com/
Izvolite mi nacrtati i staviti ovdje da vidim kako je bilo od 1. minute.![]()

FCB_general napisao::lol:![]()
![]()
Takav cirkus ne sjećam se kad sam zadnji put uopće vidio. Čak ni ono 2009. protiv Barce nije bilo, niti tamo 2004. kad je Jeremies uskočio umjesto izostalih Linkea i Kovača.Ni tada toga nije bilo.
Očekivan poraz u tom slučaju. Hojbjerg umjesto pred protivničkim, on pred našim.![]()
Martinez na desnom beku... Ovo je čisto ruganje.![]()
Smiješna utakmica, ne treba je ni doživjeti uopće utakmicom kad pogledaš koliko igrača igra na krivim pozicijama.

![]()
Takav cirkus ne sjećam se kad sam zadnji put uopće vidio. Čak ni ono 2009. protiv Barce nije bilo, niti tamo 2004. kad je Jeremies uskočio umjesto izostalih Linkea i Kovača.Ni tada toga nije bilo.
Očekivan poraz u tom slučaju. Hojbjerg umjesto pred protivničkim, on pred našim.![]()
Smiješna utakmica, ne treba je ni doživjeti uopće utakmicom kad pogledaš koliko igrača igra na krivim pozicijama.

![]()

The Scarface napisao:Pobogu ljudi nije Martinez igrao na desnom beku vec su igrala kao 3 stopera zada.

Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost