pa ne ide to nikako, čovjek jedino funkcionira na centralnoj poziciji i AMEN. jučer je odigro slabo (plus ona greška za gol), ali to ne znači da neki sad smiju govoriti da je precjenjen i to.. 
LuctL napisao:A, slušajte, mene kad su učili nogometnu, napadač ne mora imat tehniku, ne ovaj s kakvim bayern igra. On je tu da protrči u prostor i opali iz prve, i to radi sasvim dobro. Nije Gomez napadač poput drugih koji se moraju izvlačit po loptu, e za takav tip napadača tehnika je neophodna.
Gomez je fizički jak, brz, i dobro čita igru, dakle, ako igraš sa jednim napadačem on mora moći opalit loptu po golu, utrčat u prostor i znat igart glavom. Po meni gomez je super napadač i bayernu ne treba novi.

LuctL napisao:A, slušajte, mene kad su učili nogometnu, napadač ne mora imat tehniku, ne ovaj s kakvim bayern igra. On je tu da protrči u prostor i opali iz prve, i to radi sasvim dobro. Nije Gomez napadač poput drugih koji se moraju izvlačit po loptu, e za takav tip napadača tehnika je neophodna.
Gomez je fizički jak, brz, i dobro čita igru, dakle, ako igraš sa jednim napadačem on mora moći opalit loptu po golu, utrčat u prostor i znat igart glavom. Po meni gomez je super napadač i bayernu ne treba novi.

LuctL napisao:ivicaolic napisao:LuctL napisao:A, slušajte, mene kad su učili nogometnu, napadač ne mora imat tehniku, ne ovaj s kakvim bayern igra. On je tu da protrči u prostor i opali iz prve, i to radi sasvim dobro. Nije Gomez napadač poput drugih koji se moraju izvlačit po loptu, e za takav tip napadača tehnika je neophodna.
nemas ti pojma!
Tvoji argumenti i znanje o nogometu su toliko dobri da sam shvatio pogresku i da se slazem s tobom da je Mario Gomez ( koji je igrajuci za bundesligaske klubove u 166 utakmica zabio 85 golova, sto cini prosjek od kojih 51%, dakle da zabija svaku drugu tekmu) toliko los napadac da ga se Bayern treba podhitno rjesiti. -.-
De momak argumentiraj prije nego sto napises neku glupost, a ja (koji sam trenirao i igrao veliki nogomet 10 godina(doduse ne profesionalno)) mislim da ipak znam nesto malo vise od tebe.

DRVO !!! 

samo što sam ja mišljenja da se ipak mnogi napadači snalaze u 16ercu barem jednako dobro kao naš >chancentod< gomez...LuctL napisao:Isto tako kažem da 90% igrača ne bi zabilo ove "zicere" koje je gomez zabio, ove odbijance i slične stvari jer se uopće ne bi našli u toj poziciji. (nadam se da si razumio sto sam ovdje htio reci i nemoj predoslovno shvatit 90%)

temu! Pa vi samo nastavite spamati! Preselite tu raspravu u odgovarajuci topic! 
Speedy napisao:Nastavite li po starom, bit cu primorantemu! Pa vi samo nastavite spamati! Preselite tu raspravu u odgovarajuci topic!
anton 1983 napisao: nije mi se svidjelo kaj je LvG napravio po pitanju zamjena. nemoraš ti napraviti sve 3 zamjene samo zato kaj možeš jer tekma nije rješena. Kad je izvadio tymu još je to dobro izgledalo jer je LG tih par minuta na zadnjem veznom maestralno odigrao iako ja smatram da Tymu uopće nije trebao vaditi. No kad je ubacio Ottla i prebacio LG-a na lijevog beka, preveč nam se ekipa pogubila i primili smo jeftin gol...

anton 1983 napisao:ovog puta imali smo priliku gledati lošeg robbena. taj monkey uvijek igra isto - sebičan, glup itd...No jednu tekmu zabije gol, drugu tekmu sve sjebe...
Stoka sebicna! 
Speedy napisao:Cudno da ovo nitko nije spomenuo do sada. Robben je ekstra klasa ali mu je najveca mana upravo sebicnost. Lik je sebican za popizditi. Ajd da se radi o klasicnom napadacu pa da je sebican, to bi vec i razumio...
Vrati se na: Arhiva Bayernovih tekmi 2010/2011
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 0 gostiju