(01/04/2014) Manchester United FC 1:1 FC Bayern München

Teme s utakmicama Lige Prvaka 2013./2014.

(01/04/2014) Manchester United FC 1:1 FC Bayern München

PostPostao/la panda » 30 ožu 2014, 15:04

Slika

ČETVRTINA FINALA/PRVA UTAKMICA
Utorak 01.04.2014.
20:45h
Old Trafford

SlikaManchester United FC 1:1 FC Bayern München Slika

Live:
ArenaSport3, BHT1
Sudac:
Carlos Velasco Carballo (ESP)
"Planina se gleda odozdola, crkva izvana, a birtija iznutra."
panda
Admin
Admin

Re: (01/04/2014) Manchester United FC -:- FC Bayern München

PostPostao/la CroCHEF » 30 ožu 2014, 15:10

sudac je Carlos Velasco Carballo, spanjolac.

Image
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la The Scarface » 30 ožu 2014, 16:02

We are the champions, wir sind die besten .... himna LP-a tralala

Trailer za nabrijavanje :

Dosadašnji score :

Zanimljivosti iz prošlosti :

Prokleto finale iz 1999 :

O ovoj utakmici se nema šta puno pisati. Bayern je imao sve u svojim rukama(nogama), bolje su igrali, držali inicijativu i bili opasniji po protivniči gol. Jancker i Scholl su pogodili aluminij, ali očito da nije bilo suđeno da Bayern tada osvoji.

Osveta part 1 :
Nakon nesretnog finala iz 1999. slijedi osveta 2001. kada u 1/4 finalu izbacujemo Manchester te u konačnici osvajamo klemponju nakon punih 25 godina.

Uslijedile su još dvije utakmice u grupnoj fazi sezonu poslije koje su završile neriješenim rezultatom.

Osveta part 2 :
Dugo godina nije bilo međusobnih dvoboja sve do sezone 10/11 kada se ponovno Bayern i Manchester sastaju u 1/4 finalu. Manchester je bio izraziti favorit, igrali su 2 finala LP-a zaredom, što im u ovom dvoboju ipak nije puno pomoglo. Bayern spretno/sretno prolazi te u konačnici u finalu gubi od Mourinhovih ratnika iz Milana.

Prva utakmica :

Ovaj Olićev gol zaslužuje poseban video, s najjačom komentatorskom reakcijom :

Druga utakmica :

Manchester nas ubija u prvom poluvremenu i apsolutno zasluženo dolazi do prednosti od 3:0, utakmica se čini riješena sve dok Ivica fucking Olić ko iz vedra neba ne zabija gol za 3:1. Slijedi power play Bayerna u drugom poluvremenu, Manchester igra s igračem manje (cigo Rafael), sve dok Robben koji nas je te sezone vukao kroz cijelo natjecanje ne zabija eurogol i osigurava jedan od najslađih poraza u povijesti Bayerna.

Robbenova majstorija :

Sadašnje stanje :

Manchesterova moguća postava :
---------------De Gea
Rafael - Ferdinand - Vidic - Buttner
---------Jones - Carrick
Valencia - Giggs - Welbeck
-------------Rooney

Eventualno Smaling desno a Rafael lijevo i Kagawa u prvoj.

Bayernova postava :
-------------Neuer
Lahm-Martínez-Boateng-Alaba
-------Schweinsteiger
Robben-Götze-Kroos-Ribéry
-------------Müller

Mandžukića bi ostavio na klupi jer je njegova prednost fizička igra a to baš i ne pali protiv engleskih stopera (primjer Arsenal). Ostaje pitanje hoće li Lahm početi utakmicu u vezi ili na bekovskoj poziciji i to je više manje to.

Vrijeme je za osvetu part 3 i još jedno izbacivanje Manchestera u 1/4 finalu LP-a. 8-)
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la TiLe » 30 ožu 2014, 16:22

Znam da ne treba nikoga podcjenjivati, da je lopta okrugla, da se igra 180 minuta....bla bla
Ali brate ako nam ovi specijalci budu stvarali probleme onda neka ide sve u kurac.
Kad im pogledaš postavu, igru, trenera, vidiš da su stvoreni za primanje porcije.
Obrana im je lakrdija, a ovaj vezni red treba dobiti premiju ako uspiju imati više od 30% posjeda.
Ovdje sve ovisi o nama i ako ne bude bespotrebnog drkanja i pokušaja ušetavanja u gol onda neće biti problema.
Očekujem nekih 6:1 sveukupno.
Vrijeme je da neku englesku ekipu natrpamo do vrha 8-)
Bolju priliku od ove nećemo imati.
TiLe
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la CroCHEF » 30 ožu 2014, 16:26

:pep:
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la The Scarface » 30 ožu 2014, 16:29

Posjed lopte i kontrola utakmice je važnija od golova. :pep:
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la TiLe » 30 ožu 2014, 16:29

Također očekujem da će Kroos briljirati.
Treba se prikazati u pravom svjetlu pred budućim poslodavcem.

The Scarface napisao:Posjed lopte i kontrola utakmice je važnija od golova. :pep:

To će biti bitno u meču sa Barcom.
Pobjednik je onaj sa većim posjedom :a045:
TiLe
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Red passion » 30 ožu 2014, 17:39

Ja sam uvjeren kako će Guardiola nakon ovakve bezvezne predstave protiv Hoffenheima natjerati igrače uz dobru taktiku kako srediti nikad slabijeg Uniteda. :pep:
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 31 ožu 2014, 08:54

Jebi ti to sve, ali halati na starome trafordu i santiago bernabeu je poseban osječaj. Nema do toga.

Možemo se mi tješiti da je ova tekma već dobivena, ali nema teoretska da ulaskom ekipa na stadion i kad zavira himna LP, da se u nama ne rodi onaj životinjsko uzjebani instinkt, kao da je vrijeme stalo i da se ovdje igra na život ili smrt.

Nema do tekme sa MUTD-om!

Inaće z guštom sam si pogledo ove scarove filmiće. It takes me back!
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la The Scarface » 31 ožu 2014, 09:08

anton 1983 napisao:Jebi ti to sve, ali halati na starome trafordu i santiago bernabeu je poseban osječaj. Nema do toga.

Možemo se mi tješiti da je ova tekma već dobivena, ali nema teoretska da ulaskom ekipa na stadion i kad zavira himna LP, da se u nama ne rodi onaj životinjsko uzjebani instinkt, kao da je vrijeme stalo i da se ovdje igra na život ili smrt.

Nema do tekme sa MUTD-om!

Inaće z guštom sam si pogledo ove scarove filmiće. It takes me back!

:bravo:

Sve je to lijepo i krasno, razni Arsenalići,Shityji,PSG-i,Chelseaići itd...

Ali kad zasvira himna LP-a na Old Traffordu ili Santiago Bernabeu znaš da slijedi prava tekma koja ima tradiciju i poseban naboj. 8-)
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Lennon » 31 ožu 2014, 09:50

Moramo proći u polufinale, željeli smo uzdrmani United, dobili ga i hajmo na stari traford se poigrat.

Kako god da su ove godine van forme, kvalitete i svega ostalog, Manchester je uvijek Manchester. U toj momčadi svejedno igra Rooney, Kagawa, Welbeck, nikad proizašli iz mode Giggs, najbrži igrač na svijetu prema nekim statistikama Valencia, itd. Sigurno da nije to ekipa za tresti gače, ali ekipa koja poziva na oprez i poštovanje.

Neki će vjeroatno reći da šteta što ne mogu igrat Van Persie i Mata, no, što se mene tiče samo neka sjede na tribini i bodre svoje. Ne trebaju igrat.

Naravno da smo kvalitetniji i bolji, i da vrlo vjeroatno prolazimo, al imam osjećaj da se digla fama o tome da smo već u polufinalu, a nekakvo iskustvo praćenja i gledanja LP mi govori da ćemo ipak se trebati jako jako potrudit da prođemo dalje, i morat ćemo biti 100 % -tni. S druge strane United nema što za izgubit, samo dobit, a to još više ulijeva oprez u sve. Mi možemo izgubit pa reći ću - cijelu jebenu sezonu s ovim ispadanjem.

O sastavu sam već pisao u nekoj drugoj temi ovdje, al prenjet ću mišljenje i tu.

Pogodit Bayernovu početnu postavu u ovom trenutku je JackPot. Mislim da bi ih Pep najradije stavil 15 ali nažalost može počet s 11.

U zadnje vrijeme dosta se često znao vidjet novi-stari sustav 4-2-3-1 po meni idealan ili za Gotze-a il za Mullca. (AM) Da, upravo bi tim sustavom ja krenuo u Manchester, s time da, Gotze bi mi igrao u Manchesteru AM, a Mullac doma. Da, Gotze je van forme al eto mu idealna prilika da uđe opet u nju. Počeli su zadnji tjedni sezone pa idealno je da sada uđe u nekakav pravi ritam.

Očekujem da ih dolje ubijemo u pojam s tika-takom. Gotze tu rolu može fenomelano odigrat, jedino di se dvoumim je to koga onda da postavim u napad? Možda bi čak i stavio Mullca, jer kad se spremam za tiku-taku - nek bude s lažnom špicom. Otraga Schweini i Kroos. Kroos koji želi Manchesteru pokazat zašto zaslužuje 13 milja eura plaču u nekoj budućnosti. Schweini, vođa ekipa u sve boljoj i boljoj formi.

Znači Bayern u Manchesteru :

----------------Neuer--------------------
Lahm-------Martinez--Boa------Alaba
--------Schweini-----Kroos------------
Robben--------Gotze------------Ribery
-----------------Muller-------------------

E sad Bayern - United u Munchenu. E tu očekujem Blitzkrieg kao operaciju Barbarossa u samim začecima. Znači Mandžara naprijed, Mullac otraga, krila ostaju, zadnji vezni isto ostaju, i Dante prije Martineza otraga. Znači neš slično lanjskom sastavu, jer ne očekujem mućkanje lopte oko centra nego da ih išamaramo za sva vremena. Mislim da ćemo dovest dobar rez iz Engleske, pa onda tjerajmo. U pravi Blitzkrieg se uklapaju borci i brzanci Mandža i Mullac i stoga njima ide prednost. No o tom potom, treba prvo donijet nešto iz Manchestera.

Znači doma :

----------------Neuer--------------------
Lahm-------Dante--Boa------Alaba
--------Schweini-----Kroos------------
Robben--------Muller------------Ribery
-----------------Mandža-------------------
Mia San Mia! Mia San Kroatien!
Lennon
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la mirko0410 » 31 ožu 2014, 11:14

TiLe napisao:Znam da ne treba nikoga podcjenjivati, da je lopta okrugla, da se igra 180 minuta....bla bla
Ali brate ako nam ovi specijalci budu stvarali probleme onda neka ide sve u kurac.
Kad im pogledaš postavu, igru, trenera, vidiš da su stvoreni za primanje porcije.
Obrana im je lakrdija, a ovaj vezni red treba dobiti premiju ako uspiju imati više od 30% posjeda.
Ovdje sve ovisi o nama i ako ne bude bespotrebnog drkanja i pokušaja ušetavanja u gol onda neće biti problema.

100 % potpisujem, bez imalo bahatosti i pretjerivanja ovo se mora proći sa barem +4 u dvije tekme
mirko0410
Forumaš
Forumaš

PostPostao/la The Scarface » 31 ožu 2014, 11:21

mirko0410 napisao:
TiLe napisao:Znam da ne treba nikoga podcjenjivati, da je lopta okrugla, da se igra 180 minuta....bla bla

100 % potpisujem, bez imalo bahatosti i pretjerivanja ovo se mora proći sa barem +4 u dvije tekme

Po igračkim kvalitetama i dosadašnjim igrama svakako da je realno očekivati visoku pobjedu, međutim ostaje pitanje "motiva" za uništavanjem protivnika.

Također dosta toga ovisi o našoj realizaciji, možemo ih ubiti kao i Leverkusena u prvoj utakmici pa opet odigrati neriješeno.

Realno je očekivati prolazak bez većih glavobolja, hoće li biti tranja i nije toliko bitno.
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la ivan » 31 ožu 2014, 12:28

The Scarface napisao:Po igračkim kvalitetama i dosadašnjim igrama svakako da je realno očekivati visoku pobjedu, međutim ostaje pitanje "motiva" za uništavanjem protivnika.

Također dosta toga ovisi o našoj realizaciji, možemo ih ubiti kao i Leverkusena u prvoj utakmici pa opet odigrati neriješeno.

Realno je očekivati prolazak bez većih glavobolja, hoće li biti tranja i nije toliko bitno.

Slažem se. Ipak je to ManU, četvrtfinale LP, nije baš zafrkancija. Ne znam, teško je predvidjet rezultat jer nikad ne znaš kako ćemo odigrat. Ali prolazak definitivno mora bit!
ivan
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la marac » 31 ožu 2014, 12:34

Za mene su pitanja:
- Lahm ili Rafinha na boku (Lahm uz Schweinija)
- Kroos ispred Schweinija (Gotze na klupu) ili pored (pa je Lahm na beku)

Mislim da bi ostavio Gotzea na klupi, stavio Kroosa u sredinu, a iza Lahma i Schweinija.

Vidjet ćemo :D

Samo želim pobjedu, nije važno koliko.
Bundesliga - posljednja šansa za spas nogometa!!!

Hier ist Leben, hier ist Liebe, hier ist Feuer und drum bleibt München Deutschlands bester bis in alle Ewigkeit!
marac
Član fan cluba
Član fan cluba

Sljedeće

Vrati se na: Liga Prvaka