LuctL napisao:Sad gledaj kad Panda zapleše kako Scar svira.![]()
Sad gledaj kako se priča okreće!![]()
Obožavam vas sve!
LuctL napisao:Očekivano, kad se nema valjanih argumenata, bježi se od rasprave.
Već viđeno, niš novo.
:-*

The Scarface napisao:Tko je večeras bio lošiji, Dante ili Boateng?

Lennon napisao:E negdje sam pročitao na forumima da UEFA daje dodatnih 12 milja eura za sve pobjede u skupini? Je to istina? Onda nas fino koštao poraz...

Laku noć ljudi!

Lennon napisao:Najjače, sad se još i engleski mediji sprdaju s Pellegrinijem i nama, jer ovaj ako nije znao da mu treba pobjeda od 4-2. Kao, ho de fak is Bayern, idemo im zabiti 4 komada. Eto zato sam ljut kao ris, jer dopuštamo tim šarlatanima da nas pobjede ne zato jer su bolji, već zato jer se nama neda. I onda moram čitat raznorazna sprdanja od onih koje smo potukli kao rijetko ko ikoga i to na domaćem tlu.

The Scarface napisao:Poraz nije mogao doći u boljem trenutku, utakmica više manje nebitna jer je prvo mjesto osigurano, wake-up call za momčad koja se osjećala presigurno.
Zanimljivi su mi ovi miševi (ili jedan miš) koji je ispuzao iz rupe nakon poraza da krene srat po treneru. Neovisno o tome jesu li odluke trenera bile točne (po meni je trebao staviti Pizarra umjesto Shaqa) treba biti pametniji u nekim situacijama i shvatiti da su se danas svi opustili nakon vodstva od 2:0.
Mene je ovo podsjetilo na utakmicu protiv Arsenala (osjećaj sigurnosti) i Intera (opuštanje nakon vodstva).

Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost