(19/02/2014) Arsenal FC 0:2 FC Bayern München

Teme s utakmicama Lige Prvaka 2013./2014.

Re: (19/02/2014) Arsenal FC -:- FC Bayern München

PostPostao/la Lennon » 19 vel 2014, 21:37

Od 10 veznjaka u ekipi kolko ih imamo baš Alaba mora pucat.. a k tome napravio par grešaka prije penala i vidljivo je bilo da nije u tekmi.

Btw koja je ovo formacija? Di su nam krila? Kaj to Robben igra? :/
Mia San Mia! Mia San Kroatien!
Lennon
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Haris » 19 vel 2014, 21:43

Ama Alaba defanzivno nije priseban, ali ga je još ostavio skroz samog na toj lijevoj strani i lik je u govnima čitavo prvo poluvrijeme. Ne kontam šta se ovo igra, zašto nema lijevog krila i šta bezveze nabijaju svijeće gore za Mandžukića kad je vidljivo da ne može pored Merte i Koscielnog. :?
Haris
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la TiLe » 19 vel 2014, 22:38

Ako prodamo Kroosa odričem se ovoga kluba zauvijek...

Koja predstava večeras :legendo:
TiLe
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la The Scarface » 19 vel 2014, 22:45

TiLe napisao:Ako prodamo Kroosa odričem se ovoga kluba zauvijek...

Koja predstava večeras :legendo:

Kroos je danas izdominirao,daleko najbolji igrac veceras.
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la melodyne » 19 vel 2014, 22:46

Nekako cudna partija. Iskreno sam vise ocekivao. Ali najbitnije je da smo pobedili.
melodyne
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la TiLe » 19 vel 2014, 23:11

melodyne napisao:Nekako cudna partija. Iskreno sam vise ocekivao. Ali najbitnije je da smo pobedili.

Nije baš pogodio sa Martinezom, a i obrana je u nekim trenutcima zabrinjavajuće izgledala, naročito Alabina strana.
U drugom poluvremenu je Lahm otišao na prirodnu poziciju ( :D ) i stvari su krenule na bolje.
Sviđalo se to nama ili ne, moramo priznati da je on najbolji holder u Pepovom sustavu igre...Barem dok se Schweinija ne isproba par puta pa da vidimo kako će se on snaći.
TiLe
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Lennon » 19 vel 2014, 23:24

Kad sam vidio postavu Pepa večeras, bio sam zadovoljan. Konačno Lahm na boku i Martinez u sredini. Iskreno mnogo pitanja mi je ostalo u glavi nakon prvog poluvremena, al hvala Bogu imamo najvećeg vratara svijeta i nije dopustio da Arsenal dobije krila na početku. O formaciji i gdje je tko igrao i zašto, vjeroatno niko od nas nezna. Činjenica je bila da nismo odigrali dobro i nismo kontrolirali baš susret sve do crvenog.

Drugo poluvrijeme Pep je napravio točno ono što bih i ja da sam na njegovu mjestu, izvadio Boatenga, Martineza na stopera a Lahm-a na zadnjeg veznog. Danas se vidlo kolko je Lahm okretan i pouzdan na zadnjem veznom, iako s igračem više, očito je bolje da dok se svi ne oporave full da on igra tu poziciju. Isto tako izvadio je Mandžu s kartonem, uveo Mullera i opet pogodio.

Miki, kaj sad veliš na Kroosa? Pa nakon danas uvjeren sam da zasluži i više od 8 milja. Dobro si rekao Tile, ako sad na potpišemo s Kroosem i pustimo ga da ode, onda stvarno... Al mislim da se to neće dogodit. Definitivno i daleko prvo ime utakmice. Još bih tu nadodao Neuera koji je opet bio pravi kad je trebalo.

Kratka analiza i moje ocjene momčadi (od 1 do 10)

Neuer 9,5 - vjeroatno bih mu dao 10, al kolko onda da dam Kroosu. Sve poobranio kaj je trebalo, bio pravi kad je trebalo i uveo utakmicu u željen ritam.

Lahm 9 - bio solidan prvo poluvrijeme, u drugom dominirao sredinom i maestralna asistencija za Mullca.

Alaba 6 - umalo tragičar. dosta plivao prvo pol, al neke stvari nisu njegovom greškom jer je bio skoro sam na lijevoj strani, drugo pol malo bolji

Dante 7,5 - solidan, ništa posebno nije odigrao ni zeznuo, naprotiv, od naše obrane najpouzdaniji je bio upravo on

Boateng 6,5 - skrivio penal iako nije bilo namjere jer je ostao na krivoj nozi i u krivom položaju, zbog kartona morao napustit igru na poluvremenu

Martinez 7 - prvo poluvrijeme pomalo izgubljen u sredini, drugo poluvrijeme nešto bolji na stoperu

Thiago 7 - solidna partija Thiage, kratki pasevi koji baš i nisu urodili plodom al sve u svemu solidno

Kroos - 10- kakve lopte, kakva golčina, kakva mirnoća. čista 10-ka. I Rumenige spremi konačno taj ugovor!!!

Gotze 7,5 - solidna partija Gotze-a, očekival jesam više, al nije danas bio njegov dan

Robben 8 - crveni na njemu, bio je opasan al neke akcije mogao i bolje završit. sve u svemu vrlo solidan Robben, kakvog smo navikli gledat

Mandžo 7 - nije imao lopti i nije baš i puno kriv, al kad nema lopti onda se samo svađa i skuplja kartone, danas bio upravo takav

Muller - 9- Ušao, pogodio i postao junak. Mullac kakvog smo naviknuli gledat

Rafinha - 8 - ugodno me i iznenadio, vrlo solidna partija Brazilca, uključivao se naprijed, otraga solidno

Pizzaro - solidno odigrao kolko je igrao, al za pravu ocjenu premalo

Pep 8- dao bih mu više samo da je složio normalnu formaciju na početku a ne da smo se gubili malo. Sve u svemu vidio da nejde i vratio na staro i uigrano, i izveo sastav i zamjene baš onakve kakve bi i ja napravio.
Lennon
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Miki » 19 vel 2014, 23:30

Jedina dobra stvar večeras je pobjeda. Igrom nisam zadovoljan. Isključenje Ščensnog je promijenilo tok utakmice. Do tada je Arsenal imao odličnu šansu kad je Nojer refleksno reagovao poslije šuta Sanogoa, pa je onda jednom bio priseban ispucavši loptu ispred Čemberlena, pa onda i taj penal (prije toga nije bio ofsajd). Nekako nam se često dešava da "malo kasnije" uđemo u utakmicu. Na početku nam protivnik stvori par šansi, promaši ili Nojer odbrani, pa se onda mi razbudimo. Neće uvijek mašiti. ;)

Gece je bio slab večeras. Krosa definitivno moramo zadržati, šta god ja ranije trabunjao. Izdominirao je večeras. Definitivno nam treba novi štoper jer su u prvih 20-ak minuta Boateng i Dante ispadali smiješni, a Alaba je redovno ostavljao propuh iza sebe. Kad smo dali taj prvi gol, dosta smo davili loptu. Umjesto da nam cilj bude da im damo što više golova kad već imamo igrača više, naši napadi su trajali po 5-6 minuta bez konkretne prilike. Koliko je samo bilo centaršuteva koje su štoperi Arsenala sa lakoćom izbacivali, kao i onih prodora skoro u peterac, ubacivanje sa strane u sredinu što naravno nije prolazilo. Na kraju ga Miler doktorski dao i ispašće na kraju kako smo izdominirali, a nije bilo tako.

Da ne bi isključenja, bilo bi svašta. Roben je ispao seljak u ovoj situaciji:

https://vine.co/v/MZdn2H1KT0x

Mišljenje Ščensnog o isključenju:

https://vine.co/v/MZddMTLz3Oq
Gvardiola i Enrike treba da podignu spomenik Leu Mesiju što je od njih napravio trenere. :bravo:
Miki
Don Quijote

PostPostao/la TiLe » 19 vel 2014, 23:34

Miki napisao:Da ne bi isključenja, bilo bi svašta. Roben je ispao seljak u ovoj situaciji:

WTF :o
Ovo nisam primjetio dok sam gledao utakmicu.

Jel to pljunuo na njega ili pored?
TiLe
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Miki » 19 vel 2014, 23:36

TiLe napisao:
Miki napisao:Da ne bi isključenja, bilo bi svašta. Roben je ispao seljak u ovoj situaciji:

Na njega. To sam vidio na fejsbuk stranici Arsenalovih navijača iz Srbije.
Gvardiola i Enrike treba da podignu spomenik Leu Mesiju što je od njih napravio trenere. :bravo:
Miki
Don Quijote

PostPostao/la Lennon » 19 vel 2014, 23:37

TiLe napisao:

Meni izgleda da nije htio, možda mu i pobjeglo a možda i pljunuo pored pa nama tako izgledalo. Uostalom zašto i bi?
Lennon
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la HolgerBadstuber » 19 vel 2014, 23:38

Rutinski, kao sto rekoh peticija za ostanak Kroosa.

Kroos :legendo:

Neuer :legendo:

Lahm :legendo:
HolgerBadstuber
Forumaš
Forumaš

PostPostao/la dbriseva » 19 vel 2014, 23:38

TiLe napisao:

hahaahhahh
Fiat iustitia et pereat mundus!
dbriseva
Forumaš
Forumaš

PostPostao/la Miki » 19 vel 2014, 23:39

Sad navodno kažu da je znoj kapao sa Robena. :?
Miki
Don Quijote

PostPostao/la Axe » 19 vel 2014, 23:39

Dominacija, dominacija, dominacija. ;)

Znoj je, pa pogledajte lijepo video.
Axe
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Liga Prvaka