ČETVRTINA FINALA/PRVA UTAKMICA
Utorak 01.04.2014.
20:45h
Old Trafford
Manchester United FC 1:1 FC Bayern München 
Live:
ArenaSport3, BHT1
Sudac:
Carlos Velasco Carballo (ESP)

Manchester United FC 1:1 FC Bayern München 

The Scarface napisao:Posjed lopte i kontrola utakmice je važnija od golova.

anton 1983 napisao:Jebi ti to sve, ali halati na starome trafordu i santiago bernabeu je poseban osječaj. Nema do toga.
Možemo se mi tješiti da je ova tekma već dobivena, ali nema teoretska da ulaskom ekipa na stadion i kad zavira himna LP, da se u nama ne rodi onaj životinjsko uzjebani instinkt, kao da je vrijeme stalo i da se ovdje igra na život ili smrt.
Nema do tekme sa MUTD-om!
Inaće z guštom sam si pogledo ove scarove filmiće. It takes me back!

TiLe napisao:Znam da ne treba nikoga podcjenjivati, da je lopta okrugla, da se igra 180 minuta....bla bla
Ali brate ako nam ovi specijalci budu stvarali probleme onda neka ide sve u kurac.
Kad im pogledaš postavu, igru, trenera, vidiš da su stvoreni za primanje porcije.
Obrana im je lakrdija, a ovaj vezni red treba dobiti premiju ako uspiju imati više od 30% posjeda.
Ovdje sve ovisi o nama i ako ne bude bespotrebnog drkanja i pokušaja ušetavanja u gol onda neće biti problema.
Očekujem nekih 6:1 sveukupno.

mirko0410 napisao:TiLe napisao:Znam da ne treba nikoga podcjenjivati, da je lopta okrugla, da se igra 180 minuta....bla bla
Ali brate ako nam ovi specijalci budu stvarali probleme onda neka ide sve u kurac.
Kad im pogledaš postavu, igru, trenera, vidiš da su stvoreni za primanje porcije.
Obrana im je lakrdija, a ovaj vezni red treba dobiti premiju ako uspiju imati više od 30% posjeda.
Ovdje sve ovisi o nama i ako ne bude bespotrebnog drkanja i pokušaja ušetavanja u gol onda neće biti problema.
Očekujem nekih 6:1 sveukupno.
100 % potpisujem, bez imalo bahatosti i pretjerivanja ovo se mora proći sa barem +4 u dvije tekme

The Scarface napisao:Po igračkim kvalitetama i dosadašnjim igrama svakako da je realno očekivati visoku pobjedu, međutim ostaje pitanje "motiva" za uništavanjem protivnika.
Također dosta toga ovisi o našoj realizaciji, možemo ih ubiti kao i Leverkusena u prvoj utakmici pa opet odigrati neriješeno.
Realno je očekivati prolazak bez većih glavobolja, hoće li biti tranja i nije toliko bitno.

Nema registriranih korisnika pregledava forum i 0 gostiju