Prijateljske utakmice (v2)

Komentari na utakmice Bayerna tijekom sezone...

Re: Prijateljske utakmice (v2)

PostPostao/la The Scarface » 18 sij 2014, 20:08

Naravno da je umor odigrao ulogu, Panda trebas shvatiti da je velila razlika izmedu obicnih treninga tokom sezone i treninga tokom priprema kada se max. radi i od kojeg rezultati tek kasnije dolaze. Sateres se u tom periodu da bi bio sto spremniji za kasniji(vazniji) dio sezone.

Naravno da se momcad ne moze opravdat umorom, ali je ipak i on utjecao na danasnju utakmicu.
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Red passion » 18 sij 2014, 22:30

Ok, popušili smo prijateljsku, a mene sve što zanima je http://lineupbuilder.com/

Izvolite mi nacrtati i staviti ovdje da vidim kako je bilo od 1. minute. :idea: ;)
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la CroCHEF » 18 sij 2014, 22:33

Wir haben verloren, weil der Gegner viel besser war als wir. Wir wollten es heute mit drei Verteidigern versuchen. Das war ein großer Test.
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la panda » 18 sij 2014, 23:04

FCB_general napisao:Ok, popušili smo prijateljsku, a mene sve što zanima je http://lineupbuilder.com/

Izvolite mi nacrtati i staviti ovdje da vidim kako je bilo od 1. minute. :idea: ;)

Mislim da ti je to u samom početku ličilo na ovo - http://lineupbuilder.com/?sk=24j9

ali nemoj me uzeti za riječ jer nisam skroz siguran, znam samo da je obrana skroz na početku izgledala ovako + Shaq / Alaba

Shaq je prodirao po desnoj strani (i nije da je radio najbolji posao), Alaba na lijevo gdje je inaće Frenki, a za sredinu i špicu, sad se više ni nemogu sjetiti :a045:
"Planina se gleda odozdola, crkva izvana, a birtija iznutra."
panda
Admin
Admin

PostPostao/la Red passion » 18 sij 2014, 23:45

:lol: :lol: :lol:

Takav cirkus ne sjećam se kad sam zadnji put uopće vidio. Čak ni ono 2009. protiv Barce nije bilo, niti tamo 2004. kad je Jeremies uskočio umjesto izostalih Linkea i Kovača. :mrgreen: Ni tada toga nije bilo.

Očekivan poraz u tom slučaju. Hojbjerg umjesto pred protivničkim, on pred našim. :lol:

Martinez na desnom beku... Ovo je čisto ruganje. :hehe:

Smiješna utakmica, ne treba je ni doživjeti uopće utakmicom kad pogledaš koliko igrača igra na krivim pozicijama. :)
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la panda » 18 sij 2014, 23:51

FCB_general napisao::lol: :lol: :lol:

Takav cirkus ne sjećam se kad sam zadnji put uopće vidio. Čak ni ono 2009. protiv Barce nije bilo, niti tamo 2004. kad je Jeremies uskočio umjesto izostalih Linkea i Kovača. :mrgreen: Ni tada toga nije bilo.

Očekivan poraz u tom slučaju. Hojbjerg umjesto pred protivničkim, on pred našim. :lol:

Smiješna utakmica, ne treba je ni doživjeti uopće utakmicom kad pogledaš koliko igrača igra na krivim pozicijama.
:)

rekoh, nemoj me uzet za riječ dal' je na kraju fakat tak bilo

ali kroz kojih prvih 10ak minuta tak je to stajalo
"Planina se gleda odozdola, crkva izvana, a birtija iznutra."
panda
Admin
Admin

PostPostao/la mirko0410 » 19 sij 2014, 09:57

Smiješna utakmica, ne treba je ni doživjeti uopće utakmicom kad pogledaš koliko igrača igra na krivim pozicijama. :)

- istina izgledalo je jako loše, a zašto je Pep napravil toliko nelogičnih promjena u ekipi to samo on zna. Očito je mislil da može protiv Salzburga isprobavat neke stvari ali se grdo prevaril.
mirko0410
Forumaš
Forumaš

PostPostao/la CroCHEF » 19 sij 2014, 10:40

Prijateljske i sluze za testiranje formacija...

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Lennon » 19 sij 2014, 12:35

Nisam gledao pa ne mogu davat neke konkretne izjave i misli. Al jedno je sigurno, kad pogledam sastav koji je igral, poraz od 3-0 ne smije se dogodit, taman da smo i najumorniji i oni su najspremniji i taman da igrali neznam , po blatu. Jednostavno nam ta blamaža ne treba. I nesmije se dogodit.
Mia San Mia! Mia San Kroatien!
Lennon
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Lennon » 19 sij 2014, 12:36

Martinez na desnom beku?? :roll:

edit: Al opet, ko god igral i gdje, i kakav god umor, to se nemije dogodit, ovakva blamaža.

Kak god sam ga u zadnje vrijeme uzel na "zub", tj od ove sezone zbog "muha", al jedva čekam da se vrati Arjen.
Mia San Mia! Mia San Kroatien!
Lennon
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la The Scarface » 19 sij 2014, 13:20

Pobogu ljudi nije Martinez igrao na desnom beku vec su igrala kao 3 stopera zada.
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la The Scarface » 19 sij 2014, 14:11

Misterij Muller.
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la mirko0410 » 19 sij 2014, 15:39

Po najavi prije utakmice trebalo se igrati sa tri u liniji otraga i to Boateng, Dante i Martinez. Na lijevoj strani Alaba je dosta zatvaral i pomagal Boatengu a na desnoj kod Martineza ja stvarno neznam tko je trebal igrati ali pomagal mu nije nitko. Zato je Martinez i ostajal sam na širokom prostoru, ponekad se stvarno činilo kao da igra beka. Salzburgovi napadači su bili brži i okretniji i Martinez koji ipak prirodno nije niti half a kamoli bek se našel u jako teškoj poziciji i ja ga ne krivim. Šteta da se sad poteže to pitanje jer nije igral samo Martinez, pa na terenu su bili Thiago, Goetze, Muller,Kros i Shaqiri. Nije to bila baš bezimena momčad nego je Pep isprobaval nekaj novoga i to nas je koštalo neugodnog poraza. Slažem se da je to bila prijateljska utakmica i da se u njima isprobava nekaj novog, ali igra, dojam i na kraju poraz su za Bayern ipak bili malo pre neugodni.
mirko0410
Forumaš
Forumaš

PostPostao/la melodyne » 19 sij 2014, 16:40

The Scarface napisao:Pobogu ljudi nije Martinez igrao na desnom beku vec su igrala kao 3 stopera zada.

Nije tako izgledalo...
melodyne
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la CroCHEF » 21 sij 2014, 10:56

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš