(15.01.2011) VfL Wolfsburg : FC Bayern München

Bundesliga, DFB Pokal, Liga Prvaka

Re: (15.01.2011) VfL Wolfsburg : FC Bayern München

PostPostao/la CroCHEF » 16 sij 2011, 14:09

@LuctL U svemu se slazem, osim u tome da bi bili bolji da je drugi trener.
Ipak imali smo previse pehova s ozljedama (8 ozljedjenih od toga 5 prvotimaca).
Mozda bi imali manji zaostatak, ali nema veze 3 boda smo od 2. mjesta (3 jer imamo bolju gol razliku zasad).
A mozda bude i repriza prvog dijela sezone, da Borussia nakon pobjede krene gubit, a mi nakon (x ali ko poraz) krenemo pobjedjivat. I zacementiramo 2. mjesto.
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la cruz » 16 sij 2011, 14:57

Huh Ribery će falit samo kratko, tj. neće trenirati 5-6 dana :bravo:

Ja se slažem da su loše igrali, ali ko da je wob dobro igro?!

jeste li vidili kakav je teren bio??? ne možeš ni očekivati neku igru!

ljudi, loša tekma pa šta, desi se svima! sljedeću (kaiserslautern) kad dobiju pričati ćemo drugačije ;)
_____________________________________________________________________________________

dvije me stvari konstantno živciraju:

1.) gomez!!! nek on zabija 16 golova tjedno, ali čovjek je drvo od tehničara, beton pajdo (u doslovnom smislu :lol: ), mene stid bude čovječe. ljudi vide golove ali ne vide bruku u ostalih 88 minuta utakmice. eeee da neko oće stavit na jubitu njegove poteze iz samo jedne utakmice, pa nek ocjeni o kakvom se igraču radi! :banned:

2.) švajni na 10ki!!! :doh: pa ne ide to nikako, čovjek jedino funkcionira na centralnoj poziciji i AMEN. jučer je odigro slabo (plus ona greška za gol), ali to ne znači da neki sad smiju govoriti da je precjenjen i to..

Švajni je klasa! to si uturite u glavu. ali nek igra u sredini terena!
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Lizarazu » 16 sij 2011, 14:59

[quote="CroCHEF I zacementiramo 2. mjesto.[/quote]
To ce i biti vazno i na kraju krajeva realna ocekivanja. Uz eventualne uspjehe u Lp-a, osvajanje DFB pokala, sezona se moze spasiti koliko toliko.
Nemam snage da komentarisem jucerasnju utakmicu, ovo sa Ribijem me sjebalo skroz.
Konacno mogu odahnuti, odoh sad da se napijem od radosti. :P

edit:nisam dobro ni citirao koliko mi je drago za Francka.
edit 2: prije nego odem da samo kazem da slzem sa kruzom u vezi Gomeza. :bravo:
Lizarazu
Bixente

PostPostao/la ivicaolic » 16 sij 2011, 16:50

LuctL napisao:A, slušajte, mene kad su učili nogometnu, napadač ne mora imat tehniku, ne ovaj s kakvim bayern igra. On je tu da protrči u prostor i opali iz prve, i to radi sasvim dobro. Nije Gomez napadač poput drugih koji se moraju izvlačit po loptu, e za takav tip napadača tehnika je neophodna.

Gomez je fizički jak, brz, i dobro čita igru, dakle, ako igraš sa jednim napadačem on mora moći opalit loptu po golu, utrčat u prostor i znat igart glavom. Po meni gomez je super napadač i bayernu ne treba novi.

nemas ti pojma!
van Gaal ~ "Ja sam arogantan, ja sam dominantan, ja sam nogometni bog."
ivicaolic
Redoviti član
Redoviti član

PostPostao/la CroCHEF » 16 sij 2011, 18:26

LAKIC ne igra iducu dobio izravni crveni

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la doro » 16 sij 2011, 19:09

LuctL napisao:A, slušajte, mene kad su učili nogometnu, napadač ne mora imat tehniku, ne ovaj s kakvim bayern igra. On je tu da protrči u prostor i opali iz prve, i to radi sasvim dobro. Nije Gomez napadač poput drugih koji se moraju izvlačit po loptu, e za takav tip napadača tehnika je neophodna.

Gomez je fizički jak, brz, i dobro čita igru, dakle, ako igraš sa jednim napadačem on mora moći opalit loptu po golu, utrčat u prostor i znat igart glavom. Po meni gomez je super napadač i bayernu ne treba novi.

Slažem se u potpunosti...on je baš napadač kakav treba biti u klubu koji ima iza njega Mullera,Kroosa,Ribery-a i Robbena ;)
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la ivicaolic » 16 sij 2011, 22:24

LuctL napisao:
ivicaolic napisao:

nemas ti pojma!

Tvoji argumenti i znanje o nogometu su toliko dobri da sam shvatio pogresku i da se slazem s tobom da je Mario Gomez ( koji je igrajuci za bundesligaske klubove u 166 utakmica zabio 85 golova, sto cini prosjek od kojih 51%, dakle da zabija svaku drugu tekmu) toliko los napadac da ga se Bayern treba podhitno rjesiti. -.-

De momak argumentiraj prije nego sto napises neku glupost, a ja (koji sam trenirao i igrao veliki nogomet 10 godina(doduse ne profesionalno)) mislim da ipak znam nesto malo vise od tebe.

s cim se ti pucas? zato i rasturamo kad imamo njegu u napadu, vec smo osigurali prvo mjesto :)
van Gaal ~ "Ja sam arogantan, ja sam dominantan, ja sam nogometni bog."
ivicaolic
Redoviti član
Redoviti član

PostPostao/la cruz » 16 sij 2011, 23:43

pa ako ti znaš puno o nogometu zašto ti je statistika toliko važna?! :?

mene zaboli neka stvar za statistiku, ako je po njoj onda je jedan od najboljih Bayernovih igrača ove sezone andreas ottl ;) razumiš..

isto će tako neko reć da je olić klasa od igrača, nema se vajde pričati o tome...

mrzim kad ja kritiziram nekog igrača pa mi dođe neko sa STATISTIKOM! :D

ali s druge strane, mislim da je ovaj forum stvoren da se individualna mišljenja (argumentirano) iznose. A tu se možemo ili slagati, ili pak svađati... ;)

meni osobno gomez nije neka igračina, nekome je, Bože moj ;)

ja sam jučer gledo utakmicu u kafiću i ljudi su se toliko smijali gomezovim potezima da je mene stid za njega bilo (ja sam jedini Bayernovac tamo)..

u par navrata on treba odložiti suigaču i on ga sa 5 metara napuca ito u koljena... :doh: DRVO !!!
a to su 100% prilike. a koliko je tek isprazne trke i pogrešnog kretanja, normalno da si ne stvara pregršt prilika! to su oni napadači koji mogu "funkcionirati" samo ako igraju 10 tekmi zaredom, sve dok im se momčad ne prilagodi! nema tu znalca... sama snaga, trka, skakanje i ako mu neko namisti priliku normalno da će digod zabiti! bio bi imbecil kad bi sve fulo!

svak ovdje zna moje mišljenje o gomezu kao igraču...

a kao čovjek mi je naravno drag, šuti, igra, trudi se, marljiv.. nema se šta reć!

naravno da mi je i drago što je zabio štogod u prvoj polusezoni, ali mislim da bi na njegovom mjestu neki drugi napadači (koji također koštaju 30 mil. eura) zabijali i više! ;)
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la CroCHEF » 17 sij 2011, 00:03

gle ni meni nije najdrazi igrac (istina da mi se malo digao u ocima ovu sezonu posto je bio jedini kak tak napadac)
i bit ce uredu dok bude odradjivao svoj posao malo bolje

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la cruz » 17 sij 2011, 08:54

sad je kao na mene red, ti si ga nahvalio, sad bi ja trebao kritizirati :D hehe al ne da mi se! pre rano je za to, tek sam se ustao, pijem kavu i sunce sja pa sam dobrog raspoloženja 8-)

dobar si post napisao, ne slažem se u nekim točkama, al dobro, normalno...

činjenica je da on igrao stalno, u 1. polusezoni je zabijao dosta golova i meni je kao Bayernovom navijaču najvažnije da ekipa pobjeđuje. Druga činjenica da nam je ekipa igrala NEkonzistentno, a on je zabijao konstantno..

shvaćam šta si tio reć ovdje
LuctL napisao:Isto tako kažem da 90% igrača ne bi zabilo ove "zicere" koje je gomez zabio, ove odbijance i slične stvari jer se uopće ne bi našli u toj poziciji. (nadam se da si razumio sto sam ovdje htio reci i nemoj predoslovno shvatit 90%)
samo što sam ja mišljenja da se ipak mnogi napadači snalaze u 16ercu barem jednako dobro kao naš >chancentod< gomez...

da ti navedem na koje mislim...(igrači koji su realno mogli završiti u Bayernu) edin djeko npr! lucas barrios.. miroslav klose je i sad bolji od gomeza! samo ga ozljede prcaju (a time i forma)... a tek kad bi počeo navoditi igrače koji ne igraju u bundesligi... ;)

jednostavno je bit u tome što ja volim igrače koji igraju lopte, imaju osjećaj i za zabit i za dobaciti i za akciju (školsku) i za sve one sitnice koje obični gledatelji možda i ne vide (a koje vide oni gledatelji koji su i igrali lopte...)

sad se ja nadam da me ti razumiješ :D

najbitnije je da Bayern pobjeđuje, to je za svakog navijača najbitnije. igrači dolaze i odlaze ali klub uvijek ostaje! dok je god klub uspješan igrači su uspješni.. a kad neće rezultat onda svi nose krivicu! tako i gomez i ribery, lahm, švajni, i van gaal i alaba itd.. ;)

živio!
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Speedy » 17 sij 2011, 10:07

Nastavite li po starom, bit cu primoran :lock: temu! Pa vi samo nastavite spamati! Preselite tu raspravu u odgovarajuci topic! :mig:
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la anton 1983 » 17 sij 2011, 10:37

Čudim se da Bayern ovu dobivenu tekmu protiv Wolfsburga nije izgubio. Ovakav peh nam se događa cijele sezone. Satremo protivnika, ali samo zabijemo jedan gol, malo padnemo u igri i naš protivnik to odmah na neki glupi način to iskoristi. Ova sezone je repriza sezone pod Klinsamnnoma, kada nam je sve išlo nizbrdo. Sve kaj može krenuti po zlu se dogodi. Schweini je stvarno igrao loše i direktan je krivac za gol. Još nam se Ribery sjebo no na svu sreću nije ništa ozbiljno, no opet, kada kod njega nije ozbiljno. Njega stvarno neće i neće i već ga je drugi puta ove sezone igrač direktno potrgo. ovog puta imali smo priliku gledati lošeg robbena. taj monkey uvijek igra isto - sebičan, glup itd...No jednu tekmu zabije gol, drugu tekmu sve sjebe...No kaj je tu je. Treba što prije ufatiti to drugo mjesto tako da se lakše diše. Ove sezone tak i onak više niti nemremo napraviti..ja se sam nadam da svi igrači podržavaju Robbenovu izjavu i da su shvatili neš kaj su već odavno trebali shvatiti, a to je - BVB je predaleko da bi ga se ulovilo. neisplati se pričati o obrani naslova, lovu na Bvb sve dok nismo na - 6 bodova, no prema svemu sudeći to se ove sezoneneće dogoditi. BvB je prejak, protivnici prešuplji. Bayern je ove sezone prejak, no nekažnjavamo svoje protivnike i ko zna po koji put smo zbog samih sebe prosuli dobove. Konstane nema i to je to...I nije mi se svidjelo kaj je LvG napravio po pitanju zamjena. nemoraš ti napraviti sve 3 zamjene samo zato kaj možeš jer tekma nije rješena. Kad je izvadio tymu još je to dobro izgledalo jer je LG tih par minuta na zadnjem veznom maestralno odigrao iako ja smatram da Tymu uopće nije trebao vaditi. No kad je ubacio Ottla i prebacio LG-a na lijevog beka, preveč nam se ekipa pogubila i primili smo jeftin gol...Sada opet u rovove i vratiti Kaiserslauternu za poraz...valjda će Kusen isto kikasati, a i mogo bi ovaj šugavi hannover na kojeg niko neračuna, a oni se ponašaju kao Hertha prije koju godinu!
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la cruz » 17 sij 2011, 11:12

Speedy napisao:Nastavite li po starom, bit cu primoran :lock: temu! Pa vi samo nastavite spamati! Preselite tu raspravu u odgovarajuci topic! :mig:

a daaaaj spidi :) pa kad se razgovara nek se razgovara, zašto je uvijek važno dal je off topic?!

ljudi smo, pričamo, razmjenjujemo mišljenja, sutra niko više neće pričati o tome ;)
___________________________________________________________________________________

anton 1983 napisao: nije mi se svidjelo kaj je LvG napravio po pitanju zamjena. nemoraš ti napraviti sve 3 zamjene samo zato kaj možeš jer tekma nije rješena. Kad je izvadio tymu još je to dobro izgledalo jer je LG tih par minuta na zadnjem veznom maestralno odigrao iako ja smatram da Tymu uopće nije trebao vaditi. No kad je ubacio Ottla i prebacio LG-a na lijevog beka, preveč nam se ekipa pogubila i primili smo jeftin gol...

totalno neotrebne zamjene!
- Pranja je igrao jako dobro, i on ga vadi pred kraj.. zašto? - ne znam! :?
- tymo nije ništa posebno pokazo, ali to je bilo i za očekivati. Znamo da je LG bolji od tyme i od van bommela skupa. što nije igro od početka? - ne znam :?
- LG je počeo dobro kad je ušao, i... onda ga ipak premjesti lijevo.... zašto? - ne znam! :?
- zašto stavljaš Ottla pred kraj? ne znam :x taj dečkić, koji je totalno neprimjeren za naku tekmu (feminin, smotan, neagresivan, beskoristan) ulazi u tešku utakmicu na teškom terenu, a rezultat samo 1:0? na kraju samo vidili da uopće nije bilo nikakve koristi ni potrebe za tom zamjenom!
____________________________________________________________________________________

opet moram staru temu otvarat: :x
krivo mi je što se švajnija fura na 10ku!! ... kad je vidljivo da nema nikakve koristi od toga! čak nam odmaže, jer švajni je čudo od igrača na 8ici ili eto na 6ici. ekipa ima stabilnost tada! ne možeš očekivati dobru igru kad imaš dva troma igrača u sredini terena (tymo i van bommel)
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Speedy » 17 sij 2011, 12:45

anton 1983 napisao:ovog puta imali smo priliku gledati lošeg robbena. taj monkey uvijek igra isto - sebičan, glup itd...No jednu tekmu zabije gol, drugu tekmu sve sjebe...

:bravo:

Cudno da ovo nitko nije spomenuo do sada. Robben je ekstra klasa ali mu je najveca mana upravo sebicnost. Lik je sebican za popizditi. Ajd da se radi o klasicnom napadacu pa da je sebican, to bi vec i razumio...

Doslo mi je da ga zasamaram u onoj jednoj situaciji kada je prosao po desnoj strani i ostao prakticki 1 na 1 s vratarom i on naravno ide u dribling a imao lijevo slobodnog igraca! :neee: Stoka sebicna! :evil:
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la anton 1983 » 17 sij 2011, 13:02

Speedy napisao:Cudno da ovo nitko nije spomenuo do sada. Robben je ekstra klasa ali mu je najveca mana upravo sebicnost. Lik je sebican za popizditi. Ajd da se radi o klasicnom napadacu pa da je sebican, to bi vec i razumio...

Zato što ti večina ljudi u suštini jako malo zna o nogometu za razliku od nogometnih znalaca. Večini ljudi ti je Gomez idiot kojeg treba streljati jer "nema tehniku", dok su igrači poput Robbena BOMBETINE od igrača. A zašto je to tako - ljudi više cijene nepotrebno drkanje po lopti od kojeg nemaš nikakve koristi i zbog ćega se gubi utakmica, od jednostavnog zabijanja gola iz neke glupe situacije ;)
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Arhiva Bayernovih tekmi 2010/2011