Postao/la Lennon » 19 vel 2014, 23:24
Kad sam vidio postavu Pepa večeras, bio sam zadovoljan. Konačno Lahm na boku i Martinez u sredini. Iskreno mnogo pitanja mi je ostalo u glavi nakon prvog poluvremena, al hvala Bogu imamo najvećeg vratara svijeta i nije dopustio da Arsenal dobije krila na početku. O formaciji i gdje je tko igrao i zašto, vjeroatno niko od nas nezna. Činjenica je bila da nismo odigrali dobro i nismo kontrolirali baš susret sve do crvenog.
Drugo poluvrijeme Pep je napravio točno ono što bih i ja da sam na njegovu mjestu, izvadio Boatenga, Martineza na stopera a Lahm-a na zadnjeg veznog. Danas se vidlo kolko je Lahm okretan i pouzdan na zadnjem veznom, iako s igračem više, očito je bolje da dok se svi ne oporave full da on igra tu poziciju. Isto tako izvadio je Mandžu s kartonem, uveo Mullera i opet pogodio.
Miki, kaj sad veliš na Kroosa? Pa nakon danas uvjeren sam da zasluži i više od 8 milja. Dobro si rekao Tile, ako sad na potpišemo s Kroosem i pustimo ga da ode, onda stvarno... Al mislim da se to neće dogodit. Definitivno i daleko prvo ime utakmice. Još bih tu nadodao Neuera koji je opet bio pravi kad je trebalo.
Kratka analiza i moje ocjene momčadi (od 1 do 10)
Neuer 9,5 - vjeroatno bih mu dao 10, al kolko onda da dam Kroosu. Sve poobranio kaj je trebalo, bio pravi kad je trebalo i uveo utakmicu u željen ritam.
Lahm 9 - bio solidan prvo poluvrijeme, u drugom dominirao sredinom i maestralna asistencija za Mullca.
Alaba 6 - umalo tragičar. dosta plivao prvo pol, al neke stvari nisu njegovom greškom jer je bio skoro sam na lijevoj strani, drugo pol malo bolji
Dante 7,5 - solidan, ništa posebno nije odigrao ni zeznuo, naprotiv, od naše obrane najpouzdaniji je bio upravo on
Boateng 6,5 - skrivio penal iako nije bilo namjere jer je ostao na krivoj nozi i u krivom položaju, zbog kartona morao napustit igru na poluvremenu
Martinez 7 - prvo poluvrijeme pomalo izgubljen u sredini, drugo poluvrijeme nešto bolji na stoperu
Thiago 7 - solidna partija Thiage, kratki pasevi koji baš i nisu urodili plodom al sve u svemu solidno
Kroos - 10- kakve lopte, kakva golčina, kakva mirnoća. čista 10-ka. I Rumenige spremi konačno taj ugovor!!!
Gotze 7,5 - solidna partija Gotze-a, očekival jesam više, al nije danas bio njegov dan
Robben 8 - crveni na njemu, bio je opasan al neke akcije mogao i bolje završit. sve u svemu vrlo solidan Robben, kakvog smo navikli gledat
Mandžo 7 - nije imao lopti i nije baš i puno kriv, al kad nema lopti onda se samo svađa i skuplja kartone, danas bio upravo takav
Muller - 9- Ušao, pogodio i postao junak. Mullac kakvog smo naviknuli gledat
Rafinha - 8 - ugodno me i iznenadio, vrlo solidna partija Brazilca, uključivao se naprijed, otraga solidno
Pizzaro - solidno odigrao kolko je igrao, al za pravu ocjenu premalo
Pep 8- dao bih mu više samo da je složio normalnu formaciju na početku a ne da smo se gubili malo. Sve u svemu vidio da nejde i vratio na staro i uigrano, i izveo sastav i zamjene baš onakve kakve bi i ja napravio.
Mia San Mia! Mia San Kroatien!