(10/12/2013) FC Bayern München 2:3 Manchester City FC

Teme s utakmicama Lige Prvaka 2013./2014.

Re: (10/12/2013) FC Bayern München -:- Manchester City FC

PostPostao/la The Scarface » 10 pro 2013, 23:51

Ja se uopće ne brinem, ovo večeras su bile individualne pogreške koje se uvijek mogu javiti. Zabrinuo bih se da nas je City dobio na način na koji smo mi njih u Engleskoj, ovako je to više manje šminka.
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la panda » 10 pro 2013, 23:58

LuctL napisao:Sad gledaj kad Panda zapleše kako Scar svira. :lol:
Sad gledaj kako se priča okreće! :lol:

Obožavam vas sve! :smile30:

Ja sam već svoje napisao :mig: :mig:

a ti baš radiš ono što si meni predbacio :a045:

LuctL napisao:Očekivano, kad se nema valjanih argumenata, bježi se od rasprave.

Već viđeno, niš novo.

:-*

EOD od mene :smile30:
"Planina se gleda odozdola, crkva izvana, a birtija iznutra."
panda
Admin
Admin

PostPostao/la Lennon » 10 pro 2013, 23:59

E negdje sam pročitao na forumima da UEFA daje dodatnih 12 milja eura za sve pobjede u skupini? Je to istina? Onda nas fino koštao poraz...
Mia San Mia! Mia San Kroatien!
Lennon
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la TiLe » 11 pro 2013, 00:02

The Scarface napisao:Tko je večeras bio lošiji, Dante ili Boateng? :mrgreen:

Pitanje za milijun Eura. :D
Glas bih ipak dao Danteu jer je poslije onog penala bio sramotno loš.
Totalni pad koncentracije koji se jednom vrhunskom stoperu ne bi smio događati.
Bila je panika kod svakog susreta sa loptom.

Lahm također ne smije izbjeći kritike.
Ne pamtim kad sam ga gledao u lošijem izdanju.
Mislim da se cijelu utakmicu ni jednom nije sjurio prema njihovu golu.
TiLe
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la panda » 11 pro 2013, 00:02

Lennon napisao:E negdje sam pročitao na forumima da UEFA daje dodatnih 12 milja eura za sve pobjede u skupini? Je to istina? Onda nas fino koštao poraz...

nope

daje se 1mil. € za svaku pobjedu i 500k za svaku nerješenu

ove godine smo čak za 500k više zaradili nego prošle ;)
panda
Admin
Admin

PostPostao/la Lennon » 11 pro 2013, 00:05

A dobro, kaj je tu je. I još, moram reći, u najmanju ruku čudan kriterij suca :roll:
Idemo dalje... Još malo pa polusezona gotova, sad sve pobjedit u BULI dokraja, fino se odmorit i pripremit i počinje zaozbiljno, nokaut faza. :navijac: Laku noć ljudi!
Lennon
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la effe__sa » 11 pro 2013, 00:42

Iskreno ja sam ovde očekivao pobjedu od nekih 2-3 gola razlike. Mislim jednostavno da je to ta razlika između ova dva tima. Individualno znamo da Man. City ima vrhunskih igrača, ali jednostavno u cjelini je Bayern mnogo jači što je u prvom susretu protiv ovog protivnika dokazao.

Nije mi se nimalo svidjela igra nakon vodstva od 2:0, počeli smo igrati nekako čudno, previše se pritisnulo na kočnicu. Presing je oslabio. Možda se prežustro krenulo u susret, a brojne su utakmice u nogama igrača i onda izgubiš snagu. Protivnik ti onda i sretno i spretno zabije golove i utakmica ide u pogrešnom smjeru. Jednostavno mora ovakvih čudnih utakmica tokom sezone biti. Mislim da City na kraju ne zna kako je pobijedi. Ovakve stvari se ne smiju dešavati.
A eto Boateng npr igra sjajno u zadnje vrijeme i skoro da nema ovakvih grešaka, a onda mu se desi večeras katastrofalna pogreška. Dante mora imati po koju ovakvu utakmicu, u kojoj napravi par ovako glupih grešaka (odličan stoper, ali s vremena na vrijeme naleti mu ovakva utakmica). Ostali su u napadu počeli previše komplikovati.

Ribery sada od želje da svima dokaže da je najbolji, previše se forsira. Troši se on trčeći i nazad a naprijed onda previše toga hoće sam da odradi. A nema on potrebe se dalje dokazivat, svi znamo šta može, koliko može i koliko je za klub učinio. Treba da bude dalje hladne glave i da kupi trofeje s timom, to je najbitnije, to ubija one koji ga ne vole i koji žele da mu ospore klasu. A podršku navijača Bayerna u potpunosti ima.
I drugi su solirali previše, išlo se na komplikovan način. Jednostavnijom igrom je sve moglo biti bolje.
Opuštanje, kompliciranje, teške noge, velika istrošenost te druge gore spomenute stvari su uzrok ovakvog večerašnjeg poraza.

Opet se mora priznati da se ljudski i opustiti, pogotovo u ovakvim susretima. I oni su ljudi i ne mogu stalno biti našpanovani. Samo je za kritiku to što utakmica koja je skroz pod kontrolom se naprasno skroz izgubi....
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la mirko0410 » 11 pro 2013, 08:39

Ja opet velim čudna utakmica i rijetko se gubi doma nakon početnih 2-0. Pep je sigurno promašil izmjene tu se za njega ne može naći nikakvo opravdanje jer izmjene definitivno nisu donesle ništa boljeg. Vaditi Manđu a ne uvesti onda Pizzara nema logike kod 2-3, ali ja mislim da je prva greška bila izlazak Goetzea a ulazak Martineza. Martinez je trebal po meni početi utakmicu na zadnjem veznom a ne ga uvoditi kad se lovi rezultat. Igrati bez Schweinsteigera ili Martineza na zadnjem veznom pokazalo se jako opasno i ja se opet vraćam na lanjsku godinu gdje su oni bili po meni srce ekipe. Thiago nije toliko defanzivno jak i sigurno da u LP je teže igrati nego u Bundesligi, i po meni baš zbog tog zadnjeg veznog su i naši najlošiji igrači jučer bili Dante,Boateng i Lahm a to je ipak previše za takvu utakmicu u LP. Inače kompletna atmosfera kroz medije pa koeficjenti u kladionicama 1,50 na Bayern nudili su drugu sliku. Ja sam isto pomislil da je Bayern u nizu u velikoj formi i da je to zicer ali nije, pita se nekaj i protivnika. Pelegrini je izgleda bolje reagiral na poluvremenu i evo izgubili smo. Na sreću taj poraz je ipak bezbolan i ništa čekamo HSV da se iskupimo za poraz.
mirko0410
Forumaš
Forumaš

PostPostao/la GrleREB » 11 pro 2013, 09:34

Ajme majko koliko filozofiranja, a stvar potpuno jasna. Bayern krenuo u utakmicu kako i inače radi, ozbiljno i požrtvovno. Zabili 'pre brzo' i 'pre lagano'. I šta sada se po vama trebalo desiti ... gaženje mrtvog magarca. Jednostavno su se previše opustili što je i normalno da se desi.

U drugom se vidjelo da čekaju kraj utakmice. Pa većina ekipe je 'spavala' po terenu i naravno da slijedi kazna kod ekipe koje ipak posjeduju kvalitetu ala Shitty. Nakon toga povratka nema. Kakve crne zamjene, pa nakon što se onako opustiš nema zamjene koja to može promjeniti.

To vam je isto kao kada odradite iscrpljujući trening pa se fino ohladite i smirite pa vam trener kaže ajmo još pola sata. Ma ko će te pokrenuti ?!? :no:
GrleREB
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Lennon » 11 pro 2013, 11:55

Najjače, sad se još i engleski mediji sprdaju s Pellegrinijem i nama, jer ovaj ako nije znao da mu treba pobjeda od 4-2. Kao, ho de fak is Bayern, idemo im zabiti 4 komada. Eto zato sam ljut kao ris, jer dopuštamo tim šarlatanima da nas pobjede ne zato jer su bolji, već zato jer se nama neda. I onda moram čitat raznorazna sprdanja od onih koje smo potukli kao rijetko ko ikoga i to na domaćem tlu. :oops:
Lennon
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la panda » 11 pro 2013, 12:24

Lennon napisao:Najjače, sad se još i engleski mediji sprdaju s Pellegrinijem i nama, jer ovaj ako nije znao da mu treba pobjeda od 4-2. Kao, ho de fak is Bayern, idemo im zabiti 4 komada. Eto zato sam ljut kao ris, jer dopuštamo tim šarlatanima da nas pobjede ne zato jer su bolji, već zato jer se nama neda. I onda moram čitat raznorazna sprdanja od onih koje smo potukli kao rijetko ko ikoga i to na domaćem tlu. :oops:

Iskreno, koga boli kurac ? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Nek se oni sprdaju sada s nama, mi ćemo se sprdati s njima u Lisabonu iduće godine :mrgreen: :mrgreen:
panda
Admin
Admin

PostPostao/la melodyne » 11 pro 2013, 12:59

Komentar sa neta:

meni je samo krivo sto se nisam kladio. Prije utakmice sam pomislio, ok, Bayern ne smije izgubiti sa dva gola razlike zbog prvog mjesta. Tako da, gube sa jednomrazlikom zbog kladionica. Ali da ce tako namjetiti da ce ici iz 1 u 2, e to nisam mogao predpostaviti. Koje su to sve namjestaljke, to svijet nije vidio. Ali to je kad jedna kladionica moze biti oficijelno sponzor nekom klubu, pametnom dosta.

:smajl006:
melodyne
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la CroCHEF » 11 pro 2013, 13:15

klasicni general poslije bitke
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la doro » 11 pro 2013, 14:51

The Scarface napisao:Poraz nije mogao doći u boljem trenutku, utakmica više manje nebitna jer je prvo mjesto osigurano, wake-up call za momčad koja se osjećala presigurno.

Zanimljivi su mi ovi miševi (ili jedan miš) koji je ispuzao iz rupe nakon poraza da krene srat po treneru. Neovisno o tome jesu li odluke trenera bile točne (po meni je trebao staviti Pizarra umjesto Shaqa) treba biti pametniji u nekim situacijama i shvatiti da su se danas svi opustili nakon vodstva od 2:0.

Mene je ovo podsjetilo na utakmicu protiv Arsenala (osjećaj sigurnosti) i Intera (opuštanje nakon vodstva).

Upravo smo tamo i skomentirali...pametni iz ovoga uče jel smo i sa juppom istu glupost napravili prošle sezone.....ako osvojimo lp koga boli kita za ovaj poraz...svakako treba opomenut igrače za loš pristup a naše stopere gole poslat 12 krugova oko stadiona i sve 5 ;)
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la CroCHEF » 11 pro 2013, 18:14

Slika

:hehe:
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš