melodyne napisao:Najlosija partija u zadnji nekoliko godina u ligi... Jednostavno nije nista stimalo. Wolfsburg fenomenalan. Izvuci pouke iz ove utakmice i okrenuti se mecu protiv Schalkea. Ako ovako budemo igrali kao veceras bice jako zajebano protiv njihovog bunkera.

FCB_general napisao:Ova utakmica podsjeti čovjeka koliko je Bundesliga očajna liga, a što joj fali da bude dosta dobra i ima puno brži razvoj.

panda napisao:FCB_general napisao:Ova utakmica podsjeti čovjeka koliko je Bundesliga očajna liga, a što joj fali da bude dosta dobra i ima puno brži razvoj.
Po čemu to ?
Liga je sve samo ne očajna. Ili ti nisi pratio ligu u zadnjih 6 mjeseci, ili sam ja pratio krivu ligu.
Ova sezona barem je bila puna iznenađenja (Dortmund), puno golova (drito svaka utakmica koju je Frankfurt igrao).
Jedina stvar koja je nedostajala je dobar konkurent Bayernu i borba za titulu.
Bayern je dobio konkurenta, borba za titulu možda baš i nije zanimljiva, ali daleko od toga da je liga očajna.
Ima naravno još puno lufta za poboljšanja, ali očajna liga ?

panda napisao:Po čemu to ?
Liga je sve samo ne očajna. Ili ti nisi pratio ligu u zadnjih 6 mjeseci, ili sam ja pratio krivu ligu.
melodyne napisao:Ako uporedimo Bundesligu iz tamo neke 2004 godine i ovo sto se danas igra ovo danas je naucna fantastika.
effe__sa napisao:I ja sve manje razumijem njegove postove i ne znam baš tačno šta general želi?![]()
effe__sa napisao:Ja moram jednu stvar priznat, a to je da dugo nisam ovako uživao u igri jednog našeg protivnika. Pa stvarno se mora odati priznanje Wolfsburgu, jer su oni večeras igrali tako moderan, tako taktički zreo fudbal. Toliko trke, toliko dobra transformacija s njihove strane, totalno su našu ekipu zbunili i rastavili na proste faktore.
effe__sa napisao:Npr. mi smo izgubili od Reala u Munchenu prošle sezone uvjerljivo, ali po meni je ova pobjeda Vukova, nekako veća, hoću da kažem nekako su je ljudi baš zaslužili, sjajnim elementima igre.
effe__sa napisao:Sada je 8 bodova prednosti i jasno je da kada bi palo na 5 već više nikako ne bi bilo zajebancije. Jednostavno trebat će ozbiljan pristup do kraja. A taj ozbiljniji pristup će nas držati da i u ključnim utakmicama LP budemo na nivou.
Naravno da je Bayern dovoljno jak da ovo lako završi do kraja i uzme prvenstvo. Isto tako to ne znači da se ekipa treba opustiti i da će ostatak potrebnih bodova doći sam od sebe. Prvenstvo nije gotovo, dok ne bude i teoretski upakovano....Naravno da smo svi uvjereni u uspjeh, ali ipak će i kod naše ekipe trebati i dalje i u ligi doza ozbiljnosti....

Miki napisao:Još od Reala nas niko ovako nije razmontirao. Nemoćni smo bili na svakom planu. Opšti čemer od igre. Dante je već sinoć komotno mogao da napusti Bajern!

Vrati se na: Bundesliga 2014./2015.
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost